reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

:-) :-) :-)

Qcz Jestes pewna, ze w uk nospy nie sprzedaja?

No-spe ( zwykla i forte ) mozna kupic w kazdym polskim sklepie ( przynajmniej tu "u mnie" ) :-) ,podobnie inne leki "tradycyjne" w polsce,ktorych tu raczej nie maja w zwyczaju sprzedawac :-)
chetnie pomoge,moge wyslac jesli trzeba :)
pozdrawiam i zycze milego dnia xx

reklama
No-spe ( zwykla i forte ) mozna kupic w kazdym polskim sklepie ( przynajmniej tu "u mnie" ) :-) ,podobnie inne leki "tradycyjne" w polsce,ktorych tu raczej nie maja w zwyczaju sprzedawac :-)
chetnie pomoge,moge wyslac jesli trzeba :)
pozdrawiam i zycze milego dnia xx

sprawdze tu w sklepie, w sumie nie przyszlo mi do glowy. Przyjelam, ze skoro nie wolno jej sprzedawac bez recepty, to nie bedzie. martawy, a skad jestes?

hej :)

Gosiulek, Mama Sówka, przykro mi z powodu Waszych @@@.. ja w tym miesiacu chyba też do Was dołączę, bo mało było przytulanek w tym cyklu sie sie jakoś tak nie nastawiam na II kreseczki...

Martawy witaj :)

Bunny jak u Ciebie?? Lepiej??
Livastrid, Ty miałaś niedawno rocznicę ślubu :tak: Najlepszego dla Was :)

Wpadłam na chwilkę, bo zaraz jadę na miasto, ale wcześniej mój dzieć musi usnąć, a on przelewa sobie niedokończoną zupkę z jednej miseczki w drugą :eek::eek: ehhh

Livastrid, rzadko, Igor już nie chce siedzieć w wózku za długo i dochodziło do takich sytuacji, ze jedną ręką prowadziłam Igora a drugą pchałąm wózek:-D Jak jedziemy gdzieś gdzie będzie duuuużo chodzenia, to biorę wózek bo Igor nie podrepcze mi tyle sam. ale przeważnie już poruszamy się bez wózka

witam ponownie :-)
tak sobie troche poczytalam ,trudno nadrobic kazdy watek,sa bardzo dlugie :-)
powtracam sie troche jesli nie macie nic przeciwko :-)
Moja Maja ( niespelna 3 lata ) nie chciala w wozku jezdzic,wyginala sie i afery robila od kiedy skonczyla rok i zaczela tuptac :) pozniej zaciekawiona nowym modelem pojazdu nawet chetnie do niego wskakiwala .. natomiast teraz podobnie jak u Wiki ..Maja swoje z ja z wozkiem gdzies obok ( obecnie wozek sluzy mi bardziej jako wielblad podczas zakupow :-) niz transport dla Mai )
... dzis zrobilam test ciazowy ..w koncu sie zdecydowalam,moj malz kupil mi "early pregnancy test - 5 dni przez @ mozna zrobic ) .. no ja ost @ mialam 8 sierpnia,wiec obecnie jestem w 39dc i NIC .. wynik negatywny .. testy owu blade od 11dni i nic nie wskazuje na to ze @ przybedzie .. juz nie wiem co tu wymyslec ..

martawy moze musisz sie gruntownie przebadac po prostu? jak nie dostaniesz @ w ciagu paru dni powtorz test jak bedzie negatyw to wymus badania. Moze po prostu masz duzo cykli bezowulacyjnych.

wika a Igor kiedy wyszedl z wozka tak tyle o ile?

reklama
Qcz - wczoraj rano jeszcze u nas padało, ale już prawie nie było wiatru, a przed 12-sta wyszło słońce i było gorąco. Wiesz jak tu jest, gdy wyjdzie słońce a jest mokro - od razu jest duchota. Dziś od rana było dość ciepło i słonecznie. Teraz słońca już nie ma, ale zimno nie jest.
To najważniejsze, bo z dzieciakami w domu cały czas siedzieć to masakra.

Do góry