reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

No i widzisz? Super, gratuluje! :) I zycze wspaniałych 9 miesiecy i superowego rozwiązania z dużym zdrowym bobasem! :*

Ja też 17 mam mieć @, ale nie wiem czy bede wted testować ;) Może.....kto wie? Hi hi ;D W każdym bądź razie kochana kciuki zacisniete za Ciebie, i za wszystkie inne staraczki które będą testować :)

Bunny, jestem z Tobą! :)

Wszystkie plamiące, bojące sie, trzymam kciuki by było dobrze! &&&

Karolcia, odpoczywasz????????

Dobranoc :)
No tak zawsze moze wpasc@ i na test mozemy popatrzec w sklepie kochaniutki do nastepnego miesiaca :-D ,ale trzeba wierzyc .

reklama
Witam

Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo ale w piatek pojechalismy juz do Bydgoszczy na kuzyna wesele i ak zlecialo. Przezylam duzo stresu przez meza, tak ze juz myslama ze w sobote bede wracac z Miloszem ale jakos sie uspokoilo, z saego wesela duzo nie skorzystalam, bo po 3 godz zawinelismy sie do hotelu bo Milosz plakal bo za glosna muzyka byla. A tak to fajnie, smaczne jedzenie- ja zjadlam niewiele bo mialam nudnosci:wściekła/y:- piekne miejsce, restauracja Ogniem i Mieczem w starym stylu. Dobrze ze maz wracal ze mna bo nie mialam GPS a musielismy przejechac cale miasto i tym sposobem bladzilismy 40min zanim dotarlismy, na dodatek wczoraj jak wracilismy do domu to auto nam sie zepsulo:wściekła/y:
Teraz maz juz pojechal w trase i znow szara rzeczywistosc

Bunny probowalam znalezc co sie dzieje u Ciebie ale nie doszukalam sie, jednak widze po suwaczku brakujacym.... kochana zadne slowa nie pomoga, tulam Cie

Qcz gratuluje!

Reszte pozdrawiam:-)

Witajcie,
młodym w tym tygodniu bedzie sie zajmowac babcia a ja musze skończyc to badziewie bo po nocy mi sie sni i fasole stresuje;-)
Lelek a cóż mąż nawyczyniał? Nie stresuje sie mała :tak:
jak Wam minął weekend?

hej

Qcz gratuluje, spokojnej i wesolej ciazy zycze
. Alkoholem sie nie przejmuj, tez pilam nie wiedzac.

u mnie weekend calkiem zacny. Poza faktem, ze maz powiedzial, ze moglam isc sobie smialo na koncert, bo on siedzial 2 metry od sceny przy stoliku. W sobote za to kupil mi cieply polarek w ramach pocieszenia, fajny, bo naprawde super pakuje swoj brzuchol w niego, musialam sobie kupic nowy biustonosz, bo w d juz nie wchodze:dry:Przyszla tez informacja poczta, ze musze zelazo brac, ale jakos dla mnie to nie nowosc, bo skoro rzucam sie na salate i pasztet to znaczy tylko jedno. A wczoraj poszedl nam tv, wiec mamy ekstra wydatek. Wynieslismy wszystkie ksiazki z pokoju bo maly destruktor chodzi i psuje.

pozdrawiam Was

Hellou,
o której Bunny ma wizytę? Kciuki mocno zaciśnięte!
Dzisiaj dzwoniłam do Pregnancy Support Unit, żeby się umówić na wizytę. Tyle mi obiecali, że z racji mojej historii zajmą się mną od razu jak tylko zajdę w ciążę następną, a teraz pani powiedziała mi, że nie chcą mnie widzieć przed 6tym tygodniem. Nawet na badania krwi. Chyba, że zacznie się coś dziać (odpukać). W każdym razie pierwszy skan mam 22.09 rano. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Dzieńdoberek!

Czy ktoś wie, co się dzieje z Karolcią? Odzywała się? Denerwuję się, co u niej. Skarżyła się na plamienia a teraz się nie odzywa.

Bunny - jestem z Tobą. Wiem, co czujesz. Przechodziłam przez to 10 miesięcy temu.

Qcz - ogromne gratulacje!

Pozdrowionka dla wszystkich

Witajcie poniedziałkowo,

U nas pogoda PASSSSKKUUUUUDNA - leje i wieje! Straszą huraganem, ale mam nadzieje, że to straszenie tylko, choć wieje mocno to prawda.
Mam nadzieje, że weekend minął przyjemnie.

Życzę miłego dnia!!!

hejj :)

Zjola, nie było Karolci przez weekend :no: A co u Ciebie??

Bunny, &&& za dzisiejszą wizytę :tak:

Lelek jak się czujesz?

Livastrid widzisz jakiego masz fajnego męża. :tak::tak:Sweterek Ci kupił :-):-D:-D:tak::tak:

a ja z samego rana zrobiłam zakupy, załatwiłam sprawę na poczcie, wstawiłam pranie, podszykowałam obiad i jeszcze mi zostało prasowanie z soboty, ale to moze jak Igor uśnie ..

Witajcie:-D

Ja po weekendzie jestem zmęczona, ale bardzo zadowolona:tak:

Jedną nieprzyjemną sytuację miałam na imprezie (choć ktoś mógłby stwierdzić, że była przyjemna), ale już wszystko wyjaśnione, więc jest ok:tak:

Miłego dzionka:-D

P.S. Jak nie przyjdzie ta nieszczęsna @ to do piątku postaram się testować:happy:

reklama
Wika - u mnie po staremu. Gorący okres dopiero przede mną. Starania zaczynamy od listopada. W tym miesiącu musimy zrobić badanie kariotypów. Zrobiłam już betę i rezerwę jajnikową i wyniki są ok. Tyle u mnie. Na razie czekam.

Do góry