reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie :)

Wpadłam do was bo...przyznam się bez bicia...Livastid na zamk.przywróciła mnie do porządku :-D
Tyle tu nowych osób że nawet nie wiem co pisać.
Witam wszystkie nowe osoby oczywiście i życzę udanych starań a zafasolkowanym życzę wszystkiego dobrego :tak:
Dla przypomnienia moje starania stoją w miejscu(zawiesiliśmy je w sensie że nic na siłę) uważamy z mężem że co ma być to będzie jak nie teraz to może później i przyznam się wam że dobrze nam z tym stwierdzeniem.Jak Bóg da to super a jak nie to będziemy cieszyć się tym co mamy :tak:

Pozdrawiam was i obiecuję że będę do was zaglądała :tak:

reklama
Hello ale tu sie rozpisaliscie , a ja znowu rok szkolny sie zaczol no i powrucilam do systemu ze nie moge znalec chwilki czasu :tak:
a wiec.
Qcz-Gratuluje 2 kreseczek :-) napewno wszystko bedzie oki
Bunny86wiem co czujesz ,lepiej nie pisac o tym znam to :-(.
A tak pozatym nidlugo bede testowac moje objawy jest oki niby nic sie nie dzeje , troche piersi wieksze i mrowia ale moze to przed @ narazie sie na nia nie czuje ;-)i oby tak dalej .Sobota , a ja siedze sama maz wyszedl z szefem i kolegami do tureckiej restauracji ale nuda czas chyba spac milgo weekendu wam zycze.

Hej!
Wczorajsza imprezka udana, ale szybko padłam ze zmęczenia:-) Dzisiejszy dzień upływać będzie pod znakiem relaksu:-) A co! Należy sie trochę błogiego lenistwa w dzień rocznicy:-) Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę:-)

hej :)

Dana najlepszego z okazji rocznicy :) Abyście szybciutko ujrzeli II kreseczki na teście :)

Agnieszka dobrze że sie przywróciłaś do porządku:-D:-D:-D Zaglądaj częściej niż ostatnio :)

Sakar to kiedy dokładnie testujesz??

Lazurek witaj!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:)
Fajna byla wczoraj impreza, ale zabawy z barmanami (wiekszosc gosci znala sie przez prace w barze) gdy nie mozna pic, nie sa tak fajne. 3/4 towarzystwa przenioslo sie na zimny balkon bo mogli tam palic (meska czesc gosci jako prezent dostala cygara). Nawet moj niepalacy maz;]
Ale bylo bardzo sympatycznie. Niestety tym razem ze wszystkich objawow dokucza mi super-zmeczenie. No i wiadomo, troche sie martwie. Przy stole obok siedziala znajoma w 7mym miesiacu i gapilam sie na jej brzuch myslac "tez taki chce".

Witajcie niedzielnie,

Qcz- spokojnie, tez taki będziesz miała, jeszcze będziesz tęsknić za tym jaki masz teraz... hihi.

Życzę miłej niedzieli (u nas standard - niedziela = pada).

Witajcie!!!
]

Livastrid, Lelek, maron, martolinka, trina, mmona[/B] jak tam wasze fasolinki? :-) Chwalcie sie ktora jeszcze jest w dwupaku :-D
Bunny cos mi mignelo, ze z Twoja fasolka cos sie dzieje niedobrego. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy. Trzymaj sie kochana.
Gratki dla wszystkich zaciazonych i kciuki dla staraczek, aby szybko sie udalo :tak: Sciskam was mocno i zajrze pojutrze zeby mniej wiecej wiedziec co sie dzieje. Teraz lece na filmik. Pozdrowki :***

a wszystko ok1!!! fasola czasem mnie niepokoi , bo troche plamie ,ale dzis jest ok:-D
Hej!
Wczorajsza imprezka udana, ale szybko padłam ze zmęczenia:-) Dzisiejszy dzień upływać będzie pod znakiem relaksu:-) A co! Należy sie trochę błogiego lenistwa w dzień rocznicy:-) Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę:-)

Kochana jeszcze 1000 latkich rocznic!!!
Dzien dobry:)
Fajna byla wczoraj impreza, ale zabawy z barmanami (wiekszosc gosci znala sie przez prace w barze) gdy nie mozna pic, nie sa tak fajne. 3/4 towarzystwa przenioslo sie na zimny balkon bo mogli tam palic (meska czesc gosci jako prezent dostala cygara). Nawet moj niepalacy maz;]
Ale bylo bardzo sympatycznie. Niestety tym razem ze wszystkich objawow dokucza mi super-zmeczenie. No i wiadomo, troche sie martwie. Przy stole obok siedziala znajoma w 7mym miesiacu i gapilam sie na jej brzuch myslac "tez taki chce".

Qcz gratuluje!!! brzuszek bedzie szybciej niz myslisz :)

u mnie pogoda letnia :) ja dalej pisze mgr ale juz widze koniec wiec mnie to mobilizuje :)
buziaki

hej :)

Dana najlepszego z okazji rocznicy :) Abyście szybciutko ujrzeli II kreseczki na teście :)

Agnieszka dobrze że sie przywróciłaś do porządku:-D:-D:-D Zaglądaj częściej niż ostatnio :)

Sakar to kiedy dokładnie testujesz??

Lazurek witaj!!!!!!!!!!!!!!

Wpadam sie przywitac i zaraz do znajomych jade z mezem i dziecmi ,a ja testuje 17 albo @ przyleci :-D narazie nic nie boli nic nie kuje poczekamy zobaczymy udanej spokojnej niedzieli ;-)

reklama
Dziendobry Kobietki!
Jestem w szoku - dzis rano 2 kreski. Nie jest to jeszcze czas do radosci. Poki co, troche sie boje, ale staram sie myslec pozytywnie. Nie wierzylam, ze to sie moglo stac w tym miesiacu i jestem na siebie potwornie zla, bo widzielismy sie wczoraj z bliskimi znajomymi i pilam :/ dzisiaj idziemy na wesele i oczywiscie pic nie bede. Martwie sie bo jak sie duzo ruszam, mam skorcze. Trzymajcie mocno kciuki, bardzo bardzo was prosze... Niech sie w koncu nam uda dziecinka...

No i widzisz? Super, gratuluje! :) I zycze wspaniałych 9 miesiecy i superowego rozwiązania z dużym zdrowym bobasem! :*

Wpadam sie przywitac i zaraz do znajomych jade z mezem i dziecmi ,a ja testuje 17 albo @ przyleci :-D narazie nic nie boli nic nie kuje poczekamy zobaczymy udanej spokojnej niedzieli ;-)

Ja też 17 mam mieć @, ale nie wiem czy bede wted testować ;) Może.....kto wie? Hi hi ;D W każdym bądź razie kochana kciuki zacisniete za Ciebie, i za wszystkie inne staraczki które będą testować :)

Bunny, jestem z Tobą! :)

Wszystkie plamiące, bojące sie, trzymam kciuki by było dobrze! &&&

Karolcia, odpoczywasz????????

Dobranoc :)

Do góry