reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Qcz gratuacje dbaj o siebie i w takim razie za bardzo nie szalej na tym weselisku;) Trzymam bardzo bardzo bardzo mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby tym razem się udało, a ty myśl tylko pozytywnie i nie musisz mieć wyrzutów że wczoraj piłaś przecież nie wiedziałaś.... buziaczki:tak:

reklama
Qcz - GRATULACJE!!!
a co do alkoholu to się nie przejmuj. Ja zaciążyłam tuż przed samym wyjazdem na urlop do Włoch. A tam oczywiście winko sie lało strumieniami. Jeszcze wieczorem dzień przed zrobieniem testu byliśmy u znajomych i też drinkowaliśmy. A młode na razie przynajmniej wydaje się być zdrowe.

Witajcie:-D

Jestem w szoku - dzis rano 2 kreski.

Qcz wielkie gratulacje:-)

Dołączę się do was tak na szybko :) Chciałam rodzić jeszcze w tym roku ale dzięki moim wspaniałym cyklom zaszłam dopiero teraz :) Ale to nic ważne, że się udało :) Jakbym nie zaczęła korzystać z testera owu, to pewnie starałabym się jeszcze 2 lata ;p
Lauraaaa witaj i gratuluję fasolki:tak:

Bunny jestem z Tobą myślami trzymaj się dzielnie:tak: (jeśli rzeczywiście to puste jajo to ja 2,5 roku temu też tak miałam i wierz mi, że nie przeżyłam tego mniej boleśniej niż jakby było serduszko).

Liv serdeczne życzenia z okazji 6 rocznicy ślubu:-D

Powiem tak jestem niewyspana, zmęczona i nogi mi wchodzą do doooopy, ale było super i do domu przyjechałam dopiero po 23:00:tak: nie myślałam, że będzie tak fajnie, a wszyscy wybawili się jak na weselu:-) jedzenie było spoko, tylko zamiast normalnego obiadu był szwedzki stół (sałatki, wędliny, pieczenie, jajka, pasty) no i kawa i ciasto, a potem grill:-) muszę się pochwalić, że moja sukienka bardzo się wszystkim podobała i nabijali się ze mnie, że jak Merlin Monroe:-p no i jeszcze muszę się pochwalić, że dostałam awans i prawdopodobnie w poniedziałek na koncie zobaczę tego odzwierciedlenie (niestety nie w formie podwyżki, tylko premii, ale zawsze to coś:-p):-D

Ok spadam odpoczywać póki Bartix śpi:-)

Obiecuje, ze nie bede szalec:) zastanawiam sie tylko jaka powinnam znalezc wymowke, zeby nie pic? Antybiotyki? Zrywam z nalogiem? Albo tak sie napilam wczoraj, ze dzisiaj nie moge patrzec na wino? ;)

Hej :)

Bunny, Kochana, jak się czujesz?? Dajesz jakoś radę?? Jesteśmy myślami z Toba :tak:

Qcz, gratuluje!!!!!!!!

a ja byłam dzisiaj na wykopkach u teściów i dosłownie padam z nóg!!!!!!!!! Plecy mnie nawalają jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Wika chyba lepiej nie będę pisała jak sie czuje.

Qcz gratuluje ! Dbaj o siebie !

Karolcia a jak Ty sie czujesz ? Trzymam kciuki za wizytę.

Rozczochrana a Ty gdzie sie podziewasz?

reklama
Czesc baby :-)
To ja :-D Dlugo mnie nie bylo, wybaczcie. Pare dni temu jeszcze laptop mi sie zepsul i dopiero co sobie nowy zakupilam :cool: Piszcie jak tam u was, bo ja nawet nie probuje nadrobic :sorry: Mam nadzieje, ze coraz wiecej fasolek na 2012. Jak tam nasze ciezaroweczki? Zapewne duzo jest nowych staraczek tez, cieszy mnie to bardzo :tak: U mnie coraz lepiej. Jak to mowia czas leczy rany. Ale najbardziej nie moge sie doczekac kiedy znow do was na dobre wroce i bede sie starac o bejbika :-)

Livastrid, Lelek, maron, martolinka, trina, mmona
jak tam wasze fasolinki? :-) Chwalcie sie ktora jeszcze jest w dwupaku :-D
Bunny cos mi mignelo, ze z Twoja fasolka cos sie dzieje niedobrego. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy. Trzymaj sie kochana.
Gratki dla wszystkich zaciazonych i kciuki dla staraczek, aby szybko sie udalo :tak: Sciskam was mocno i zajrze pojutrze zeby mniej wiecej wiedziec co sie dzieje. Teraz lece na filmik. Pozdrowki :***

Ostatnia edycja:
Do góry