reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie! Jestem wykończona, od jakiegoś czasu o tej mniej więcej porze chce mi sie spać... normalnie powieki mam tak ciężkie, jakby mi kto do nich przywiązał coś ciężkiego. Kawkę trzeba by jakąś mała chyba sobie zapodać...

Katrina, Ty to przynajmniej sobie kawką pomożesz :) a ja?? Kawy nie piję, wiec jak dopada mnie senność, to jest poprostu masakra:szok:

Maron powodzenia jutro na wizycie :) A u CIebie już prawie połowa!!! Kiedy to zleciało???

Bunny a jak u CIebie? masz M. w domu??

No polowa juz :-) 5 miesiac zaczynamy, kiedy to zlecialo :-D
bunny, wizyty mam co 4 tygodnie wiec polowkowe pewnie ok 22 tygodnia, chyba ze ginka bedzie chciala wczesniej, jak juz raz sie zdarzylo :-) Czytalam, ze 18 tydzien jest najlepszy na badanie serduszka, wiec licze jutro na dluzsze USG.
A ruchy wczoraj czulam dokladnie i wyraznie :-) a dzis cisza.
Powodzenia jutro :-)

Wika - "karmienie jest w glowie a nie w cycu", bardzo dobrze podsumowujacy tekst:)

Bunny, biedaku, wiele z nas zna to uczucie. Czlowiek czasem woli nie miec nadzieji w ogole. Ja ja za kazdym razem sie jej kompletnie pozbawialam, ale nie bylo mi ani tyci latwiej, wiec dla wszelkiego wypadku moze lepiej ja miec. W kazdym razie wszystkie tutaj na pewno Cie bardzo mocno wspieraja wirualnie i duchowo:) a poki co moze sie przespij albo obejrzyjcie sobie z M film? Cos co zajmie Ci czas do jutra.

My wlasnie wracamy z powrotem do Edynburga. 4 dni swiezego powietrza i zesmy oboje padali na pysk o 21.30 kazdego dnia.

wika - staram sie jej nie pić, bo bardzo wypłukuje magnez, ale jak już nie daję rady.... to się tym ratuję,
maron - moje dziewczyny najchętniej dawały czadu wieczorem, jak kładłam sie do łóżeczka, oj skopały mamę wtedy, jak juz dzidzia będzie ciut większa, to częściej i mocniej będzie o sobie przypominać,

Wika Piotrek pracuje teraz 190km od domu . Robi do 18. Chcial przyjechać po pracy na kilka godzin i jechać rano ale to nie ma sensu jeszcze coś sie stanie jak bedzie jechać zmęczony zresztą jak go zobaczę to sie rozrycze na amen. Przyjedzie jutro na wieczór. Jak rozmawiam z nim to słyszę ze bardzo to przezywa ale udaje ze wszystko bedzie dobrze.
Najgorsze ze teściowa wie. Podsłuchała jak szwagrierka mnie pocieszała bezczelna małpa.
Już do mnie dzwoniła ale nie odebrałam.

Patryk najczęściej mnie kopał przy piosenkach Lady Gagi i jak położyłam na boku ale to był chyba 8-9 miesiąc.

Witam z ranka

Witam nowe osóbki na naszym forum:)

Bunny dziś twój ważny dzień tulę mocno i trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Maron tobie tez powodzonka na usg&&&&&&&&&

PaladinJ0 Super that you like and when you read and understand Polish?

Miłego dnia uciekam do pracy

dziekuje :-)
Viola, widze, ze u Was bedzie duza roznica wiekowa :-) moge zapytac dlaczego tak?? jesli pisalas wczesniej to przepraszam, nie doczytalam :-)
Ogolnie to mi tez marzy sie duza roznica wiekowa miedzy dziecmi, ale z zycia wiem, ze jest wiecej przeciwnikow niz zwolennikow, dlatego bardzo mnie to interesuje :-)

reklama
Maron pierwsza córka jest z pierwszego małżeństwa urodziłam ją jak miałam niespełna 20 lat a teraz 2 lata temu wyszłam 2 raz za mąż i do szczęscia brakuje nam tylko wspólnego dziecka,chociaż wcześniej nie planowaliśmy bo mąż też ma syna z pierwszego malżenstwa ale teraz chyba jakiś instynkt macierzyński przyszedł i chciałabym tak świadomie zajść w ciążę . Poza tym zawsze chciałam mieć dużą różnice między dziećmi tak chociaż 10 lat. No to jak się uda to będzie 15 lat:))

Do góry