reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hejj :)

padam na twarz po pierwszym dniu normalnej pracy!!!! ciężki to będzie rok szkolny:no::no:

Truskawica, tak mi przykro!!! Wiem co czujesz, też niedawno dostałam @@.. ból przeogromny :no: &&&& za kolejny cykl ;)

Maron, wiesz co, jesteś teraz w tym samym t. c. co ja 2 lata temu z Igorem. Ja miałam termin na 13.II a Ty jakoś na Walentynki, tak?? I ja pierwsze smyranie w brzuchu poczułam na początku września:tak: U Ciebie to już też raczej to :) pierwsze ruchy Twojego Maleństwa :)

Lelek, co Ty opowiadasz??? Masz męża, cudwonego synka, kolejne Maleństwo nosisz pod serduszkiem.... masz piękne życie :tak::tak::tak:Głowa do góry :) Cyc do przodu :)

Lilian, witaj :)

Bunny, jak u CIebie?? dobrze się czujesz??? Już niedługo wizyta u gin :))

Iza, jak zakupy??

A ja jestem przeziębiona na maksa!!!! Jak co wrzesień!!! zawsze rok szkolny zaczynam z katarem!! Czuję sie masakrycznie źle:-:)-(

reklama
Truskawcia nic sie nie martw ! I na Ciebie przyjdzie pora :D
Wika mi też się zawsze początkiem września smarkate lata wracają :D kicham prycham kaszle :D
Jakos mnie dziwnie od wczoraj sutki drażnią... i takie mocno czerwone... czymś musiałam podrażnić... masakra. :szok:
Dzwoniłam wczoraj do mojej gin w pl i umówiłam się na badania ( w tempie express bo będe miala na nie tylko 1 dzień więc musze wszystko obleciec ... ona już mi szykuje skierowania na koniec września :D)
Tym razem chyba @ przyjdzie normalnie bo mnie juz zaczyna brzuch spodem lekko boleć ... chociaż to troszke za wcześnie bo powinna przyjść 10.09 czyli za tydzień ale wszysto się może zdarzyć... po tych 2 miesiącach przerwy wszystkiego się moge spodziewać. Ja Wam mija wieczór? :D

Truskawcia nic sie nie martw ! I na Ciebie przyjdzie pora :D
Wika mi też się zawsze początkiem września smarkate lata wracają :D kicham prycham kaszle :D
Jakos mnie dziwnie od wczoraj sutki drażnią... i takie mocno czerwone... czymś musiałam podrażnić... masakra. :szok:
Dzwoniłam wczoraj do mojej gin w pl i umówiłam się na badania ( w tempie express bo będe miala na nie tylko 1 dzień więc musze wszystko obleciec ... ona już mi szykuje skierowania na koniec września :D)
Tym razem chyba @ przyjdzie normalnie bo mnie juz zaczyna brzuch spodem lekko boleć ... chociaż to troszke za wcześnie bo powinna przyjść 10.09 czyli za tydzień ale wszysto się może zdarzyć... po tych 2 miesiącach przerwy wszystkiego się moge spodziewać. Ja Wam mija wieczór? :D
A Ty nie jestes w ciąży?

NIE JESTEM... MIAŁAM ZATRZYMANĄ @ NA 2 MIESIĄCE... tak poprostu... dlatego przerwałam staranka dopóki nie pojade do pl i nie powtórze badan. jesli potwierdzi się że po mamie mam to że raz w roku przeskakuję jeden cykl nie mam wtedy @ i to wszystko to bede sie starać dalej a jak sie okaże że cos jest nie tak to zacznę się starać jak się już doprowadzę do ładu :D

Melduję się nocnie. Mam gości, więc zajmuję się nimi w tej chwili. Dzisiaj miałam jednodniowe plamienia i mam cichą nadzieję, że może implantacyjne. Chociaż szczerze mówiąc byłby to cud ponieważ owulkę miałam z tej strony, z której nie ma jajowodu. Byłaby to super niespodzianka, ale jednak staram sie nie nastawiać. Drugi scenariusz jest taki, że to jakieś pozostałości od wymazie... Wolę tę pierwszą wersję.

Witaj lilian i powodzenia w starankach!

Karolcia teraz to już musi być dobrze :tak: Tylko dbaj o siebie, mam nadzieję że nie masz za ciężkiej i stresującej pracy? Bo jak tak to marsz na L4!!

Truskawcia
przykro mi z powodu @ ale może następny cykl:) Ja też liczę na ten tylko te rozczarowania najgorsze...

Lelcia
a ty jak sobie radzisz? co taki humor wisielczy? Odpoczywasz dużo? ma kto ci pomagać?

Izka
jak zakupy?

Qcz może jednak:-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Katrina witaj u nas i powodzenia :tak:

Hej!
Witam się sobotnio:-) Dziś wybywamy na roczek, i jutro też na roczek. Taki roczkowy weekend:-) A za tydzień nasza pierwsza rocznica:-)
Wikaa może to alergia na uczniów?:-D:-D:-D Gdybym pracowała w szkolnictwie, pewnie bym takie coś miała:-D
Wiem, ze rzadko tu piszę ostatnio, ale gdzie jest Anastazja? Tej kobitki to już tu dłuuugo nie widziałam. A na fb siedzi:-(

Witam nową staraczkę:-)

Hej laseczki.

Wika dziękuje. Czuje sie dobrze już mnie nie mdli. Za to jeść nie mogę , ze tak powiem wszystko mi rośnie w buzi. Blee.
A Tobie życzę zdrówka na te wrześniowe chorupska. Dasz radę w pracy . A powiedz łagodna czy ostra z Ciebie nauczycielka?

Rozczochrana na długo przyjeżdżasz do PL?

Witaj katrina!

Dana udanych roczkow! Co tam kupiłaś jubilatom?

reklama
hejj :)

Bunny, raczej ostra.... nie dam sobie w kaszę dmuchać :-D jest nas w szkole 3 germanistów i z różnych źródeł dochodzi do mnie, ze jestem najbardziej wymagająca :tak:

Dana udanych imprezek :)) Rodzicami chrzestnymi jesteście tych roczniaków??

a mnie się wcale nie poprawia.... czuję sie fatalnie .... do tego Igor dostał jakiegoś uczulenia na buzi..... cały czerwony pyszczek ma :-( ehhh i sama nie wiem od czego :no: do tego chyba też go łapie przeziębienie, bo pokasłuje, apetytu nie ma i jest na maksa marudny....

Do góry