reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Qcz - 5 lat temu wybraliśmy się z M na 2 tyg przez Szkocję pod namiot. Od Glagow po Edynburg. Mimo, ze był to początek sierpnia temperatura ok 12 st. Najlepiej było na Isle of Skye, 8 stopni, deszcz i muszki. Ale widoki niesamowite, może niekoniecznie tam, bo mgła i w ogóle, ale Glen Nevis mmmmm :-) szkoda, ze nie mieliśmy czasu na pochodzenie po górach, ale kiedyś tam jeszcze wrócimy

reklama
Trina - M sprawdzał pogodę i mówił, że nie będzie super, ale nie wyglądał na załamanego. Jedziemy trochę za Aviemore i zabieramy ze sobą rowery:) Nie mogę się doczekać. Nawet jeśli miało by być szaro to i tak lepiej tą szarość spędzać w lesie niż w mieście:)

:-) dziekuje za kciuki -Qcz
Trina79 -tak patrze na twoj suwaczek masz na 19 lutego porod :-).Moja corka tez 19luty sie urodzila oj wodniczki to energiczne dzieci hihi

hejj :)

padam na twarz po pierwszym dniu normalnej pracy!!!! ciężki to będzie rok szkolny:no::no:

Truskawica, tak mi przykro!!! Wiem co czujesz, też niedawno dostałam @@.. ból przeogromny :no: &&&& za kolejny cykl ;)

Maron, wiesz co, jesteś teraz w tym samym t. c. co ja 2 lata temu z Igorem. Ja miałam termin na 13.II a Ty jakoś na Walentynki, tak?? I ja pierwsze smyranie w brzuchu poczułam na początku września:tak: U Ciebie to już też raczej to :) pierwsze ruchy Twojego Maleństwa :)

Lelek, co Ty opowiadasz??? Masz męża, cudwonego synka, kolejne Maleństwo nosisz pod serduszkiem.... masz piękne życie :tak::tak::tak:Głowa do góry :) Cyc do przodu :)

Lilian, witaj :)

Bunny, jak u CIebie?? dobrze się czujesz??? Już niedługo wizyta u gin :))

Iza, jak zakupy??

A ja jestem przeziębiona na maksa!!!! Jak co wrzesień!!! zawsze rok szkolny zaczynam z katarem!! Czuję sie masakrycznie źle:-:)-(

Zakupy były udane ;)

Bry wieczór, zajrzałam tu pierwszy raz, tak trochę podczytywałam. Można tu u Was się trochę zatrzymać????

Witam gorąco! :)

Melduję się nocnie. Mam gości, więc zajmuję się nimi w tej chwili. Dzisiaj miałam jednodniowe plamienia i mam cichą nadzieję, że może implantacyjne. Chociaż szczerze mówiąc byłby to cud ponieważ owulkę miałam z tej strony, z której nie ma jajowodu. Byłaby to super niespodzianka, ale jednak staram sie nie nastawiać. Drugi scenariusz jest taki, że to jakieś pozostałości od wymazie... Wolę tę pierwszą wersję.

Witaj lilian i powodzenia w starankach!

Oby plamienie implantacyjne ;) &&&

Karolcia teraz to już musi być dobrze :tak: Tylko dbaj o siebie, mam nadzieję że nie masz za ciężkiej i stresującej pracy? Bo jak tak to marsz na L4!!

Truskawcia
przykro mi z powodu @ ale może następny cykl:) Ja też liczę na ten tylko te rozczarowania najgorsze...

Lelcia
a ty jak sobie radzisz? co taki humor wisielczy? Odpoczywasz dużo? ma kto ci pomagać?

Izka
jak zakupy?

Qcz może jednak:-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Katrina witaj u nas i powodzenia :tak:

Jak już pisalam, udane :) Już niewiele nam brakuje ;]

Czesc dolaczam jak moge :tak:.Mam juz 2 dzieci w Styczniu tego roku poronilam w 10tyg ciazy ,Teraz z mezem staramy sie na nowo bylo nie planowane ale teraz po stracie zaczyna nam brakowac :-).A wiec jak mialo byc to bedzie staramy sie od Kwietnia narazie nic .Ale bardzo bym chciala tak na 2012 r moze sie uda ;-).Pozdrawiam

Oj, bardzo mi przykro.. :( Ale mam nadzieje ze szybko sie Wam uda, i będziecie sie cieszyc z maleństwa! :) &&&

Sie witam tak późno troche ale pozno od moich rodziców wrocilismy a pozniej moj sie do pracy zbieral, dzis ma nocke.. Wiecie co? Fajnie sie zlozylo bo wczoraj Olivcia miala swoje półtora roczku, ja imieniny i na dodatek teoretycznie wypadała mi owu ;p Może cos z tego bedzie?? :)

Hej kochane...zaraz Was doczytam...

u mnie wszystko ok...nie ma żadnych plamień, czuje się bardzo dobrze....nawet za dobrze....wogóle nie czuje sie jak w ciąży....tylko piersi pobolewają...no i brzuszek czasami, ale głównie w nocy...pozatym nic...wcale się nie czuje jak cięzarówka

Dzień dobry:-D

Witam nowe staraczki:-D

Cały weekend nawet nie miałam jak zajrzeć, bo w sobotę robiliśmy grilla u siebie, a wczoraj byliśmy na imieninowym grillu u mojej Babci:tak:

Strasznie mi się dziś nie chciało wstać:no: masakra jakaś:baffled:

Forda mamy u mechanika, bo dopiero teraz chłodnica zaczęła przeciekać (po czerwcowym zderzeniu z sarenką) i zaś trochę kasy nie nasze:crazy: no, ale plus jest taki, że jechaliśmy razem z Mężusiem do pracy i nie musiałam rano taka zaspana prowadzić:-p

Ostatnio wciągnęłam się w licytowanie jesienno-zimowych ciuszków Bartowi na allegro i powiem, że jestem zadowolona, bo za 100zł kupiłam u jednego gości 6 sweterków i za 60zł 5 par spodni:tak: teraz została tylko kurtka do kupienia, może kombinezon i buciki:tak: sobie zamówiłam taką sukienkę 1785354778.jpg i jak okaże się taka fajna jak na zdjęciu to będzie na chrzciny, bo będę chrzestną w październiku u synka mojej siostry:tak:

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać:-p aaaaaa wczoraj Mężuś mnie uświadomił, że w tym cyklu celował na BLIŹNIAKI:-p hehehe, ale się uśmiałam:-p

Co tam u Was dziewczyny po weekendzie???

AAAAA w piątek mamy imprezę w pracy -> 20lecie i wszyscy już szaleją ehhh a mi się nawet nie chce iść:crazy:

heja

witam nowe staraczki

karolcia
, bo ciezarowkami zaczynamy sie czuc gdy zacznie robic sie niedobrze, bejbe kopie, wychodza rozstepy a potem jest nam tak ciezko, ze chcemy tylko juz urodzic;-) poczekaj jeszcze pare tygodni;-) dobrze, ze plamien nie ma:tak:

Mama Sowka sukienka ladniusia

martolinka jak po wizycie?

nie odpisze wszystkim, bo jeszcze sie nie obudzilam

ja weekend mialam aktywny, ze tak powiem. W piatek mialam spotkanie z lekarzem i polozna i udalo mi sie, no raczej wymusilam porod sn, ale jak sie okaze, ze dziecie duze, to i tak nici z tego i zrobia cc.
potem na pokazie grzybow stalam reszte dnia. W sobote walnelismy kolo 9 km po lesie i znowu prezentacja i kontrole grzybow. W niedziele impreza grzybowa dla dzieciaczkow. Rety, ale padnieta jestem, ale jaka szczesliwa. Nawet kleszcza nie zlapalam:-D

Karolcia81- i tak przez cala ciaze zycze :-) ,
Mama sowka-Piekna sukienka moje ulubione kolorki :tak:

A ja weekend lezalam i odpoczynek przed rokiem szkolnym ,ktory zaczyna sie w srode i konczy sie urlop :-(.
I bym zapomniala staranka o bobo trwaja zobaczymy moze ja na maj zdaze :-D.

reklama
Do góry