xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No tak tak, Filip nam przypadkiem wpadło do głowy, bo czasem Olivcie nazywamy po "chłopięcu", np Oliverek he he ;D i tak mojemu się wymskło "Filipku mały" i tak nam się spodobało :]
Co do pracy to ja sie chce wziąć za korepetycje Już kiedyś sie tym zajmowałam, fajna fucha
Ja już obiad ugotowałam, dziś o dziwo mi mała nie przeszkadzała ;D Tak mi sie zawsze plącze pod nogami i ciężko cokolwiek zrobic wiec gotuje jak śpi, ale dziś mnie coś tchnęło i myśle "a, mama(teściowa) pojechała do banku to ide szybko ugotować obiadek" Posprzątałam nawet ;P Jeszcze tylko pranie ściągne i wyprasuje, bo prawie mała zasneła ;] i na dziś koniec roboty.
Plus dużego domku -dużo miejsca i swobody, za to minus -duuuuuużo sprzątania..
Plus małego domku -szybko się sprząta, za to minus -położysz jedną rzecz nie na miejsce i już jest bałagan ;D
Nie ma ideałów ;D
Wiem wiem, pisze całkiem nie na temat, ale tak jakoś chciałam podsumować :]
W ogóle mogłabym tak pisać i pisać..
Karolcia, jak sie czujesz?? Byłaś u tego lekarza???
Zaciążone, fluidki prosze!
Co do pracy to ja sie chce wziąć za korepetycje Już kiedyś sie tym zajmowałam, fajna fucha
Ja już obiad ugotowałam, dziś o dziwo mi mała nie przeszkadzała ;D Tak mi sie zawsze plącze pod nogami i ciężko cokolwiek zrobic wiec gotuje jak śpi, ale dziś mnie coś tchnęło i myśle "a, mama(teściowa) pojechała do banku to ide szybko ugotować obiadek" Posprzątałam nawet ;P Jeszcze tylko pranie ściągne i wyprasuje, bo prawie mała zasneła ;] i na dziś koniec roboty.
Plus dużego domku -dużo miejsca i swobody, za to minus -duuuuuużo sprzątania..
Plus małego domku -szybko się sprząta, za to minus -położysz jedną rzecz nie na miejsce i już jest bałagan ;D
Nie ma ideałów ;D
Wiem wiem, pisze całkiem nie na temat, ale tak jakoś chciałam podsumować :]
W ogóle mogłabym tak pisać i pisać..
Karolcia, jak sie czujesz?? Byłaś u tego lekarza???
Zaciążone, fluidki prosze!