reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

No tak tak, Filip nam przypadkiem wpadło do głowy, bo czasem Olivcie nazywamy po "chłopięcu", np Oliverek he he ;D i tak mojemu się wymskło "Filipku mały" i tak nam się spodobało :]

Co do pracy to ja sie chce wziąć za korepetycje :) Już kiedyś sie tym zajmowałam, fajna fucha :)

Ja już obiad ugotowałam, dziś o dziwo mi mała nie przeszkadzała ;D Tak mi sie zawsze plącze pod nogami i ciężko cokolwiek zrobic wiec gotuje jak śpi, ale dziś mnie coś tchnęło i myśle "a, mama(teściowa) pojechała do banku to ide szybko ugotować obiadek" :) Posprzątałam nawet ;P Jeszcze tylko pranie ściągne i wyprasuje, bo prawie mała zasneła ;] i na dziś koniec roboty.

Plus dużego domku -dużo miejsca i swobody, za to minus -duuuuuużo sprzątania..
Plus małego domku -szybko się sprząta, za to minus -położysz jedną rzecz nie na miejsce i już jest bałagan ;D

Nie ma ideałów ;D

Wiem wiem, pisze całkiem nie na temat, ale tak jakoś chciałam podsumować :]

W ogóle mogłabym tak pisać i pisać..

Karolcia, jak sie czujesz?? Byłaś u tego lekarza???

Zaciążone, fluidki prosze! :)

reklama
Danao a jakie to imionka?? :-) U nas na 90% bedzie Tymek lub Iza :-) Mam nadzieje, ze za tydzien dowiemy sie juz na bank, co siedzi w brzuszku :-)
Wiecie co, w nocy mialam takie dziwne bole a raczej klucie pod zebrami z lewej i kolo pepka z lewej, tam gdzie Junior :-( dzis mnie tez lekko pobolewa, wiec leze i czytam, wtedy nie boli, o czym to moze swiadczyc?? Czy powinnam jechac na izbe?? :no: ogolnie innych objawow nieporzadanych brak, poza tym, ze wrocil mi od wczoraj niesmak na smazone, bleeeeee :eek:

do mnie przyjeżdża dzisiaj kuzyn do niedzieli i od kilku dni sprzątam, piorę i prasuję. Nie wiem jak to będzie jak będziemy mieli dzieci i większe mieszkanie. Mój mąż chyba będzie musiał przejść kurs sprzątania, bo jego standard nie równa się mojemu;-)

chyba zawsze standard sprzatania w wykonaniu faceta jest inny niz nasz:-D

maron
jak nie krwawisz to ok, mysle, ze Twoje jelita sa poddawane uciskowi, gazy te sprawy, zawsze na ip mozesz jechac

ja bym z mila checia udusila dzis swoje dziecie, bo ciagle mi skacze w tym brzuchu, niech sobie idzie spac tak jak siostra

Maron dla chłopczyka (wspominałam już przecież o tym:-)) Miłosz. Postanowione i zaakceptowane już daaawno temu:-) Dla dziewczynki hmm mamy dwa typy: Kalina lub Nadia:-)
Liv dawaj!:-):-)

Marzył mi się zawsze Igor ( mój brat miał na studiach fajnego kolegę o tym imieniu:-D), ale bestia mi podkradła :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
heh :-) u nas tez mial byc Milosz ale maz sie kategorycznie nie zgodzil :wściekła/y: w sumie teraz bardziej mi sie Tymek podoba :-) no i Emil jeszcze ;-) z dwoch typow dla kobitek wybralabym Nadie :tak: moja chrzesnica Daria miala byc Nadia :tak:

Do góry