reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Moje ciśnienie po powrocie z pracy 120/80. Jutro tez bede mierzyc i kontrolowac .

Ta pogoda mnie dobije... parno i duszno.. niech sie juz to skonczy.

Własnie pije sok ze świeżo wycisnietych jabłek... pycha...

wika- wkoncu sie uda zobaczysz i tobie zaświeci słoneczko:-)Juz sie chyba powoli szykujesz na rozpoczecie roku szkolnego.

maron - ja dzisiaj widziałam świetne body, tylko ze nie wiem co jeszcze bede miec i takie neutralne były w rozmiarze 56 a wolałabym 62.

Ogladam body na allegro i wpadły mi w oko te:), jak sie dowiem co to moze zamówię.

BODY kopertowe całe rozpinane roz62 kolory ŻYRAFKA (1786239858) - Aukcje internetowe Allegro

Mamusie przyszłe i obecne jakie polecacie wózki? Moj brat ma xlandera i jest zadowolony, kolezanka ma atlantic i tez zadowolona, a ja narazie zbieram opinie.

reklama
Justynaj, mam kolezanke w szwecji i u niej inaczej wyglada opieka niz u mnie, wiec z Toba moze byc podobnie. W n panstwowe usg jest tylko polowkowym, pierwsza wizyta w 10-12 tyg i tak co miesiac.
Na ogolnym pewnie zmierza cisnienie, wage, pobiora krew do badan, moze zapytaja o watpliwosci Twoje. Nie zdziw sie jak zapytaja czy chcesz dziecko, bo chyba w danii tez z aborcja nie ma problemu. Nie wiem czy bad. ginekologiczne bedziesz miec, u mnie nie robia w ciazy, chyba, ze dawno temu cytologia byla to pobieraja wymaz. Pewnie sa dunskie fora ciazowe, wiec jak masz watpliwosci zawsze zapytac tam mozesz. Jest pismo Gravid dla ciezarnych, chyba kwartalnik, musialabys sama zobaczyc;-)

tu masz mamy z danii, pewnie one wiedza o wiele wiecej
https://www.babyboom.pl/forum/rodzinki-zza-granicy-f41/mamy-w-danii-29756/[/QUOTE]
dzieki! ale czuje sie kwietnioweczka i chociaz bede zagladac do mam z Danii to zostane u Was :) kwietnioweczki

Dzień doberek:-D

Wika przykro mi z powodu @:-( trzymam kciuki za następne staranka:tak:

Wacek jutro wraca, więc jeszcze podziałamy i zobaczymy czy coś z tego będzie:-p

Witam:)

U mnie jak w zegarku 26 dc godź 7 rano i @:-(. Może w tym cyklu się uda. Obiecałam sobie trochę wyluzować ale nie wiem czy dam radę hehe

Witajcie,
wczoraj juz o 20 spałam...
mmona ja polecam na 100% x landera XA. Miałam rózne wózki przetestowane ale ten jest najlepszy. Teraz jezdze parasolka x landera Xgo
Mamam sówka działajcie działajcie:-)
Viola uszy do góry!!!!!!!!!! maj będzie Wasz!!!!

Hej Babeczki :-D

Co tam słychać u Was? :-D która jeszcze zaciążyła? :-D

Witam nowe staraczki, jeśli są :-D

U mnie chyba kolejny miesiąc pod kątem starankowym pójdzie na straty :-( od wczoraj brzuch zaczyna mnie ściskać na @:wściekła/y: eehhh… :-(

mmona sliczne :-) kopertowe podobno sa najlepsze ( dla mnie niedoswiadczonej przyszlej matki na pewno ;-) ) dodalam sobie w zakladki :-)
co do wozka to oczywiscie x-lander :-) i mnie i mezowi sie bardzo spodobaly te wozki, chociaz cena troche odstrasza :-p no ale podoba nam sie i juz, wczoraj pokazalam mu jeszcze taki - troche podobny do x-landera WOZEK BABY ACTIVE JET 3 w 1aluminium + GRATISY (1768317575) - Aukcje internetowe Allegro ( mnie sie podoba i cena nizsza ) ale on stwierdzil, ze tamte sa lepsze ladniejsze i w ogole naj :-) mamy jeszcze czas, o wozku bedziemy myslec zima :-)

Mama dzialajcie, dzialajcie ;-)

Viola i Truskawcia, po prostu robcie to co Mama, w koncu sie uda

martolinka
od razu mi przypomnialas jak ja chodzilam spac o 20 :-D

mmona kopertki ja swietne szczegolnie na samym poczatku, dla mnie niezastapione u noworodka.:tak: co do wozka, nie polece, bo kazdy ma swoje preferencje /kolka, waga itd/ wiele osob chwali x lander, choc rowniez z negatywnymi opiniami sie spotkalam. Ja mam Ballerine Baby Active, Teutonie, Simo i Carene. Zebym tyle samochodow miala, co wozkow:-D Wszystko zalezy od tego co Ty lubisz i na jaki teren potrzebujesz wozek.

juz nie pamietam co mialm napisac

Liv- póki co, staram się właśnie to robić :-D tylko czasem już cierpliwości brak

A te ciuszki i wózeczki świetne są :-D

Viola- a Ty dostałaś @? :-(

Wika- Ooo witam w klubie ;-) Ty też czekasz wciąż :-D

jej to czekanie kiedyś do szału mnie doprowadzi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Maron można używane xlanderki dostac w zestawie juz za 800 zł. Kolzanka wypatrzyła taką okazje i wózio w super stanie!!!!!
Truskawcia póki nie ma@ nadzieja jest!!!!!!:tak:

zjadłam juz dzis 8 jabłek. M kupuje w workach na rynku ., bo nie wystarcza...

Do góry