reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Martolinka- pewnie, że jest nadzieja :-) chociaż pobolewa mnie tak dość jednoznacznie :-( nawet jak @ się pojawia staram się nie tracić nadziei :-) choć są takie momenty że chce się wszystko rzucić w cholerę :-p

A Ty w takich ilościach jabłka zjadasz, że musicie w workach kupować? :-D

reklama
:-D pewnie i tak by sie cieszyl

ostatnio jadlam arbuza i wyszla cora, moze u Ciebie bedzie na odwrot;-)

mi dzis z rana maz powiedzial - cwaniara, pewnie sie cieszysz, ze syn /bo mielismy dzieci robic az mi synek wyjdzie/, ale mi mi tak odpowiada model 2+4. Wiec odparlam mu, zeby sam sobie te 2 nastepne jajka znosil

mmona na ztrucie ciążowe jest jeszcze za wcześnie, ale musisz koniecznie powiedziec o tym lekarzowi. Obserwuj sie , czy nie puchniesz nadmiernie oraz to , czy w moczu nie pojawiło się białko. Byc może te skoki ciśnienia to sprawa pogody , ale lepiej mieć pod kontrolą. Mierz sobie w domku ciśnienie , zapisuj dla własnego spokoju. Ja miałam własnie zatrucie. W 9 mscu przytyłam nagle 8 kg (obrzęki) , wysokie ciśnienie +białko .Troche byłam w szpitalu , troche w domu . Dostałam lek na obnizenie Dopegyt

Wika fasola pozwoliła Ci się wyszaleć:tak:

Ja też miałam zatrucie, cały 9 miesiąc przeleżałam w szpitalu:-(Do 8 miesiąca przytyłam 10 kg a w 9 schudłam 3kg:szok:lekarz się śmiał ze mnie, ze dziwny przypadek jestem:baffled:Ale pewnie woda ze mnie zeszła po lekach.

Martolinka & Liv- nie wiedziałam, że w ciąży można mieć też ciągoty na jabłka :-D pierwsze słyszę ;-)

Liv- Twój mąż też agent :-D ale byście mieli komplecik :-)

Właśnie, gdzie reszta pań!!!!!! :-D nooo ukazywać się :-D

reklama
Do góry