reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lanjaa wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
:-):-):-)

Nie zazdroszczę leżenia w szpitalu przez całą ciążę. Ale czego sie nie robi dla dziecka.

reklama
Ja też miałam zatrucie, cały 9 miesiąc przeleżałam w szpitalu:-(Do 8 miesiąca przytyłam 10 kg a w 9 schudłam 3kg:szok:lekarz się śmiał ze mnie, ze dziwny przypadek jestem:baffled:Ale pewnie woda ze mnie zeszła po lekach.

to faktycznie byłaś dziwnym przypadkiem:tak:ciekawi mnie jaka jest teraz szansa, ze znowu pojawi sie u mnie zatrucie...

Bunny lannja leżała w szpitalu cały dziewiąty miesiąc ciązy. Poczatkowo tez zrozumiałam , ze 9 mscy

Livcia model 2+4? podziwiam. Dla mnie dwojka to już wystarczająca ilośc.:tak:

martolinka, mam troche miejsca wiec jak mi sie znudzi i beda checi to czemu nie;-)

a z zatruciem jest tak, ze istnieje wieksza szansa by miec je znowu, jesli bylo wczesniej, co nie znaczy, ze bedzie. Na razie w ogole o tym nie mysl, ciesz sie dzidziusiem i serdusiem, ktore bije dla Was;-)

Truskawcia no dostałam @ ,2 dni wcześniej testowałam i pudło. ,
Teraz nie będę kupowała testów dopiero jak nie dostanę @. Myślę tylko o testach owulacyjnych:)

jestem, jestem ale mam mega lenia, rozkapryszonego rozrabiaka, gosci i nudnosci:rofl2:

u nas takie upaly, ze nie daje rady, nawet na plaze nie chodze z malym bo bym padla na sloncu, tylko idziemy w cien na dzialke gdzie Milosz ma basen. Dzis to nawet krew z nosa mi sie puscila:szok:
w poniedzialek przyjezdza wujstwo spod czeskiej granicy z moja kuzynka ktora mieszka w Kopenhadze, bo wybieraja sie do niej wiec nas maja po drodze
maz nie wroci na weekend wiec klapa

maron, livcia-piekne brzuszki:-)

wika, Viola i inne staraczki- przykro mi ze w tym cyklu znow wygrayscie wczasy nad Morzem Czerwonym:-(

Truskawcia a mozna, mozna, ja jak nie lubie jablek tak cala ciaze z M wcinalam tonami i to najkwasniejsze;-)

wiecej nie pamietam co mialam napisac

reklama
przed godziną pojawiło się brunatne plamienie. Założyłam teraz wkładke i zobacze co sie bedzie działo. Albo jeszcze dziś lub jutro na IP , albo nie bede czekac do piatkowej wizyyt i pojde do gina w poniedziałek. Jakos złe przeczucia mnie nie opuszczaja...

Do góry