reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dziękuje kochana! Testu nie mam.. Jutro kupie.. Mój jednak na 2 zmiane pojechal i nie zdazył kupic.. A powiedz mi, czy jakbym zrobiła test po południu to wyjdzie cos? Czy lepiej rano?

hejj :))

Livastrid, a jednak siuroczek :-):-) Gratuluję :))

Lelcia najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!

Iza, &&& za testowanko :tak:

Kwiatuszek, welcome back :-D i również &&&&

U mnie dziś 28dc, pierwszy krok zrobiłam- kupiłam test :tak: ale nie czuję się w żaden sposób ciążowo :no:

Lelcia troszke spoznione ale wszystkiego najlepszego kochana :-)
Liv ale super :-) wiedzialam, ze bedzie facet, oby u mnie za 3 tygodnie potwierdzila sie plec :-D Gratulacje :-)
izulka mnie tez bolal na @ :tak:
Dziewczyny witam po wakacjach :-) pogode mielismy super, wrocilismy opaleni, mimo, ze ja uwazalam na slonce :-) brzuszek przez ten czas mi wyraznie sie wybauszyl :-) i jest juz naprawde ciazowy :-)
w sobote wracajac odwiedzilismy szwagierke w Piasecznie kolo Warszawy i dopiero wczoraj wieczorkiem bylismy w domu :-)
mmona nie wrozylam nigdy z obraczki bo nie wiem jak :-pjedynie kierowalam sie tym, ze Junior zostal splodzony bllisko owulki lub sama owulke, a podobno im blizej owulki tym wieksza szansa na chlopcaJa juz mam kilka rzeczy dla Junioraznalazlam tez goscia na allegro u ktorego mam zamiar kupic sporo rzeczy wyprawkowych :tak:dzis np kupilam dwa bodziaki z disney'a :-D
W sobote bedziemy obchodzic 6 rocznice bycia razem, a w niedziele rok od slubu :-) kompletnie nie wiem co kupic mezowi, chcialabym jakis fajny prezent :-)
wika &&&&&&&&&

Cześć dziewczyny!
Lelek - wszystkiego naj :tak:
Liv - gratuluję siusiaka, i teraz będzie miał kto z córcią na dyskoteki chodzić i od natrętów opędzać :-p
Iza - zrób test :-)
Lazurek - wpadaj częściej :tak:
Bunny - jak się czujesz na siłach to idź na ten pogrzeb, jak nie to nie ma sensu
Truskawcia - ja cały czas trzymam kciuki :-)

Ja dziś praktycznie cały dzień w pracy :baffled: Wika mnie chyba pytała czy jeszcze pracuję. Toretycznie jestem na zwolnieniu, ale praktycznie muszę parę spraw pozamykać. Organizuję szkolenia dla pracowników mojej instytucji i do końca tygodnia muszę domknąć dwie ostatnie umowy, bo zajęcia się już za tydz zaczynają. Później to jakoś bedzie lecieć, ktoś się tym zajmie, ale sprawy formalności chce zakończyć ja.
A poza tym mam lenia na maxa i zniżkę nastroju. Hormonki chyba szaleją.... poza tym czas mi zleciał nie wiem kiedy, zaraz połowa ciaży :szok:

Dzięki kochane za wsparcie, brzuch troche tylko teraz boli. Jeszcze @ nie przyszła, a co chwila latam do łazienki i sprawdzam, eh.. Takie mam wrażenie że sie nie udało, że zaraz mnie "krew zaleje" :( Takie mnie załamanie dopadło.. Wiem że nie powinnam sie tak stresowac.

reklama
Witam:))

Leluś spóźnione ale szczere naj naj najlepszego i leciutkiego porodu:))
Livcia gratuluję synusia ,a skoro imię już masz to może się pochwalisz?
Ja za 3 dni testuję,ale jakoś wszystkie objawy mi przeszły hehe piersi tylko bolą ale to może być na @

Do góry