reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

kwiatuszek milo, ze wrocilas:tak: co ma byc to bedzie, zycze fasolki jak najbardziej:tak:

Bunny, imie mam juz z poprzedniej ciazy;-)
ja sok z cytryny oraz sok z czarnej porzeczki pilam, bo tez wszystko bylo mdle...

reklama
Liv wiedziałam, ze chłopak będzie:-) Trzymanie kciuków się przydało:-) Gratulacje!:-)
Co do psa to spróbuję maką ziemniaczaną go potraktować. Jak nie pomoże trzeba będzie jakiegoś innego weterynarza poszukać:-(

Bunny wiem, że Liv ma już od dawna wybrane imię, ale zabij mnie nie dam rady powtórzyć:-) O wymowie nawet nie wspomnę:-) Musi Ci sama jeszcze raz napisać. W każdym razie w wersji pisanej wygląda ładnie:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki.....Ufff ale u nas goroco prawie 39 stopni...wieszałam pranie to moze trwało z 5 min i wruciłam cała mokra.Pozamykałam wszystkie okiennice bo przeciesz nie idzie wytrzymac tak goraco.
Juz nie długo dowiem sie jakiej płci jest moja dzidzia a juz jutro zaczynam 19 tydzien,ale ten czas szybko mija

Hej.

@ nadal nie ma. Ciężaróweczki, powiedzcie mi jaki miałyście śluz około terminu @? Ja mam teraz niewiele takiego lekko białego, lepkiego i troche ciągnąceg się.. Taki jaki czasem jest przed @.. Myśle że dostane @, choć ciągle sie łudze że nie....... Pomóżcie mi..

reklama
Do góry