reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wika to co w dzień ślubu siostry będziesz testowac mam nadzieję ze jej święto przyniesie Ci szczęście i test będzie pozytywny! Trzymam kciukasy &&&

Iza ten śluz to bardzo obiecujący a temperatura jaka? Będzie pozytywny .

Viola życzę II kreseczek.

Maron boski brzuszek!

Mona tyko 4 kg przytyłaś? O matko tyle to ja chyba przez te 2 tygodnie przypakowałam :szok:

reklama
Maron super brzuszek! Juz się tak fajniutko ciążowo zaokrąglił:-)
Niech mnie ktoś jak durnej blondynce wytłumaczy, czemu ja widzę zdjęcie Maron jak nie jestem zalogowana, a jak sie zaloguje to nie widzę nic?:szok:

Wewnętrzny budzik mi nawala... Znowu wstałam o 5. Bez powodu:wściekła/y:

Dzień doberek:happy2:

W sobote bedziemy obchodzic 6 rocznice bycia razem, a w niedziele rok od slubu :-) kompletnie nie wiem co kupic mezowi, chcialabym jakis fajny prezent :-)

Maron ja z prezentem dla Wacka zawsze mam dużo zachodu, bo najpierw muszę wymyślić coś rewelacyjnego, a potem zachować to w tajemnicy, żeby się nie wygadać:-p na ostatnie urodziny połączone ze świętami dostał X-boxa:-) teraz na 30 urodziny, które ma w styczniu chcę mu kupić bilet na F1 na Węgrzech (bo najbliżej:-p), ale z tym też będzie trochę załatwiania i zamieszania:-p p.s. super brzuszek:biggrin2:

w piatek bylam na usg polowkowym i juz wiem, ze mam synusia, chyba, ze zmieni swoje miedzynozne czesci:-p;-)

Liv gratuluję siusiaczka:-D

Trzymam kciuki za wszystkie testujące:-)

Wytrwałości dla ciężaróweczek na te zbliżające się upalne dni:tak:

Ja dziś jadę do rodziców na 2 dni, a w czwartek przyjeżdża do nas na parę dni chrzestny od Bartusia -> też Bartek:-p

hej kochane...

iza - rozumiem Cie....

a ja juz zaczynam tracić nadzieje...brzusio zaczął bolec jak na @ a nawet bardziej...więc pewnie zaraz przylezie....a skoro testy nic nie pokazały......i ja sie nie czuje specjalnie ciążowo to pewnie ten cykl tez poszedł na marne....wiecie co...troche sie zaczynam stresować...bo zwykle do trzech cykli się wstrzelalismy....czyzby cos sie tam podziało nie tak?

Ostatnia edycja:
dzien d

ciaza zupelnie mnie otepia, juz nie pamiatam co napisac Wam mialam, chodze godzinami po sklepach i stekam, ze mi zabawki nie odpowiadaja, otwieram lodowke i mowie, ze nic nie ma, choc pelna po brzegi:-p

wiec pamietam zdjecie maron - brzuszek widac, widac :-D juz nie ukryjesz ciazy :-p, a 4 kilo, e to nic. Z prezentem nie pomoge, bo ja swojemu albo gry albo ksiazki kupuje.

wiec ja w pelni by nie bylo, choc juz na bb jest te zdjecie w dwoch miejscach- nasze 19t+6d czyli +8 kg

Zobacz załącznik 384090

bylo zapytanie o imie wiec synus nazywac sie bedzie Varg Øyvind, trina na imprezy beda razem chodzic a potem politi bedzie mi ich dwoch pod dom razem przywozic;-)

testujacym szczescia fasolkowego zycze

hej :)

ja na sekundę... skończyłam zupę, idę dokończyć prasowanie, a za jakaś 1h M. przyprowadzi Sprintera i będziemy pakowali w niego rzeczy, bo dzisiaj odbieramy klucze od sali i cała spożywkę musimy tam przewieź

Liv, już Ci pisałam, CUDNIE WYGLĄDASZ :tak::tak::tak:

Maron, ale śliczny brzusio:tak::tak: U tego sprzedającego co dałaś linka, ja zamówiłam bardzo duzo rzeczy, wogóle 3/4 wyprawki zrobiłam na allegro :-D

Bunny, niby mam testować właśnie w sobotę, ale nie wiem sama,:confused::confused: zaobaczymy jak sie potoczy :-D:-D

Za wszystkie testujące w najbliższych dniach mocne &&&&&&!!!!!!!!

Buźka :-):-):-)

reklama
Do góry