reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witam po weekendzie...

Iza - ja tez myślę, ze do mnie @ też zaraz przyjdzie....już mnie nawet piersi tak nie bolą...no i dziś rano siknęłam jeszcze i nic, zero, jedna krecha....
wiec kochana....nastepny staraczkowy cykl nas czeka...teraz to tylko chcę żeby 2 przylazła w terminie, żeby szybko zacząć i żeby mieć mozliwoąc "obliczenia" TYCH dni...

miłego dnia...

oj tak..LELEK - wszystkiego najlepszego.....szczęścia, szczęścia, szczęścia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:-D

Lelek spóźnione, ale szczere życzonka urodzinowe:-)

Weekend super się udał -> w sobotę byliśmy u mojej siostry zobaczyć mojego pierwszego siostrzeńca Błażeja:tak: hehe jak to człowiek zapomina jakie takie malutkie dzieciątko jest kruche jak już ma takiego biegającego i gadającego Łobuza:-p siostra poprosiła mnie, żebym była chrzestną, więc chrzest chyba 23 października:-) wczoraj byliśmy w Dream Parku w Ochabach:tak: powiem szczerze, że jak na tą cenę to troszkę przesada, bo Oceanarium Prehistoryczne było zamknięte i tych kul sferycznych nie było, a poza tym to jest jeszcze nie skończone, bo wolne miejsca są na miniatury:eek: dinozaury są fajne i niektóre się nawet ruszają, ale już widać, że są poniszczone:szok: najfajniejszy jest park linowy, ale Bart jeszcze za mały i place zabaw, na których szalał:-p

Powiem Wam, że niby się długo nie widzieliśmy z Wackiem, ale jakoś wcale nie miałam takiej ogromnej ochoty na sex, jak wtedy, gdy Go nie było:szok: tzn. miałam i to wielką, ale jakoś tak inaczej:-p może w głowie cały czas mi siedzi to, że JUŻ chciałabym być w ciąży i to dlatego ehhhh:eek: no, ale i tak było cudownie:tak: w nocy Wacek zaś pojechał, ale tylko na ok. tydzień i wraca już na stałe:-)

A Wika tak szukamy czegoś bo mamie nawet przeszkadza ze Pati lata po podwórku itp. itd
Ooo to współczuje, moja mama chyba by się zapłakała jakbym jej Julie zabrała, mówi ze bez niej w domu jest jak w grobie...
Nie wiem co robić . Jutro jest pogrzeb tego znajomego co zginał w wypadku . Niby kobiety w ciąży nie powinny chodzić na pogrzeby. Jak moja babcia umarła na tydzień przed moim porodem to też nie byłam bo mi wszyscy zabronili.
Tak w ogóle to wczoraj sie dowiedziałam ze on po pełnił samobójstwo :-( bo go żona zostawiła i 2 małych dzieci. Najbardziej mi szkoda tych dzieci mama zwiała z kochankiem a tata sie zabił. Płakać sie chce.
Ja w 8 m.c byłam na pogrzebie dziadka mojego męża, szczerze to nie wierzę w takie rzeczy...

jeszcze raz dziekuje dziewczyny za zyczenia

rety, na bank bedzie dziewczynka bo tak mi daje do wiwatu ze nieraz i po 2 dni nie wlaczam laptopa:szok: dzis wlaczylam zeby zrobic przelewy i oplaty ale patrze a konto jescze puste, dziwne bo wyplata zawsze na czas byla

wszystkim starajacym sie zycze powodzonka i jak znajde boćki to przesle a tymczasem przesylam fluidki(ale te nie mdlace:-))
cięarowkom zycze zdrowka i pomyslnego rozwiazania a tym ktore zawiesily staranka- wpadki:-)

Hej!
Co tam u Was słychać w ten poniedziałkowy "poranek"?:-D Jak tam po weekendzie?

Mam taki mały problem z psiakiem. Może Wy wpadniecie na jakiś pomysł jak futrzakowi pomóc? Wczoraj wieczorem zauważyłam, ze ma dość spore obtarcie ( albo to i odparzenie, ciężko dostrzec przez futro) na jąderkach. Się biedak męczy:-( Niestety wizyta u weterynarza w ciągu kliku najbliższych dni odpada:-(

hej dana

nie wiem , psa nie mam, moze lod albo pantenol? nie mam pojecia jak zwierzowi pomoc mozna:no:

weekend mialam nieszczegolny, poniedzialek rozpoczal sie palacym sloncem,
w piatek bylam na usg polowkowym i juz wiem, ze mam synusia, chyba, ze zmieni swoje miedzynozne czesci:-p;-)

Hej!
Co tam u Was słychać w ten poniedziałkowy "poranek"?:-D Jak tam po weekendzie?

Mam taki mały problem z psiakiem. Może Wy wpadniecie na jakiś pomysł jak futrzakowi pomóc? Wczoraj wieczorem zauważyłam, ze ma dość spore obtarcie ( albo to i odparzenie, ciężko dostrzec przez futro) na jąderkach. Się biedak męczy:-( Niestety wizyta u weterynarza w ciągu kliku najbliższych dni odpada:-(
Hmm moze sudocrem...

Dana w aptekach są maście tribiotic kosztuje dwa zł. i jest na takie zakarzenia bakteryjne. Nie zaszkodzi a może pomoże. mama właśnie tak kiedyś u psa wyleczyła takie coś .

Lanjaa to nawet nie chodzi o zabobon tylko o te emocje związane z pogrzebem.

Liv ale fajnie będziesz miała parkę. Gratuluje a imię juz masz wybrane

Wiecie co jedzienie przestało mi smakować. Wszystko jest takie mdłe. Jedynie co ma taki wyraźny smak to herbata malinowa z żurawiną.

reklama
Do góry