reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

nie...ale się zastanawiam nad nimi...jesli ten cykl też bedzie taki popiep....ny to sobie zakupie..

ale boje się, czy nas nie sprowadza do kopulacji w celach rozrodczych...bo teraz to idziemy na zywioł....mamy ochotę na duzo seksiku...to sie przytulamy bardzo czesto...a jak nam się nie chce to sam dotyk dłoni wystarczy....
a, że ja mam tak, że te kilka dni w miesiacu jestem napalona jak glupia...to się Z to udziela...i szalejemy, a że to zwykle wypada tak w połowie cyklu...to może to sa te wyże owulkowe ;)
Na pewno.Działajcie a teścik możesz wykonać tak dla orientacji. Muszę jednak powiedzieć że nie zawsze pokazują prawdę.

reklama
just_she - ja czuje, ze to fasolka....zrób to dla nas i siknij sobie....trzymam kciuki z całych sił...

a u mnie staranka pełna parą, aż juz zaczynam być z lekka obolała;-)....ale co tam...to takie przyjemne....musi się udac...tylko te cholerne rozregulowane cykle....i nie wiem kiedy teraz owulka i nie wiem, kiedy mogę się @ spodziewać lub nie spodziewać...i kiedy będę mogła sikańca zrobić....ale to może dobrze...bo nie będę szalała...i lampiła się w kalendarz...

buziaki....

Dziękuję Ci bardzo za tą wiarę :-) W ogóle ja też należę do tych z nieregularnymi cyklami i wykonując teścik, wcale nie wiem czy nie wykonałam go za szybko... :dry: Ja również trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!!!!!!

just_she póki @ nie ma zawsze jest szansa. Ale test proponuję zrobić nowy. Tym bym się nie sugerowała. W końcu na teście dalej jakieś reakcje zachodzą. Powiem Ci, że ja np dałam sie już też raz na to nabrać:tak:

Tak też zrobię. Jak mi się uda to teścik jutro. A tamtym faktycznie nie należy się sugerować, ale wiesz jak to jest - ujrzałam te upragnione dwie kreski ...... to taki piękny widok, że aż człowiekowi się wkręca :tak:

Ale to chyba lelkowi grubo po terminie pzytyw wyszedł, więc marsz po test i testuj!

No czytałam już trochę o tym, że co niektórym test bardzo długo nie chciał pokazać pozytywu a w ciąży jednak były... Tak więc... nadzieja umiera ostatnia ;-)

No spóźnia się, dziś mam już 41dc :confused: Tylko, że w 35dc był negatywny test... Jutro wykonam jeszcze jeden.
just trzymam kciuki za pozytywny test &&& :)

a u mnie staranka pełna parą, aż juz zaczynam być z lekka obolała;-)....ale co tam...to takie przyjemne....musi się udac...tylko te cholerne rozregulowane cykle....i nie wiem kiedy teraz owulka i nie wiem, kiedy mogę się @ spodziewać lub nie spodziewać...i kiedy będę mogła sikańca zrobić....ale to może dobrze...bo nie będę szalała...i lampiła się w kalendarz...

buziaki....
karolcia również kciuki zaciśnięte &&&

Hejka,

jak tak Was czytam o tych testach o nakręcaniu się o oczekiwaniu to aż sama zaczynam mieć objawy :-D:-D:-D
just - she - Ja myślę że to jest to , bo u mnie test nawet po 12 godzinach zawsze I kreskę pokazywał jak nie było ciąży :tak: &&&&&& zrób dwa testy , jeden teraz - żeby zaspokoić naszą ciekawość a drugi jutro z rańca :tak::tak:
U mnie od rana słoneczko świecie pięknie , może nie do końca ciepło jest bo zimny wiatr, ale powiem Wam że wieczorem to już normalnie czuję zimę :wściekła/y: gdzieś przeczytałam " Jesień powinna dostać mandat za przekroczenie prędkości":-)
agnieszka -a Ty znowu na urlop??? Gdzie tym razem - zazdroszczę Ci strasznie tego wypoczynku;-)

reklama
agnieszka -a Ty znowu na urlop??? Gdzie tym razem - zazdroszczę Ci strasznie tego wypoczynku;-)
anastazja dzięki
aaa widzisz tak wyszło że kolejny urlop przede mną jest...:)
już jakiś czas temu go planowaliśmy ale wczoraj ostatecznie zmówiliśmy się ze znajomymi i jedziemy trochę pozwiedzać.
Hotel zabukowany i już nie mogę się doczekać:)

Do góry