reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
rozczochrana.mama to jak to tak pomaga to ja też bym prosiła o wpis na testowanie 25 sierpnia. Z góry dziękuję:tak:

Kawa mi dziś nie smakuje ,może to pierwsze symptomy hehe aż mi wszystko rośnie w żołądku. Niby za wcześnie jakby co na objawy ale jakoś sobie to trzeba tłumaczyć.;-)

Ja zaraz spadam do pracy nistety:-(

Miłego dzionka życzę i dużo słonka, chociaż się nie zapowiada:(

reklama
Dzień doberek:tak:

Liv przykro mi z powodu mamy -> dużo siły życzę:tak:

Wika to może być jakaś infekcja, więc może najlepiej jakby to lekarz zobaczył:confused:

Rozczochrana mam nadzieję, że ta Twoja lista rzeczywiście będzie szczęśliwa:tak: jak nie dostanę @ do 16 to wtedy testuję:tak:

Moja niespodzianka jednak nie dojdzie do skutku, bo Wacek za tydzień kończy tam już wszystko i wraca do domu to nie będę Bartka taki kawał drogi męczyć:eek: pojedziemy za to jutro z moją siostrą i tatą do rodziny koło Jarocina, bo zawsze tam na 15-go jedziemy:tak:

WCZORAJ ZOSTAŁAM CIOCIĄ -> siostra szczęśliwie urodziła Błażeja o 15:50 duży, bo 4080g i 62cm, ale to już prawie 42 tydzień był:szok:

P.S. Dziś zaś z pracy idziemy na pogrzeb -> ehhh jak to mówią nieszczęścia chodzą parami:-(

Do góry