reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
rozczochrana.mama to jak to tak pomaga to ja też bym prosiła o wpis na testowanie 25 sierpnia. Z góry dziękuję:tak:

Kawa mi dziś nie smakuje ,może to pierwsze symptomy hehe aż mi wszystko rośnie w żołądku. Niby za wcześnie jakby co na objawy ale jakoś sobie to trzeba tłumaczyć.;-)

Ja zaraz spadam do pracy nistety:-(

Miłego dzionka życzę i dużo słonka, chociaż się nie zapowiada:(

reklama
Dzień doberek:tak:

Liv przykro mi z powodu mamy -> dużo siły życzę:tak:

Wika to może być jakaś infekcja, więc może najlepiej jakby to lekarz zobaczył:confused:

Rozczochrana mam nadzieję, że ta Twoja lista rzeczywiście będzie szczęśliwa:tak: jak nie dostanę @ do 16 to wtedy testuję:tak:

Moja niespodzianka jednak nie dojdzie do skutku, bo Wacek za tydzień kończy tam już wszystko i wraca do domu to nie będę Bartka taki kawał drogi męczyć:eek: pojedziemy za to jutro z moją siostrą i tatą do rodziny koło Jarocina, bo zawsze tam na 15-go jedziemy:tak:

WCZORAJ ZOSTAŁAM CIOCIĄ -> siostra szczęśliwie urodziła Błażeja o 15:50 duży, bo 4080g i 62cm, ale to już prawie 42 tydzień był:szok:

P.S. Dziś zaś z pracy idziemy na pogrzeb -> ehhh jak to mówią nieszczęścia chodzą parami:-(

Do góry