reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
no faktycznie kosztowna przyjemność , zobaczę czy w krakowie coś takiego istnieje to jak się dorobię to pójdę :-)
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Dziewczyny wyszło tak że NIC NIE WYSZŁO . chyba mam to po mamie. ona po pierwszym dziecku miała zawsze jeden cykl w roku pominiety... przeskakiwała go normalnie. wychodzi na to że mam to w genach... bo mi tez tylko i wyłącznie się cykl przesunął. więc wszystko w środku ok i działam dalej zaraz jak tylko się Morze rozstąpi
...
ale powiem Wam że zdycham... tak mnie napieprza wszystko.
PS. ZROBILAM SOBIE RUDO BRĄZOWE WŁOSY. lol

ale powiem Wam że zdycham... tak mnie napieprza wszystko.
PS. ZROBILAM SOBIE RUDO BRĄZOWE WŁOSY. lol
Mama Stacha
&Franka&Janka
Wygląda na zapalenie. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem, ale zanim to umyj podczas kąpieli (choć pewnie nie da sobie dotknąć), naciągnij i zamocz w Rivanolu, można nasączyć gazik, owinąć i nałożyć pieluszkę, złagodzi stan zapalny. Franuś raz złapał, ale szybko zareagowałam i obyło się bez wielkiego bólu (i antybiotyku zresztą też). Życzę zdrówkahej
Kobietki, mamy chłopaków, mam pytanie... zdejmuję przed kąpaniem Igorowi pieluszkę, a tam siusiak cały czerwony i napuchniętyjak robił siku nie plakał, więc chyba go podczas siuisiania nie boli, ale jak go dotknęłam, to zapłakał
po kąpaniu nie dał sobie założyć pieluszki a jak już założyłam, to łapał się za nią i popłakiwał i ta sytuacja powtórzyła się kilka razy zanim usnął... czyli go boli
kurczę, co to może być?? Napletek??? ja nigdy mu nie ściągałam i teraz nie wiem czy to to???
sorki, ze tak tylko o sobie, ale cały czas myślę o tym jego siusiaku:-(
Pewnie mnie mało kto pamięta, zawiesiłam staranka na jakiś czas. Od sierpnia zaczęłam nową pracę, umowę mam na 3 m-ce, potem ponoć lubią dawać na minimum 7. Już mi się ryczeć chce bo pewnie nie wyrobię się na 2012, ale nie poddaję się. Z drugiej strony chcę też być fair wobec pracodawcy więc nie wiem czy nie zrezygnuję w ogóle :-/
Gratuluję ciężaróweczkom, czasami podczytuję i cieszę się razem z wami.
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
mama stacha - ja pamiętam , pisz z nami czasami , Ja też zawiesiłam starania ale lubię tu przebywać , to przynajmniej nie będę taka samotna , bo Ja lubię ten wątek , fajnie tu jest 
rozczochrana - to dobrze że jakieś wytłumaczenie sytuacji już masz ,mimo że sama do tego doszłaś, czytałam że to jest normalne że jeden cykl w roku może być "pominięty" , ale zrób jakieś badanka tak dla pewności , no i do dzieła
mój małżonek wybył na 2 połowę meczu do sąsiada

rozczochrana - to dobrze że jakieś wytłumaczenie sytuacji już masz ,mimo że sama do tego doszłaś, czytałam że to jest normalne że jeden cykl w roku może być "pominięty" , ale zrób jakieś badanka tak dla pewności , no i do dzieła

mój małżonek wybył na 2 połowę meczu do sąsiada

rozczochrana dawaj fote!
Mama Stacha najwazniejsze ze masz prace:-) a o reszte si nie martw, wiem ze by sie chcialo zapewnic byt dziecku ale zobazysz ze wszystko bedzie ok i bedziesz mamusia w 2012r i bedziesz miec profity z pracy
Mama Stacha najwazniejsze ze masz prace:-) a o reszte si nie martw, wiem ze by sie chcialo zapewnic byt dziecku ale zobazysz ze wszystko bedzie ok i bedziesz mamusia w 2012r i bedziesz miec profity z pracy
Ostatnia edycja:
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Rozczochrana pokaz nowego fryza! Dobrze ze wiesz juz na czym stoisz. Pamiętasz pisałam Ci ze jest taka możliwość z cyklem nawet dwa razy w roku?
Nic tylko czekać na owu. i dunga dunga
Nic tylko czekać na owu. i dunga dunga
Ostatnia edycja:
rozczochrana.mama
mam za ciemno w pokoju bo emek już śpi (coś się biedak dzisiaj kiepsko czuł), a ja tez w łóżku już z lapkiem na kolanach, ale obiecuje, że jutro zaprezentuje moje funkiel nówka włosy 

danao84
Jestem, cały czas. Prawie.:-)
Ooooo Rozczochrana wpisz mnie na 2 września pliiiiiiiiissssss:-)
Ooooo Rozczochrana wpisz mnie na 2 września pliiiiiiiiissssss:-)
reklama
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Rozczochrana jak jesteś to wpisz Dane na testowanie na 2 września:-) pisała wcześniej.
A trzeba sie wpisywać bo to szczęście przynosi!
A trzeba sie wpisywać bo to szczęście przynosi!
Podziel się: