reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Kobietki, mamy chłopaków, mam pytanie... zdejmuję przed kąpaniem Igorowi pieluszkę, a tam siusiak cały czerwony i napuchnięty:szok::szok: jak robił siku nie plakał, więc chyba go podczas siuisiania nie boli, ale jak go dotknęłam, to zapłakał :no: po kąpaniu nie dał sobie założyć pieluszki a jak już założyłam, to łapał się za nią i popłakiwał i ta sytuacja powtórzyła się kilka razy zanim usnął... czyli go boli:no::no: kurczę, co to może być?? Napletek??? ja nigdy mu nie ściągałam i teraz nie wiem czy to to???

sorki, ze tak tylko o sobie, ale cały czas myślę o tym jego siusiaku:-(

reklama
Wika może to zwykła infekcja ? Jeśli nigdy mu nie na ciągałaś to spróbuj jutro. I jeśli przy na ciągnięciu bedzie dziurka w miarę duża to jest dobrze. Ale lepiej idź do lekarza bo może to być jakąś infekcja.

super obliczenia wiekow:-D

wika moj maluch ma troche sklejona skorke i pod spodem widac serek, lekarze(bo kilku go widzialo) kazali tylko pod prysznicm lekko odciagac skórke, codziennie ale lekko i tylko pod prysznicem, ten stan trwa juz chyba z 7 miesiecy i poki co nie mial nigdy infekcji ale Twoj moze cos złapal, wystarczy jakis nieodpowiedni skladnik kupki ktory zainfekuje i podrazni siusiaka. Przemywaj rumiankiem, ale poki co tej skorki nie odciagaj bo teraz mozesz pogorszyc a jutro idz do lekarza niech obejrzy

zmierz Igorkowi temperature

Jestem , melduję się - ale bez piwka, bo Ja na diecie :-D:-D:-D:-D łyczka mężowi ukradłam , bo sobie do meczu kupił , a Ja już 4 kosteczki czekolady wtryniłam i chyba zaraz za arbuza się biorę :-):-):-)
Iza - ok 14 pisałaś o testowanku , sorry za taką późną odpowiedź, teraz sobie dopiero przypomniałam :cool::cool: Ja należę do tych co tu tylko zaśmiecaja wątek a się nie starają :sorry:
wika - biedny synuś, oby mu szybciutko minęło.
lotka - czasami jest przestój, wtedy jest czas do nadrobienia:-):-)

Byłam dzisiaj znowu na tej maszynie wibrującej , mam 24 wejścia w cenie czyli cały miesiąc dzień w dzień będę chodziła, oprócz weekendów, zobaczymy czy będą jakieś wyniki , choć ciężko będzie stwierdzić , bo Ja w domu też zaczęłam zwykłę brzuszki robić - no ale ta czekolada , cholercia - nie mogę jej sobie odmówić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

anastazja a umiesz ustac pozniej po takiej wibrze?

bo ja w pracy kladlam sie na łozko Medy Jet i pozniej na kolanach chodzilam bo tak mi wszystko latalo i w glowie sie krecilo:-D

lelek spokojnie , Ja na rowerze do domu po tym wracam :-D a co to za łóżko?
Ja należę do tych co leniwie się odchudzaja ,ale te urządzenia jak codziennie chodzić naprawdę poprawiają wygląd :tak:

to łozko prawdziwe;-) jest to tez odmiana hydromasazu, jednak nie tak badziewnego jak oferuja tradycyjne osrodki rehabilitacyjne czy SPA:-) kladziesz sie na wygodne łozko, ktore po wlaczeniu pobiera wode i prad, jednak woda jest pod powierzchnia gorna łozka tak ze kladziemy sie w ubraniu. Jest wiele programow, mozesz masowac cale cialo badz wybrany odcinek. Polecany jest na wiele dolegliwosci jak i dla upiekszenia m.in wlasnie na cellulit, schudniecie, poprawe krązenia, bole kregoslupa, stawow, dziala odprezająco, relaksujaco. Uczucie na nim jest niesamwite, wiele ludzi tak sie wycisza, ze przysypia:-) no chyba ze intensywnosc masowania jest ustawiona na maxa. A i masuje w rznych kierunkach, chwilke w lewo, chwilke w prawo, do gory, w dol, krazy itd. Super sprawa

rozczochrana!:-D:-D ale nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo, przynajmniej juz nie zyjesz w nieswiadomosci, jest @, po do roboty o bedzie dzidzia! A co z wynikami?

reklama
lelek a drogi taki zabieg jest na takim łożu , ja chodziłam na limfodrenaż na nogi , to też tam przysypiałam bo jeszcze muzyczkę taką dziewczyny włączały relaksacyjną i 60 min pełen luz ;-)
rozczochrana - co tak rzadko bywasz u nas ? w tej całej sytuacji dobrze że się coś ruszyło , to teraz jak wrócisz z wypoczynku :-D za robote się zabierajcie :-)
dana - przywołała na piwko i poszła sobie - co to ma znaczyć :-D

Do góry