reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

anastazja po sezonie na dorobek? trzeba bylo jak truskawki byly;-)prostytcja u nas zakazana:-)

zartujesz drogie wycieczki? dlatego zawsze sama sobie zalatwialam jak gdzies jechalam

dobrze że klientów nie ma ( albo nie dobrze ) to by pomyśleli że nienormalna jest bo do komputera się śmieję :-)
No za 7-10 dni ponad 2 tys. trzeba zapłacić , ale Ty na wycieczkę tam pojechałaś i zostałaś ? ;-)

reklama
nie poplynelam do szwecji na wycieczke

norwegia wyszla rok pozniej przypadkowo i tak zostalo, nigdzie sie nie ruszam

2 tys to jeszcze nie duzo tak mysle, za szwecje 6 lat temu zaplacilismywe dwojke 3,5 tys, 2 promy, 8 dni, harmonogram wlasny

:szok::szok::szok: ale macie speeda dzisiaj :szok::szok::szok:

Witam wszystkie leciwe STARUSZKI :-D:-D:-D

Witam wszystkie nowe STARACZKI :-D:-D:-D

Witam naszych PODCZYTYWACZY :-D:-D:-D

Witam wszytskie ZACIĄŻONE :tak::tak::tak:

czyli jednym słowem zakochałaś się w tym kraju , piękne :tak:
czasami na własną rękę wychodzi drożej niż z grupą przez biuro podróży, Ja porównuję do takich kurortów, no ale każdy odpoczywa tak jak chcę, Ja potrzebuję poleżeć na plaży i nic nie robić , a ktoś lubi zwiedzać - teraz jest dla każdego coś dobrego :-D a co do truskawek to nie nadawałabym się - stratna firma by była , pożarłabym pewnie wszystko :-D

polacy podobno najlepiej truskawki zbieraja, na mojej wiosze sami sezonowi zbieracze sa wlasnie z pl

ja z tych co lezec nie lubia, duzo kosztowaly nas ksiazki, ktore zakupilismy na miejscu, zreszta w ogole w skandynawii kosztuja srednio po 150-200 zl za jedna, no, ale ja ksiazki lubie

kocham gotlandie a w ogole najlepiej bym sie na fårö zaszyla i tam prowadzila zywot czlowieka poczciwego

wycieczka do visby w tygodniu sredniowiecznym ile kosztuje?

Liv a z Twoja ręką nie chodzisz na rehabilitacyje? Czy tylko w grę wchodzi operacja?

Dziewczyny jesteście wszystkie takie młode co mówicie o sobie jak o staruszkach co bedzie jak będziecie mieć 40 lat? Emerytura i ławeczka przed domem?

Truskawcia jesteś? Cio?

A o zakupach to ja myślałam ciuszkowych raczej do dziewczynki bo na chłopca wszystko mam . Ja raczej sie na razie kieruje na rożki czy butelki czy inne pierdoły. Jak zacznę powoli wszystko kupować to tak moje finanse tego nie odczują.

"wycieczka do visby w tygodniu sredniowiecznym ile kosztuje?"
nie spotkałam się z takim czymś a w jakim okresie jest ten tydzień średniowieczny?
bunny - piękne suwak , taki różowy :-)

Bunny ja ciuchy mam po czesci uniwersalne z przewaga w starszym wieku na dziewczynke, jak sie okaze, ze chlopiec to potem bede zmieniac. Pierwsze body w jakie wpakowalam core w szpitalu bylo niebieskie w pingwinki i kazdy mnie wkurzal jak sie synus nazywa. Byla w tych pingwinkach, bo jak pamietasz moze mial byc najpierw chlopiec, corka byla drobniutka i nawet te wczesniacze pingwinki byly duze, w ogole ciezko bylo mi kupic cos malego.

anastazja a w sierpniu tak jakos na dniach:-p to czeste wycieczki na szwecje szczegolnie w tym okresie

ed
z gdynskiego zhp z nockami na statku kosztuje 1500 tys tydzien jest teraz 8-15 sierpien

Ostatnia edycja:
Dziekuje...wiem o tym...jest cudowny zawsze i wszedzie...i w kazdych momentach - jest bardzo dzielny, jest dla mnie ogromnym wsparciem...jestesmy razem 15 lat...a kochamy sie jak wariaty...i czasem tez tak zachowujemy....jest cudownym człowiekiem, idealnym pielęgniarzem, wspaniałym przyjacielem i rewelacyjnym kochankiem....
i musze zrobic wszystko, żeby sie jeszcze mógł sprawdzic jako super TATA!

Gratuluję.Aż mi się łza zakręciła w oku:-)

reklama
Anastazja mówisz, masz:-)
Słuchajcie, to zrobimy tak, zrobimy spęd baby boomowy do Norwegii do Liv. W końcu nasza Liv uwielbia gości:-D:-D:-D:-D Przy okazji, w ramach zajęć rekreacyjnych, przekopiemy jej ogródek:-D

Do góry