reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Super :) Fanie że mozna na kogoś liczyc :)

A, jeszcze 23 sierpnia mam poprawkowy egzamin maturalny z matematyki ;P Też chce kciukasy! Wtedy mam zamiar testowac.. Chyba że @ dostane.. Ale jak nie dostane, to chce testowac po powrocie do domu. Żeby sie nie zalamac jakby cos czasem..

W pierwszej ciąży jak byłam, jak jeszcze nie byłam pewna że jestem (choc od poczatku mialam przeczucie), to dopiero kilka dni po spodziewanej @ zrobilam test, to sie ze mnie dziewczyny smialy, i krzyczaly juz na mnie bo sie doczekac nie mogly ;D Tym razem nie bede czekac kilka dni, tylko 1 dzien.. Na wszelki wypadek jakby miała sie @ zjawic. Bo testy juz mam dawno. Kupiłam na allegro, 5 szt za 7 zł juz z przesylka ;D

Ostatnia edycja:

Super :) Fanie że mozna na kogoś liczyc :)

A, jeszcze 23 sierpnia mam poprawkowy egzamin maturalny z matematyki ;P Też chce kciukasy! Wtedy mam zamiar testowac.. Chyba że @ dostane.. Ale jak nie dostane, to chce testowac po powrocie do domu. Żeby sie nie zalamac jakby cos czasem..

Proszę bardzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Livka duuuzo zdrowia dla mamy a dla Was jeszcze wielu, wielu wspólnie spędzonych, wspaniałych dziesięcioleci:-)

W mordę no, ale Wy tu dużo piszecie! Nadrobić ciężko!:-D
Czy u Was tez jest dzisiaj tak strasznie zimno? Brrrr... Coś strasznego! I to ma być lato?:wściekła/y:

Martolinka co sie stało? Czy to po prostu wachanie nastrojów masz?

zdecydowanie to drugie:-D
a to ja nie widziałam! wybacz, nie masz suwaczka ciążowego więc nie widziałam
Gratuluje! :)
\

suwak wstawie dopiero jak zobacze fasole na usg:tak:

i pewnie generalnie bylby to fajny dzien, gdyby nie to, ze moja mama odebrala dzis wyroczne wyniki badan

LIV STO LAT RAZEM !!!!!!!!!:cool2::tak:i zdrowia dla mamy..
Mlody spi a mnie boli głowa... grrr

A no zimno u nas. W tym roku w lecie było mało "lata".. Trudno, lata coraz zimniejsze.. A jak mówie ze będzie epoka lodowcowa zamiast efektu cieplarnianego, to nikt mi nie wierzy ;D ha ha.

Ide na chwile. Wróce za 10 minut. Zaś mnie kibelek woła ;/ Chyba mam zatrucie..

Iza ja żadnych objawów zagniezdzenia nie miałam tylko mnie zawsze przed @ cycki bolały a teraz tylko urosły. Mąż mi powiedział juz w niedzielę ze sie udało bo niby było "ciasnej" niż wcześniej. Wczoraj mnie podbrzusze bolało jak na @ dziś powinnam dostać i nic mnie nie boli oprócz głowy.

I oczywiście za test i za maturę
&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&
Słońce ile Ty masz lat?

Wiecie co myślę tylko i wyłącznie o zakupach dla maluszka .

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie jest goraco i naprawde oddalabym Wam lato

Bunny mi sie zakupow robic nie chce, mam tyle ciuchow, ze nawet o tym nie mysle. Wiem tylko, ze inny laktator kupie

Iza, od poczecia to tak kolo 9 dnia bylo chyba, mnie jak cos nie dziala odswiezam strone

Do góry