reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Super :) Fanie że mozna na kogoś liczyc :)

A, jeszcze 23 sierpnia mam poprawkowy egzamin maturalny z matematyki ;P Też chce kciukasy! Wtedy mam zamiar testowac.. Chyba że @ dostane.. Ale jak nie dostane, to chce testowac po powrocie do domu. Żeby sie nie zalamac jakby cos czasem..

W pierwszej ciąży jak byłam, jak jeszcze nie byłam pewna że jestem (choc od poczatku mialam przeczucie), to dopiero kilka dni po spodziewanej @ zrobilam test, to sie ze mnie dziewczyny smialy, i krzyczaly juz na mnie bo sie doczekac nie mogly ;D Tym razem nie bede czekac kilka dni, tylko 1 dzien.. Na wszelki wypadek jakby miała sie @ zjawic. Bo testy juz mam dawno. Kupiłam na allegro, 5 szt za 7 zł juz z przesylka ;D

Ostatnia edycja:

Super :) Fanie że mozna na kogoś liczyc :)

A, jeszcze 23 sierpnia mam poprawkowy egzamin maturalny z matematyki ;P Też chce kciukasy! Wtedy mam zamiar testowac.. Chyba że @ dostane.. Ale jak nie dostane, to chce testowac po powrocie do domu. Żeby sie nie zalamac jakby cos czasem..

Proszę bardzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Livka duuuzo zdrowia dla mamy a dla Was jeszcze wielu, wielu wspólnie spędzonych, wspaniałych dziesięcioleci:-)

W mordę no, ale Wy tu dużo piszecie! Nadrobić ciężko!:-D
Czy u Was tez jest dzisiaj tak strasznie zimno? Brrrr... Coś strasznego! I to ma być lato?:wściekła/y:

Martolinka co sie stało? Czy to po prostu wachanie nastrojów masz?

zdecydowanie to drugie:-D
a to ja nie widziałam! wybacz, nie masz suwaczka ciążowego więc nie widziałam
Gratuluje! :)
\

suwak wstawie dopiero jak zobacze fasole na usg:tak:

i pewnie generalnie bylby to fajny dzien, gdyby nie to, ze moja mama odebrala dzis wyroczne wyniki badan

LIV STO LAT RAZEM !!!!!!!!!:cool2::tak:i zdrowia dla mamy..
Mlody spi a mnie boli głowa... grrr

A no zimno u nas. W tym roku w lecie było mało "lata".. Trudno, lata coraz zimniejsze.. A jak mówie ze będzie epoka lodowcowa zamiast efektu cieplarnianego, to nikt mi nie wierzy ;D ha ha.

Ide na chwile. Wróce za 10 minut. Zaś mnie kibelek woła ;/ Chyba mam zatrucie..

Iza ja żadnych objawów zagniezdzenia nie miałam tylko mnie zawsze przed @ cycki bolały a teraz tylko urosły. Mąż mi powiedział juz w niedzielę ze sie udało bo niby było "ciasnej" niż wcześniej. Wczoraj mnie podbrzusze bolało jak na @ dziś powinnam dostać i nic mnie nie boli oprócz głowy.

I oczywiście za test i za maturę
&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&
Słońce ile Ty masz lat?

Wiecie co myślę tylko i wyłącznie o zakupach dla maluszka .

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie jest goraco i naprawde oddalabym Wam lato

Bunny mi sie zakupow robic nie chce, mam tyle ciuchow, ze nawet o tym nie mysle. Wiem tylko, ze inny laktator kupie

Iza, od poczecia to tak kolo 9 dnia bylo chyba, mnie jak cos nie dziala odswiezam strone

Do góry