reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
livcia wspólczuje kochana:-( przechodzilam przez to... ale jesli w miare szybko jest to wykryte to da sie leczyc. Zdrowka dla mamusi!
A dla Ciebie i meza gratulacje ze tak dlugo ze soba wytrzymaliscie i nastepnych i nastepnych i nastepnych 10lat razem:-)

wika- sobote i niedziele, mielismy piękna pogode, w poniedziałek lało z przerwali, wczoraj ciepełko i słoneczko za to dzisiaj słoneczko ale chłodno, grunt ze nie pada, wiec nie ma źle.

baby by sie juz przydało, juz planujemy nastepne wakacje, ino, ze w 3:)
jak to jest z ta nospa forte w ciąży, mozna brac codziennie?

zaraz wyruszamy miłego dnia

mozna, jak Ci lekarz zapisal forte to tym bardziej, tylko, ze istnieje ryzyko, ze niemowle bedzie miec wzmozone napiecie miesniowe. Moja corka miala, tylko, ze ja nospe bralam na pecherzyk i drogi zolciowe w 3 trymestrze

bedzie, co ma byc rybki, na razie hoduje sobie zylaki w nodze, maz ma mi kupic skarpetki, bo cos mi prawa noga niewyraznie wyglada;-)

no, maz ma teraz wakacje i spokoj, ciekawe czy sie cieszy, bo ja jestem zla, ze nic zrobic nie moge;-)
chcialam go dzis opieprzyc, ze mi plyty ceramicznej nie wyczyscil, ale dam sobie dzis spokoj, zaczne jutro opieprzac go:-D w ogole chcialam mu dac miedzy oczy wczoraj jak wrocil z roboty i powiedzial, ze kulka juz jestem

Ostatnia edycja:
wika- sobote i niedziele, mielismy piękna pogode, w poniedziałek lało z przerwali, wczoraj ciepełko i słoneczko za to dzisiaj słoneczko ale chłodno, grunt ze nie pada, wiec nie ma źle.

baby by sie juz przydało, juz planujemy nastepne wakacje, ino, ze w 3:)

zaraz wyruszamy miłego dnia

Ja słyszałam że nie powinno sie tej forte w ciazy. Tylko zwykła.. No ale co lekarz to inna opinia.

Kobitki, te co są w pierwszych tygodniach ciąży, mam do Was pytanie :) Czy przed terminem @ czułyscie jakieś objawy zwiazane z ciąża? Jak tak to jakie. ;]

Ja słyszałam że nie powinno sie tej forte w ciazy. Tylko zwykła.. No ale co lekarz to inna opinia.

Kobitki, te co są w pierwszych tygodniach ciąży, mam do Was pytanie :) Czy przed terminem @ czułyscie jakieś objawy zwiazane z ciąża? Jak tak to jakie. ;]
Ja miałam niesamowitą biegunkę i wymioty w dniu zagnieżdzania się malucha.Wiedziałam od razu że jestem w ciąży.

livastrid, bardzo mi przykro z powodu choroby mamy :-( Tak jak piszą inne dziewczyny, trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze! Choć wiem, że w tej chwilii to żadne pocieszenie... Trzymaj się!

Gdzie to lato upragnione???... Czuję w powietrzu, że jesień wielkimi krokami nadchodzi :no:

O! A o objawach w pierwszych tygodniach też chętnie poczytam :tak:

Iza bolala mnie noga /dziwny objaw, zaraz po zagniezdzeniu, w pierwszej ciazy tez byl jako pierwszy/ i bylo mi niedobrze jak maz zrobil mielonego, bylo to w 3/4 tygodniu. Bylam tez bardzo cierpliwa przy swojej ogromnej niecierpliwosci test robilam ok 2 dni przed okresem, po poludniu

reklama
Ja miałam niesamowitą biegunkę i wymioty w dniu zagnieżdzania się malucha.Wiedziałam od razu że jestem w ciąży.

Jestem 3 dni po owu, i dzis mam rozwolnienie ;) Ale z tego co wiem, za wcześnie na implantacje. ;] Ale, fajnie być optymistka i sobie chociaz pomarzyc przez te 11 dni które zostaly, ze sie udalo.. eh. :)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. A powiedzcie mi jeszcze w którym dniu cyklu mialyscie implantacje?? :) tak mniej wiecej ;D

Livastrid, dlaczemu Tobie sie nie da podziekowac za posta?

Ostatnia edycja:
Do góry