reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

a to ja nie widziałam! wybacz, nie masz suwaczka ciążowego więc nie widziałam
Gratuluje! :)

a ja jeszcze 10dni do testu........ ocipieję no :\\

reklama
Hej.Mama sówka super pomysł! Test w podróż zabieraz?

Hehe Bunny nie pomyślałam nawet o tym, ale teraz to już na 1000% wezmę:-) kurcze troszkę się stresuję czy sobie poradzę, bo to w końcu 450km, ale wyjedziemy w nocy koło 2-3 i powinno być dobrze, bo większość czasu Bart prześpi:tak: a pojedzie z nami siostra, więc jakoś sobie poradzimy:-)

P.S. U mojej siostry się coś ruszyło, bo od północy ma skurcze i są coraz częściej, więc może dziś zostanę CIOCIĄ
:biggrin2:

Sowka super niespodzianka!

Kinga witaj!

martolinka ja poki co placzliwa nie jestem ale poprzednia ciaze praktycznie cala przeplakalam bez powodu, wystarczylo jak Łukasz w moim mniemaniu krzywo na mnie spojrzal:-D

Kolejny dzien w ktorym nic mi sie nie chce....!!!!!!

Witam Was serdecznie Dziewczyny! :-)

Dawno już tutaj nie zaglądałam, a to dlatego, że miałam w ostatnim czasie dużo obowiązków... Teraz już mam to wszystko za sobą i mogę spokojnie do Was dołączyć (oczywiście jeśli mogę...) ;-) Mi niestety do tej pory nie udało się zaciążyć, a ten cykl jest strasznie zwariowany. Dziś bowiem wypada mój 40dc a @ ani widu ani słychu :szok: Wykonałam nawet test w 35dc i wyszedł negatywnie. Dziś dopiero zaczęły mnie pobolewać cycuchy, więc może dostanę wreszcie tą paskudną @. Ehhh, czuję dziewczyny, że czeka mnie długa i kręta droga zanim ujrzę na teście te dwie upragnione kreseczki... Ale nie poddam się! :tak:

A teraz zabieram się za czytanie waszych postów! Buziaki :happy:

Ej, wiecej sie napisac nie dalo??? Jest 10 dopiero.. ;D Z rana nie chce mi sie tyle czytac (dobudzam sie przy kawce i z wami) ;P Córa siedzi na fotelu i ogląda coś na minimini. Chyba jej sie podoba, ja tego nie lubie ;/

Czuje sie znacznie lepiej niz wczoraj. Teraz juz z górki, nastepne bóle przewiduje na... nie przewiduje ;D Modle sie bym była w ciazy i zeby to paskudztwo sobie "poszło".. A jak sie nie udało, to nastepne bóle zaczna sie 22.08 :( Eh.

Jejku, sniło mi sie ze bylam u lekarza, robil mi USG i ze bylo malenstwo, bilo mu serduszko, Boże, w tym snie bylam taka szczesliwa ze lekarza przytulałam ;D Normalnie, tak rano zalowalam ze to tylko sen :(

Remoncik mieszkania dobiega końca, jeszcze tylko płytki w kibelku, omalować ściany, i mozna mieszkać bo meble i wszystko juz mamy :) mamy wielkie szczescie ze dostalismy to mieszkanie :) jak dar z nieba.

Tak w ogóle to witam nową starającą się :)

Viola, fajnie że ktos testuje blisko mojego testowania ;D Ale Ty bedziesz majówka a ja sie jeszcze na kwietnia załapie hehe ;]

Ostatnia edycja:
Ej, wiecej sie napisac nie dalo??? Jest 10 dopiero.. ;D Z rana nie chce mi sie tyle czytac (dobudzam sie przy kawce i z wami) ;P Córa siedzi na fotelu i ogląda coś na minimini. Chyba jej sie podoba, ja tego nie lubie ;/ Czuje sie znacznie lepiej niz wczoraj. Teraz juz z górki, nastepne bóle przewiduje na... nie przewiduje ;D Modle sie bym była w ciazy i zeby to paskudztwo sobie "poszło".. A jak sie nie udało, to nastepne bóle zaczna sie 22.08 :( Eh.
Jejku, sniło mi sie ze bylam u lekarza, robil mi USG i ze bylo malenstwo, bilo mu serduszko, Boże, w tym snie bylam taka szczesliwa ze lekarza przytulałam ;D Normalnie, tak rano zalowalam ze to tylko sen :(
Remoncik mieszkania dobiega końca, jeszcze tylko płytki w kibelku, omalować ściany, i mozna mieszkać bo meble i wszystko juz mamy :) mamy wielkie szczescie ze dostalismy to mieszkanie :) jak dar z nieba.
Życzę z całego serca by się spełnił.

reklama
Do góry