reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

witam Was:)
Mogę dołączyć?
Jestem tak zdeterminowana już że wręcz nie przyjmuję innej opcji jak zostać mamusią poraz kolejny w 2012 roku! :tak:
chciałabym bardzo wam kibicować i sobie i abyśmy mogły jakos razem w grupie wiadomo raźniej:) wygadać się można.
Pozdrawiam was
i życzę powodzenia w testowaniu!!!! &&&&& :)

mama sówka witaj! pamietasz mnie? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień doberek:-D

mama sówka witaj! pamietasz mnie? :)

Kinga witaj, oczywiście, że Cię pamiętam:tak: trzymam mocno kciuki:-) p.s. widzę, że urodzinki miałaś, więc spóznione życzonka urodzinowe:biggrin2:

Ja jestem na etapie spontanicznego załatwiania niespodzianki:-) Wacek raczej nie przyjedzie na weekend do domu (ale tego jeszcze na 100% nie wiem:eek:) i chcę z Bartkiem i moją siostrą do niego pojechać:-) teraz zostaje tylko kwestia załatwienia noclegu -> znalazłam fajny tani camping, ubezpieczenie i inne pierdoły:tak: no i najważniejsze to napisać do jego kolegi, z którym tam jest, żeby w razie czego jakby Wacek chciał nam zrobić niespodziankę i bez zapowiedzi przyjechać to, żeby mi napisał, żebyśmy się nie minęli:-p

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!
mam dziś płaczliwy nastroj jak rozchwiana emocjonalnie -nastka;-)
Mama Sówka chyba wcześnie jeszcze na test:tak:trzymam kciuki zeby nastepny był szczesliwy
Super pomysł z niespodzianka dla WAcka:tak:
Kinga trzymam kciuki!!!!!!
Laleczki miłego dnia!!!

witam
ja dzis wyspana wow ;) kiepsko sypiam ostatnio...
Kinga kciuki!
Lelek lekarz dał leki i obserwować i tyle. No i lezakowanie ale tak jak juz pisałam poprawy brak.

ale u nas pogoda. Jesień. Ja dziś niestety musze wstać i jechać po buciki dla mlodego bo sandałki mu sie tylko ostały i kalosze:-D

mam dziś płaczliwy nastroj jak rozchwiana emocjonalnie -nastka
wink2.gif
a czemu tak? :) na jakim etapie cyklu jestes?
ja ostatnio nerwowa chodzę jak wścieklizna.. eh

3majcie kciuki dziekujemy!
również 3mam kciuki za staraczki

reklama
Hej.

Jestem nie wyprana.
Śniło mi sie ze dziecko szalało w brzuchu . I po tym śnie jak tylko odwróciłam sie na brzuch to zaraz sie budziłam :p.

Witam Kinie!

Mama sówka super pomysł! Test w podróż zabieraz?

Martolinka co sie stało? Czy to po prostu wachanie nastrojów masz?

Ostatnia edycja:
Do góry