reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Już od wczoraj jestem w domu:-) Przyjechaliśmy późnym wieczorem i byłam tak zdechła, że nic kompletnie mi się nie chciało. Zresztą dopiero co wstałam:tak:
Na weselu fajnie było i Bunny nie upiłam się!:-D Prawda, siorbałam sobie winko, ale w małych ilościach:-D Wytańcowałam się do bólu nóg i najadłam do granic możliwości.:-D O dziwo, @ nie jest w tym miesiącu ani bolesny, ani specjalnie obfity.:szok: Dziwne to, gdyż zawsze chodzę z bólu po ścianach, bez tabletek się nie obejdzie. No i leci jak z kranu:tak: A tu jakoś tak hmm... delikatnie:szok:

Widze, że na naszym wątku przeważają skorupiaki:-D Ja też rak, czerwcowy:-D
Lelek skończ Ty z tą starą doopą, taka sama stara jesteś jak i ja! Pamiętaj! Ciągle jeszcze jesteśmy dwudziestki!:-D

He he a który czerwca? Ja 27 ;P

A mam takie pytanie, która będzie testowac 22 lub 23 sierpnia?? :)

reklama
hej :)

ja z mlekiem tez nie pomogę, bo Igor odkąd go odstawiłam od cyca (1,5 miesiąca temu) jest całkowicie bez mleka!!! Nie je żadnego nabiału, żadnych jogutrów, serków, nicccc! Nutramigenu nie chciał pić , zresztą wcale mu się nie dziwie :-D Bedąc niedawno u lekarki, rozmawiałyśmy o tym i na bilansie 2-latka sprawdzimy poziom wapnia w jego organiźmie i dopóki dziecko je warzywa, owoce, mięsa, ryby wszsytko powinno być w porządku :)

Lelek, jak dobrze, ze już nie krwawisz :) A poza tym, ze Ci się nic nie chce;-), to jak się czujesz??

u mnie też jesiennie:-( kurczę, pogoda nas w tym roku nie rozpieszzcza:no:

Hej Dana :)

Iza, ja będę testować dopiero koło 27

To blisko moich urodzin ;)

A ja bym właśnie chciała żeby ktoś testował ze mną, o ile oczywiście @ nie przyjdzie ;)

U mnie słonecznie dzis ;] tylko mi sie spac strasznie chce.. Nie moge sie wyspac ostatnio bo raz mam bezsennosc i nie spie cala noc, a potem odespac tego nie moge. A jak juz odespie to znow bezsennosc, i tak w kolko ;D

IzQa a Ty sie na marcowkach 2010 nie udzielalas? cos kojarze nick ;-)

moj kinderek padł po awanturze. Nie rozumie, ze nie moge z nim wszędzie wchodzic. Usnal z butla wody w reku:)

ale dzis smetnie. Sama chyba sie pozniej glebne. Zieew

czesc dziewczatka

mam juz dosc lata, jest mi goraco, wkurza mnie te slonce

moje dzieciatko z radoscia kradnie mi zawsze ser zolty z kanapek i jest krzyk jak go nie dostanie, czasem jakis jogurt dostaje, mleka nie daje, bo za mloda jest

w pl sery to zwykle produkty seropodobne, jak chce sie kupic dobry ser to trzeba zaplacic duzo. Zawsze irytowalo mnie jak chcialam sobie rozpuscic ser na kanapce a on mi sie w nia wtapial

potem cos napisze

No ja juz jestem . Byłam test kupiłam i kwas foliowy. I taka śliczna karkóweczke. Jesli test wyjdzie pozytywny to do niej zrobie sosik i kluchy śląskie. I podam mężowi za ciężki trud włozony w robienie dzidzi. :-). Tyle czasu mi o to truje ze w końcu mu zrobie.
Do domu przyjechaliśmy z moim kuzynem tym z którym miałam romans :-):-):-) ciekawe co teraz ludzie powiedzą . Uwierzycie ze nawet mojemu Piotrkowi powiedzieli ze sie z kuzynem "puszczam".

U nas też jest wiatr ale taki raczej ciepły.

Iza jak sie teraz wyspac nie możeszto co bedzie jak bedzie mała dzidzia w domu.

Super Dana ze sie wybawiłaś . Wesela to są takie od stresowacze:-).

Wika to długo karmiłaś Igorka. Zazdroszczę . Ja nawet tydzień nie karmiłam.

Podbrzusze i jajniki mnie bolą jak na @ i to mocno więc to chyba kwestia godzin. Cyce nie bolą tylko urosły. Temperatura rano 36.8 a wieczorami 37 (mierzę chociaż wiem ze to sie do niczego nie przyda).

Bunny wieczore nie masz co mierzyc, a do czego sie ma przydac? bo jak wyjdzie negatyw, okres nie przyjdzie a bedzie ciagle wysoka przez kolejnych 18 dni to na bank w ciazy jestes

ja dzis mam kurczaka

mialam cos napisac, jak zwykle zapomnialam co

reklama
Do góry