reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
bunny - rób , Ja też siedzę i czekam :-)
gosiulek - w 24 tyg odeszły mi wody, przez Ureaplasme a później to już nie wiem , czy wina lekarzy czy wola tego u góry, ale po 5 dniach od odejścia wód, małej po prostu zabrakło "powietrza" , było na tyle mało wód płodowych że się udusiła. A drugi raz w styczniu puste jajo było, na razie się nie staramy bo finanse, ale lekarz powiedział że wyczerpałam limit nieszczęść i następny raz tylko na porodówkę mnie weźmie:-D
bunny - dawaj fotę!!!!!!!!!!!!! szybciukto !!!!!! GRATULUJE!!!!!! będziesz miała byczka :-p

Anastazja bardzo mi przykro.Wiem co czujesz.Mi też w tym tyg.odeszły wody.Wcześniej trafiłam z odklejonym łożyskiem. Mój mały jednak rósł do 28tyg. Wtedy zrobiono mi cesarkę.Żył tylko 3doby. Za dużo infekcji.Wydaje mi się że lekarze w pierwszym szpitalu zaniedbali sprawę.

edit.Teraz musi już być tylko dobrze:-)

nie wiem co jest lepsze , o ile w ogóle może być coś dobrego w takiej sytuacji. Ja przez 5 dni miałam non stop kroplówki z antybiotykami, aż dostałam uczulenia a w szpitalu nawet wapna nie było :wściekła/y::wściekła/y: byłaś na wątku ciąża po poronieniu ? kiedy urodziłaś małego? dawno temu?

nie wiem co jest lepsze , o ile w ogóle może być coś dobrego w takiej sytuacji. Ja przez 5 dni miałam non stop kroplówki z antybiotykami, aż dostałam uczulenia a w szpitalu nawet wapna nie było :wściekła/y::wściekła/y: byłaś na wątku ciąża po poronieniu ? kiedy urodziłaś małego? dawno temu?
3lipca 2008r.
Pochowaliście dzieciątko? Ja gdybym nie miała takiej możliwości to bym oszalała.To jest bardzo ważne bo mam możliwość by do niego pójść.

Nie , skremowaliśmy i urna stoi w domu , postanowiliśmy że jak przyjdzie odpowiedni czas pojedziemy do Parku Pamięci na Śląsku i rozsypiemy tam , nie chcemy mieć miejsca do którego będziemy chodzić i zanosić kwiaty.

reklama
Do góry