martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,

Bunny akurat to jest nieprawda
takie mleko jest po prostu pasteryzowane w bardzo wysokiej temperaturze i to sprawia , ze ma tak długa wazność.Takie mleka maja napisane UHT. Co innego mleka np. "świeże "w szklanej butelce. Ma krótki termin ważnośći , bo pasteryzowane jest w niskiej temperaturze.
Moja pediatra mówi , że w mlekach MM jest po prostu cały zapas możliwych witamin , miroelementów , które dzieciom nawet dwuletnim są bardzo potrzebne. Szczególnie w momentach , gdy nie obiad jest najwazniejszy a bieganie za kotem , czy psem , albo układanie klocków.
Nie rozumiem słodzenia mleka. Kształtujemy w ten sposób smaki , które będą preferowac nasze dzieci
Lelcia WITAJ!!!!!!! Pamietaj , Ze jestes obserwowana
U mnie nic nowego
edit. Bunny a moze przejdz na zwykle MM?
czesc LotkaWitajcie!
postanowilam do Was dolaczyc, jestem na etapie starania sie o druga dzidzie, mam nadzieje, ze uda sie to na 2012 :-);-)

Wiesz mleko które ma datę ważności ponad rok musi mieć w sobie mnóstwo chemii . Jak juz bym miała zacząć dawać mleko dziecku to takie ważne 3 dni a juz nie wspomnę od takiej dobrze żywieniej krówki. Ale masz rację na Patiego to też za wcześnie. Trzeba będzie na lewo kombinować recepty.
Bunny akurat to jest nieprawda

Moja pediatra mówi , że w mlekach MM jest po prostu cały zapas możliwych witamin , miroelementów , które dzieciom nawet dwuletnim są bardzo potrzebne. Szczególnie w momentach , gdy nie obiad jest najwazniejszy a bieganie za kotem , czy psem , albo układanie klocków.
Nie rozumiem słodzenia mleka. Kształtujemy w ten sposób smaki , które będą preferowac nasze dzieci
Lelcia WITAJ!!!!!!! Pamietaj , Ze jestes obserwowana

U mnie nic nowego

edit. Bunny a moze przejdz na zwykle MM?