reklama
livastrid
2010 & 2012
dana przestan sie smucic, moze dziecie chce przyjsc na swiat w innym terminie
wika ta akurat jest z biblioteki miejskiej;-)
wika ta akurat jest z biblioteki miejskiej;-)
danao84
Fanka BB :)
Tak, w zeszłym roku. W tym już tylko kontrole. Wsio wtedy było ok. Pytanie czy dalej jest... Muszę chyba powtórzyć kilka badań, na sto procent poziom progesteronu. Chodzi mi po głowie, że tu się coś zmaściło.
livastrid
2010 & 2012
moze wina lezy nie po Twojej stronie tylko faceta?
danao84
Tego to nie wiem. W każdym razie już jakiś czas temu obiecal, że jak do końca roku się nie uda, to on się też pod tym kątem przebada.
livastrid
2010 & 2012
wiesz bo po co Ty masz sie katowac roznymi badaniami jak dla niego to nie bedzie wielki problem probke zaniesc. Jak ok u niego to Ty musisz zaglebic temat, moze masz niedrozne jajowody. Testy owu sprobujcie. I starajcie sie, nie ma nic przyjemniejszego niz robienie dzieci.
danao84
Dzisiaj mam paskudny dzień, pewnie mi to przejdzie za dzień, dwa...
PÓki co lecę się pakować, bo nie wyjadę dzisiaj:-)
PÓki co lecę się pakować, bo nie wyjadę dzisiaj:-)
livastrid
2010 & 2012
martolinka, Tobie mialam napisac bys nie wariowala. Poczatek zawsze dziala zgodnie z zasada wszystko albo nic. Jak lepiej Ci bedzie to mierz temperature, ja to robilam do 13 tyg. Wierze, ze kolo 18 kwietnia w 2012 bedziesz podwojna mama
wyluzuj

reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Wiecie co mam wrazenie , ze mi brzuch wywaliło:-)jestem aparatka. Objadłam sie na obiad i jzu widze ciazowy brzuch
Liv a po co mierzenie temperatury?
Danao moze zrobcie juz teraz jak Liv radzi? po co masz sie katowac badaniami? A ja jakos wierze , ze na tym weselu sie wyluzujecie a potem do dzieła!!!!!!!!
Liv a po co mierzenie temperatury?
Danao moze zrobcie juz teraz jak Liv radzi? po co masz sie katowac badaniami? A ja jakos wierze , ze na tym weselu sie wyluzujecie a potem do dzieła!!!!!!!!
Podziel się: