reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Trina podobno są też camemberty z mleka pasteryzowanego . Chyba Maron włąsnie o tym pisała;-)
Wika nie pomoge, ja nawet kaktusa moge usmiercic
Wika nie pomoge, ja nawet kaktusa moge usmiercic
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Wika nie pomoge, ja nawet kaktusa moge usmiercic![]()
hahhaha, no ja właśnie tez

livastrid
2010 & 2012
wika go sie nie da usmiercic chyba, ze go przelejesz
niech stoi w sloncu, ale nie bezposrenio, podlewaj jak kora bedzie cala sucha
by podlac wstawiasz do miski zalewasz woda i czekasz az kora nasiaknie /ok 45-60 minut/
i sobie niech dalej rosnie. Ja podlewam jak sobie przypomne, ze chyba mam jeszcze storczyki w domu czyli tak raz na 2 miechy
w nic nie przesadzaj, niech sobie bedzie w tym plastiku, ma wlasciwie zaden system korzeniowy tych zielonych dupereli co ma wkolo /korzeni/ absolutnie nie obcinaj
mi kwitna ok 6-7 miesiecy, pedu po przekwitnieciu nie obcinaj
niech stoi w sloncu, ale nie bezposrenio, podlewaj jak kora bedzie cala sucha
by podlac wstawiasz do miski zalewasz woda i czekasz az kora nasiaknie /ok 45-60 minut/
i sobie niech dalej rosnie. Ja podlewam jak sobie przypomne, ze chyba mam jeszcze storczyki w domu czyli tak raz na 2 miechy
w nic nie przesadzaj, niech sobie bedzie w tym plastiku, ma wlasciwie zaden system korzeniowy tych zielonych dupereli co ma wkolo /korzeni/ absolutnie nie obcinaj
mi kwitna ok 6-7 miesiecy, pedu po przekwitnieciu nie obcinaj
wika8
wika go sie nie da usmiercic chyba, ze go przelejesz
jak to się nie da

Liv, a gdzie Twój suwaczek z datą porodu ??
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
pewnie tak, prezent nieszczery
albo go widziec w domu nie chcialas z wiadomych wzgledow

wika8
pewnie tak, prezent nieszczeryalbo go widziec w domu nie chcialas z wiadomych wzgledow
![]()
no dokładnie

ale dzięki za wskazówki, postaram się teraz nie doprowadzic do upadku storczyka

Zaczyna mi się nudzić.... Igor śpi już 2,5h!!!!!
livastrid
2010 & 2012
luz,
ja czytam ksiazke i sie nie nudzic
wika8
luz,
no, ale jak ma sie taką biblioteczkę co Ty, to jest w czym wybierać :-):-)
reklama
danao84
Fanka BB :)
Hej!
To ja mam po weselu:-( Dziś, żeby mi smutno i samotnie nie było ( czyt. za dobrze) przylazł @.
Takie małe podsumowanie: ani nogi w górze, ani brak myślenia o dzidzi, ani odstresowanie, ani urlop , ani w ogóle cokolwiek - nic nie działa. Prawda taka, że jak komuś jest pisane dziecko zajdzie w ciąże i za jednym podejściem. Jak nie, choćby się cuda niewidy robiło, nici z tego.:-( Gdzies za dwa tygodnie mija równy rok od chwili kiedy postanowiliśmy starać się o dzieciątko. Ciągle bez efektów.:-( Wybaczcie, ale mam wyjątkowo paskudny humor. Może jak przyjadę z wesela mi się poprawi. Teraz idę się pakować.
Miłego weekendu:-)
Chyba sobie drugiego psa kupię...
To ja mam po weselu:-( Dziś, żeby mi smutno i samotnie nie było ( czyt. za dobrze) przylazł @.
Takie małe podsumowanie: ani nogi w górze, ani brak myślenia o dzidzi, ani odstresowanie, ani urlop , ani w ogóle cokolwiek - nic nie działa. Prawda taka, że jak komuś jest pisane dziecko zajdzie w ciąże i za jednym podejściem. Jak nie, choćby się cuda niewidy robiło, nici z tego.:-( Gdzies za dwa tygodnie mija równy rok od chwili kiedy postanowiliśmy starać się o dzieciątko. Ciągle bez efektów.:-( Wybaczcie, ale mam wyjątkowo paskudny humor. Może jak przyjadę z wesela mi się poprawi. Teraz idę się pakować.
Miłego weekendu:-)
Chyba sobie drugiego psa kupię...

Podziel się: