reklama
K
kobietka22
Gość
Witajcie
Daffodill - ja też uwielbiam ciasta bez pieczenia na zimno np rafaello mniam.
Misia- ogromne gratulacje termin porodu 30 kwiecień Ci wychodzi
ja sie dziś rozterminowałam bo byłam na pizzy z psiapsiółką z piaskownicy , ma już synka 4letniego ,a w grudniu zeszłego roku niestety straciła maluszka w 7tc i dziś powiedziała ,że jutro będzie robiła teścik ,który razem zakupiłyśmy w aptece, ponieważ @ spóźnia sie jej już dwa dni więc jej od razu też obliczyłam termin na 15 maja i czekam jutro na telefon od niej z samego rana.
Dziewczynki ja dziś mam lodowate nogi brrr już kiedy wracałam z pizzy to zadzwoniłam do mojego ślubnego żeby mi herbatkę z żurawinką parzył bo nadchodze zziębnięta , przyszedł mi sweterek tuniczka cieplusi z allegro może jak mi sie uda to wam link wstawie ,ale nie gwarantuje bo mi strasznie słabo internet dziś chodzi.
To ja też sie przyłączam do życzonek urodzinowych dla Milenki.
Sto latek!!!
Ilonka trzymam kciuki aby to nie żadna torbiel była tylko fasolka:-);-)
Daffodill - ja też uwielbiam ciasta bez pieczenia na zimno np rafaello mniam.
Misia- ogromne gratulacje termin porodu 30 kwiecień Ci wychodzi
ja sie dziś rozterminowałam bo byłam na pizzy z psiapsiółką z piaskownicy , ma już synka 4letniego ,a w grudniu zeszłego roku niestety straciła maluszka w 7tc i dziś powiedziała ,że jutro będzie robiła teścik ,który razem zakupiłyśmy w aptece, ponieważ @ spóźnia sie jej już dwa dni więc jej od razu też obliczyłam termin na 15 maja i czekam jutro na telefon od niej z samego rana.
Dziewczynki ja dziś mam lodowate nogi brrr już kiedy wracałam z pizzy to zadzwoniłam do mojego ślubnego żeby mi herbatkę z żurawinką parzył bo nadchodze zziębnięta , przyszedł mi sweterek tuniczka cieplusi z allegro może jak mi sie uda to wam link wstawie ,ale nie gwarantuje bo mi strasznie słabo internet dziś chodzi.
To ja też sie przyłączam do życzonek urodzinowych dla Milenki.
Sto latek!!!
Ilonka trzymam kciuki aby to nie żadna torbiel była tylko fasolka:-);-)
Misia na moim kółku położniczym wyszło, że termin porodu przypadałby u ciebie na 29 kwiecień, ale ten termin jest ruchomy bo lekarze zazwyczaj co usg określają nowy
Kobietka możesz trzymać kciuki, bo @ jeszcze nie ma, chociaż ja jakoś w to nie wierzę, ja ostatnio z tych niedowiarków
wika kiedyś pewnie się wybiorę do mojego gina, ale szczerze od drugiego zabiegu w lutym, nie mam jakoś ochoty go odwiedzać, bo co idę do któregoś to coś nowego słyszę i już mam tego wszystkiego dosyć, marzę o nudnej ciąży
Kobietka możesz trzymać kciuki, bo @ jeszcze nie ma, chociaż ja jakoś w to nie wierzę, ja ostatnio z tych niedowiarków
wika kiedyś pewnie się wybiorę do mojego gina, ale szczerze od drugiego zabiegu w lutym, nie mam jakoś ochoty go odwiedzać, bo co idę do któregoś to coś nowego słyszę i już mam tego wszystkiego dosyć, marzę o nudnej ciąży
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Agnieszka- miłego odpoczynku dzisiaj )To gorliwa z Ciebie pracownica, że zamiast wolnego wybrałaś wczoraj pracę )
Wika Witaj
Dziękuję i na wzajem
aaa poszłam do pracy bo w domu bym się nudziła,Alan w przedszkolu a mąż w pracy więc nie chciałam siedzieć sama w domu
ilonka,kobietka hej
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam się także sobotnio
Daffodill myślę że wieczorkiem może dziewczyny troszkę popiszą
Ja zabieram się za pichcenie w kuchni
Pogoda dopisuje więc jakieś pranie także muszę zrobić a jak się ogarnę ze wszystkim to zajrzę jeszcze do was
Miłego dnia!
Daffodill myślę że wieczorkiem może dziewczyny troszkę popiszą
Ja zabieram się za pichcenie w kuchni
Pogoda dopisuje więc jakieś pranie także muszę zrobić a jak się ogarnę ze wszystkim to zajrzę jeszcze do was
Miłego dnia!
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Witam
Ja właśnie ogarnęłam trochę mieszkanko. Obiad się gotuje, pranie się suszy, dziecko śpi...... to teraz pełen relaksik )))))) A nie!!!! Została mi jeszcze łazienka!!!!! Nie nawidzę sprzątać w łazience!!!! ale chyba muszę się zmusić, zeby w niej posprzątać, póki Igor śpi. Tak więc narazie mykam, może zajrzę pod wieczór.
Misia- jak się czujesz??? Pisałaś, że ginek dał Ci L4. Coś się dzieje niedobrego????
Ja właśnie ogarnęłam trochę mieszkanko. Obiad się gotuje, pranie się suszy, dziecko śpi...... to teraz pełen relaksik )))))) A nie!!!! Została mi jeszcze łazienka!!!!! Nie nawidzę sprzątać w łazience!!!! ale chyba muszę się zmusić, zeby w niej posprzątać, póki Igor śpi. Tak więc narazie mykam, może zajrzę pod wieczór.
Misia- jak się czujesz??? Pisałaś, że ginek dał Ci L4. Coś się dzieje niedobrego????
Ostatnia edycja:
reklama
GratulujeOdebralam dzisiaj betke i wynik jest 87,5 mlU/ml!!!!! Bylam od razu u pani ginekolog i potwierdzila 3-4 tydzien ciąży!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
Podziel się: