reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Xandii dzieki wielkie mysle ze nie zmienie zdania bo pojde na zaoczne wiec tylko w weekendy bede miala zajecia, a wtedy to sie malego lub mala podrzuci do dziadkow hehe no chyba ze maz sobie sam poradzi (pewnie tak) ;D
Ja mam inne zdanie na ten temat, uważam, że po tej przerwie nie będziesz miała ochoty wrócić na studia!! Ja osobiście też bym wolała zrobić sobie przerwę, choć studiuje zaocznie.Sandrunie urodziłam między 2 a 3 rokiem(urodziłam ja w lipcu ;D) Technikum (chodziłam wieczorowo) było mi ciężko, nie chciało mi się uczyć a jeszcze w maju maturę miałam pisać Ale wiedziałam, że jak zrobię przerwę to będzie mi ciężko wrócić!! Postanowiłam, że skończę to technikum i zdam mature.I tak też się stało,skączyłam Technikum,zdałam maturę i teraz studiuję.Nadodatek w styczniu znów zostanę mamusią i też miałam chwilę zwątpienia czy nie wziąć dziekanki,ale powiedziałam niee dałam radę jak Sandrunia była mała to dam i teraz, na dodatek z 2 małych dzieci ;D
Karlam1
xmamuska ja juz raz zrobilam sobie przerwe bo pierwsze studia rzucilam i bez problemu po roku wrocilam na nowe studia wiec akurat o powrot sie nie martwie buziaki
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
no a u mnie zaraz się zacznie 2 rok magisterki - z dojazdem będzie ciężko - bo już miałam raz przygodę w busie ale narazie nie myślę o dziekance - może jakoś dam radę - zresztą teraz ma być już tylko parę przedmiotów, kilka zjazdów i pisanie pracy więc przynajmniej się czymś zajmę (jeśli będę w stanie)
Karlam1
Xmamuska nie rozumiem co to ma do rzeczy, jak ktos lubi sie uczyc i chce bedzie to robil, ja robie przerwe bo nie chce obciazac organizmu ani kieszeni rodzicow. A poza tym skad wiesz ze nie mialam hehehehhehe
reklama
Karlam1
Xmamuska chyba sie nie zrozumialysmy ja wiem ze mi nie karzesz i ja tez tego tak nie odebralam ja mowie tylko ze napewno o ile to bedzie molizliwe topojde na studia, mysle ze teraz to jest mniej realne niz za rok aha ile mam jeszcze pozyc zeby pogadac ?
ps.wlasnie zauwazylam ze jestesmy w tym samym wieku nie wiem czemu bylam przekonana ze jestes starsza
ps.wlasnie zauwazylam ze jestesmy w tym samym wieku nie wiem czemu bylam przekonana ze jestes starsza
Podziel się: