reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Laseczki,

Witaj Agadaria - ja Cie pamiętam ;)

Agapasku - latanie na kontrole jest męczące ale to dobrze że tak wszystko sprawdzają. Gorzej by było jakby olali sprawe.

Trzymam kciuki za staranka Kochane, no i buziaki dla wszystkich małych przystojniaków czy to leżących, chodzących czy śmigających.

p.s. Ja będę raczej pisać na zamkniętym - dam tam znać czemu.

reklama
Hej Madzia, widzę, że tylko Ty jesteś :-)
U okulisty wszystko ok, oczka w porządeczku z czego bardzo się cieszymy :-):-) i nie musimy już powtarzać wizyty :-D:-D
Za tydzień usg główki i potem wizyta u pediatry...

Dzięki dziewczynki za miłe słowa :-)

Ale miałam kiepską nockę... mały wczoraj dwa razy w ciągu dnia wymiotował, pierwszy raz mu się to zdarzyło, ale ja już oczywiście byłam przestraszona i czujna... siedziałam całą noc przy łóżeczku i patrzyłam czy nie wymiotuje albo ulewa ... jestem padnięta...
teraz też przy każdym karmieniu i po pilnuję go, żeby tylko sytuacja się nie powtórzyła... ale słyszałam, że niektóre dzieciaczki tak mają... mam nadzieję, że u nas to było przejściowe i nie będzie się tak często powtarzało...

Hej Madzia, widzę, że tylko Ty jesteś :-)
U okulisty wszystko ok, oczka w porządeczku z czego bardzo się cieszymy :-):-) i nie musimy już powtarzać wizyty :-D:-D
Za tydzień usg główki i potem wizyta u pediatry...

Dzięki dziewczynki za miłe słowa :-)

Ale miałam kiepską nockę... mały wczoraj dwa razy w ciągu dnia wymiotował, pierwszy raz mu się to zdarzyło, ale ja już oczywiście byłam przestraszona i czujna... siedziałam całą noc przy łóżeczku i patrzyłam czy nie wymiotuje albo ulewa ... jestem padnięta...
teraz też przy każdym karmieniu i po pilnuję go, żeby tylko sytuacja się nie powtórzyła... ale słyszałam, że niektóre dzieciaczki tak mają... mam nadzieję, że u nas to było przejściowe i nie będzie się tak często powtarzało...
Jestem jestem
Pisałam na zamkniętym;-)
To super,że oczka wszystko dobrze:-)
A co do ulewania to czasami dzieciaczki tak mają

Ja też właśnie byłam na zamkniętym, dawno tam już nie zaglądałam :)))

Ale wiesz Madziu, to nie było ulewanie. On ulewa czasem i to jest normalne, ale wczoraj zwyczajnie zwymiotował, prawie całym mlekiem, które zjadł :((( tak jakbym odkręciła karton mleka i chlusnęła cztery razy... biedne moje maleństwo.
Na szczęście jeszcze dzisiaj i przez całą noc nie powtórzyło się, ale karmię go teraz mniejszymi porcjami.

Ja też właśnie byłam na zamkniętym, dawno tam już nie zaglądałam :)))

Ale wiesz Madziu, to nie było ulewanie. On ulewa czasem i to jest normalne, ale wczoraj zwyczajnie zwymiotował, prawie całym mlekiem, które zjadł :((( tak jakbym odkręciła karton mleka i chlusnęła cztery razy... biedne moje maleństwo.
Na szczęście jeszcze dzisiaj i przez całą noc nie powtórzyło się, ale karmię go teraz mniejszymi porcjami.
Ojj bidulek,może rzeczywiście z dużo zjadł
Obserwuj go,ale myśle że to takie chwilowe jest

Wpisałam sobie Twoje gg ;-)

ok, to super :-):-)
wywaliło mnie bo poleciałam do małego i chwilę mnie nie było. karmiłam i teraz obserwuję swojego bąbelka, oby nie zwymiotował....na razie przysypia. może wpakuję go zaraz do wózka i pójdziemy na spacerek:-D

Ja sobie też już wpisałam Twoje gg :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki!!!
Ja pierwszy dzien w mojej pracy(bylam na miesiac delegowana do innej siedziby
Zaskoczona przyjeciem mnie jak nigdy,nie moglam sie nagadac ze wszystkimi hi hi hi

maggie_f,witaj kochana!!!!,gratuluje synusia!!!!!
Agapas - ulewanie jak pisala Madziaas to normalne ,nawet takie obfitsze,ale powiem Ci ze ja tez za kazdym(!!!!!!)razem po lekkim nawet "zwrocie"panikowalam i czuwalam wrecz,wic Twoja reakcja jest dla mnie jak najbardzieej zrozumiala

pozdrawiam cieplutko!!!!

Do góry