reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ale czad, babcia pewnie zadowolona ;)
A ja zakatarzona. Wczoraj przemokłam do suchej nitki. Z włosów to mi ciekło - ale sie nieźle uśmiałam przy okazji więc luz. Jakby mi sie przeziębienie rozkręcało to echinaceą sie potraktuje.
A Igor mi od paru dni piszczy. Wymiękam bo taki głośny jest że jak sie za blisko ucho przystawi to bębenki pękają. A i szczypie mnie łobuz i sie cieszy jak mówie ała. :D
Trzymaj kciuki za ortopede bo sie boje.

Ok, to ja na bank pędzel i ten w kamieniu to teraz jest? No i popatrze co tam jeszcze :)
Jak coś to weź coś na przeziębienie
To łobuziaki,mój też sie śmieje jak mówie ała a jak udaje że płacze to już w ogóle w głos sie śmieje:-)
Trzymam kciuki mocno mocno:tak: Daj znać potem
Tak ten puder w kamieniu teraz jest w takiej cenie;-)

reklama
Mamie tak :)

A Marcie jeszcze nie dałam bo wyjechała do Turcji na wakacje i w środe bedzie ;-)
No to fajnie:)
Uu to super Marta ma :)

Kurde wkurzyłam sie bo w piątek kupiłam strój na allegro,wpłynęły pieniądze po weekendzie i babka w środe napisała,że paczka poszła (zapłaciłam za priorytet) więc myślałam że w piątek będzie.Ale nie była,napisałam do niej że płaciłam za priorytet który jest w dwa dni na miejscu,a ona odpisała że lada dzień paczka będzie :wściekła/y:
Właśnie był listonosz i nadal paczki nie ma no kurde zła jestem już:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Normalka, ja ostatnio zamówiłam pas poporodowy i zobaczyłam że ma metke wyciętą. To babka mi odpisała że to sabotaż pakowaczek. Idiotka jakaś.

Normalka, ja ostatnio zamówiłam pas poporodowy i zobaczyłam że ma metke wyciętą. To babka mi odpisała że to sabotaż pakowaczek. Idiotka jakaś.
Co za ludziee
Nie wiem czy napisać tej babce coś czy nie ma sensu;/
Kurde ja jak coś sprzedawałam to zawsze sie starałam żeby wysłać szybko i wtedy pisałam,że wysłano a nie ściemniałam coś
Aaa sprzedałam huśtawkę :)) Tylko musiałam zejść z ceny,no ale trudno ważne że w końcu poszła :)

reklama
Ludzie niestety tacy są. Ja już sie nie nastawiam że coś szybko przyjdzie jak kupuje. Wole sie miło rozczarować ;)
Dobrze że huśtawka wkońcu poszła. ;)

Do góry