reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Cześć dziewczynki
Ja sie czuje ..... ech szkoda gadać
Byliśmy u lekarza bo mały dostał katarku i miał podwyższoną temperatute,ale tak to jest ok u niego
Ja też byłam u lekarza
Stwierdziła,że to tylko przeziębienie i w sumie nic by mi nie dała gdybym nie wypytawała czy to moge czy tamto
A ja ledwo żyje,mały płacze co chwila,nocka też była do niczego:--(
Byliśmy u lekarza bo mały dostał katarku i miał podwyższoną temperatute,ale tak to jest ok u niego
Ja też byłam u lekarza
Stwierdziła,że to tylko przeziębienie i w sumie nic by mi nie dała gdybym nie wypytawała czy to moge czy tamto
maggie_f
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
Ja też byłam u lekarza
Madziu kucze to niedobrze Ja sie zawsze tą echinaceą ratuje
Madziaas
No widzisz ja nie mam nikogo znajomego żeby mi dać zastrzyk i nie lubie ;pMadziu kucze to niedobrze Ja sie zawsze tą echinaceą ratuje
Już mam powoli dość
K
Kinga85
Gość
Madziu tulam... zdrowiejcie robaczki
szkoda mi was
szkoda mi was
Madziaas
Cześć dziewczynki
Dziękuje,kochane jesteście:-)
Wziełam sobie na noc Pyralgine i wypociłam sie jak nie wiem i już jest lepiej. Ciesze sie bo gorączki już nie mam A reszta powoli przejdzie;-)
Kacperkowi już wczoraj stan podgorączkowy minął,tylko katarek został troche. Ale dał pospać mamusi żeby zdrowiała szybciej
Miłego dnia kochane:-)
Dziękuje,kochane jesteście:-)
Wziełam sobie na noc Pyralgine i wypociłam sie jak nie wiem i już jest lepiej. Ciesze sie bo gorączki już nie mam A reszta powoli przejdzie;-)
Kacperkowi już wczoraj stan podgorączkowy minął,tylko katarek został troche. Ale dał pospać mamusi żeby zdrowiała szybciej
Miłego dnia kochane:-)
K
Kinga85
Gość
ciesze się Madziu że lepiej! jaka ulga co.... najgorsze pierwsze pare dni zawsze
A ja po badaniach juz
dziś po 15 bede miała wyniki! :]
A ja po badaniach juz
dziś po 15 bede miała wyniki! :]
reklama
Podziel się: