reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM:-)
Kochana jak coś to pisz,zresztą ja też będe do Ciebie pisać:tak:Trzymam kciuki,wszystko będzie dobrze
Przepraszam,że nie odpisałam od razu na smsa,ale nie słyszałam:-( Bardzo ciężko miałam w domu,mały miał przed 16 temp.38,3:-( Zadzwoniłam do znajomej położnej co robić,dałam mu Paracetamol w syropku i jakoś usnął.Ale spał 2 godziny na rękach:eek: Spadła mu na szczęście temperatura
Teraz usnął,a ja ledwo żyje:confused2:
Agniesiak mam nadzieje,że Ci przejdzie po wapnie
Maggie jak Igorek?
ojejku:-(ja zawsze daje paracetamol w czopkach jak któryś ze synków ma temperature(Alanek narazie jeszzce nie miał i oby tak się utrzymywało)i zawsze pomaga nawet przy przeziębieniach:tak:

Co do kąp[ieli to ja także myje co drugi dzień bo woda wysusza i to nie jest dobre a maluszki nie brudzą się aby tak je myć codziennie wystarczy chusteczkami nawil żonymi przemyć ciałko;-)a no i oliwkuje ciałko:tak:
Hej Laseczki,

Ja miałam koszmarną noc, dosłownie. Mały ma podejrzenie cytomegalii.:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Koło 10-tej jedziemy na pobieranie krwi. Mam nadzieje że wyniki dziś będą.
ojejku oby to nie było to!!!:-(

KROCZEK kciukaski mocne i nie martw się będzie dobrze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem, ale masakra. Mały był kłuty w obie rączki i na koniec w główke bo mu krew nie chciała lecieć. Część wyników jutro, reszta może w czwartek. No i w czwartek neurolog o 19:20

Jestem, ale masakra. Mały był kłuty w obie rączki i na koniec w główke bo mu krew nie chciała lecieć. Część wyników jutro, reszta może w czwartek. No i w czwartek neurolog o 19:20
wiem coś o tym Dominiś tak miał co musiałam go dopoić i wtedy krew lepiej leciała ale co pokuty był to był:-(i ja niewytrzymałam i płakałam razem z nim:-(trzymam kciuki za wyniki:tak:

Jejku bidulek malutki:-:)-( Trzymam kciuki za wyniki
Madziu a powiedz mi lekarz Ci powiedział,że podejrzewa cytomegalie? Ale mały ma jakieś objawy czy tak lekarz sobie walnął bo czasem nie pomyślą tylko mówią

Jejku bidulek malutki:-:)-( Trzymam kciuki za wyniki
Madziu a powiedz mi lekarz Ci powiedział,że podejrzewa cytomegalie? Ale mały ma jakieś objawy czy tak lekarz sobie walnął bo czasem nie pomyślą tylko mówią
Madziu on ma dużo objawów: przedłużająca sie żółtaczka, napięcie mięśniowe, wysypki, problem z jelitami. :-(Pediatra kazała zrobić badanie

Madziu on ma dużo objawów: przedłużająca sie żółtaczka, napięcie mięśniowe, wysypki, problem z jelitami. :-(Pediatra kazała zrobić badanie
:-:)-(

Mam nadzieje,że to nie będzie to i trzymam kciuki. Będzie dobrze:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziu no mam taką nadzieję cały czas choć szanse że to nie są małe. :-(

Igorek właśnie leży na macie i gada z ptaszkami i żabkami. :-D

reklama
Madziu no mam taką nadzieję cały czas choć szanse że to nie są małe. :-(

Igorek właśnie leży na macie i gada z ptaszkami i żabkami. :-D
Trzymajmy kciuki :tak:
Cuudny on jest :-) Mój śpi chyba z 1,5 godziny,jestem w szoku i musze go obserwować bo jakoś nie wiem dziwnie:eek:

Do góry