reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzień dobry
Może mi coś poradzicie. od dwóch tygodni mam bardzo niską temperaturę ciała. Max jaka była to 36.3 zdarza się że nawet spada do 35.1 najczęściej kręci się w okolicach 35.6. Jestem cały czas osłabiona, najchętniej to bym nie wyłaziła z wyra, stopy i dłonie patologicznie zimne i ogólnie mi jest zimno. Nie wiem co o tym myśleć.
Zajrzę dopiero tak przed północą po pracy.

Witam się nie z takiego rańca!
Mmm strasznie mi przykro z powodu tego jak potraktowali Twojego M. Ja to nie wiem czy ludziom, którzy mają większe firmy i zatrudniają pracowników w głowach się poprzewracało. Dosłownie na wszystkim i wszystkich chcą zaoszczędzić jak by im to coś dało:wściekła/y:
Ja dziś dziewczynki na 14 do pracy bo rano byłam w ZUS-ie, w banku i Urzędzie Skarbowym pozałatwiać resztę spraw związanych z działalnością. Nawet sprawnie mi to poszło i jakoś tak o dziwo trafiałam na uprzejmych urzędników:szok:

Do usłyszenia wieczorkiem:tak:

WITAM:-)
Dzisiaj w nocy Dominiś fajniutko spał i pewnie by się nie obudził o 4:30(a zasnął o 10:00)tylko Alanek go zbudził bo niestety mi stękał i wiem nawet dlaczego bo ja zjadłam 5 naleśników na kolacje:zawstydzona/y::sorry2:zaszkodziłam mojemu maluszkowi co dzisiaj już mniej kalorycznie:sorry2:
A co z dobrych wieści to to że Dominiś mi tak fajniutko pomafga przy braciszku:-)podaje smoczka przykrywa kocykiem lub jak Alanek leży w nosidełku to go pobuja że aż zaśnie:-)a jak płacze Aluś to Dominisiek przybiegnie pokaże że tak mi się miło robi jak to widze:happy2:
Hej

Olu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Spełnienia marzeń
bo058d.jpg

Patrysiu wszystkiego naj naj z okazji rocznicy

Patrysiu - wszystkiego dobrego z okazji 3 rocznicy. :-)

Patrysiu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)
DZIĘKUJE ŚLICZNIE:-)

MMM ojej tak mi przykro:-(ale po burzy wychodzi słońce zobaczysz jeszcze będziecie mieli taaaakiego banana twarzach że hej:tak:
KROCZEK miłej pracy:tak:

ta daa jestem! ;))

Olka miała być, miałyśmy sobie popic pogaduszyć tu a widzę że cisza.... :baffled::-);-)

Cześć dziewczynki
My już pospaliśmy:dry:
Właśnie Ola miała być:confused:
Miłego dnia

Hejka laseczki

Przepraszam, ze nie wpadlam wieczorem ale padlam jak kawka na kanapie a dzisiaj mialam znowu na 6 do pracy, te ranne wstawanie o 5 mnie wykancza. Milo ze o mnie wspomnialyscie, zgadamy sie innym razem.

dziekuje za zyczonka Kochane

Patrysiu- wszystkiego naj z okazji rocznicy

Reszta glowa i nogi do gory :-D musi byc teraz juz tylko lepiej

Patrysiu ja rowniez prtzylaczam sie do zyczen ;-)

Wszystkiego Najlepszejszego z okazji rocznicy !!!!!!

Mmm trzymaj sie dzielnei napewno potem sie wszystko dobrze pouklada:sorry:

a ja dalej ledwo zyjaca wiec odezwe sie jutro :sorry:

reklama
Do góry