Madziaas
Już jesteś:)
Ja jestem,ale chyba niedługo sie kładeOjoj.. jakie pustki:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem,ale chyba niedługo sie kładeOjoj.. jakie pustki:-(
napewno beda wieksze szanse, trzymam kciukiHej
Gin wysłał mnie na ponowne badanie prolaktyny i to ona chyba jest przyczyną moich niepowodzeń. dostałam bromergon i clo kurację zaczynam za 2 tygodnie jak @ dostanę.Zobaczymy co to będzie.
dobrze zew wyniki wyszly dobre :-)Hejka!!
Dopiero co wróciłam od gina. Dziś bylo tyle kobitek, że sie zalamałam jak weszlam na poczekalnię. Powiedział, że wyniki mam super, pobral wymaz i kolejna wizyta za dwa tyg. Powiedział, że juz niedługo poród... bo waga mi sie ustabilizowała, główką dziecka na dole i napiera, stąd te bóle moje no i brzuszek twardy. Aaa! no i przepisal mi 3 globułki dopochwowo na tą moja infekcję.KTG jeszcze nie zlecał, nawet zapomniałam zapytac o toNo ale na następnej wizycie pewnie zleci. A co tam u Was?
no tak zawsze jest troche osobek ktore wpadaja w odwiedzinki zobaczyc Maluszka;-)WITAM
Troszku mnie nie było bo Alanek był obsypywany gośćmi
Ach troche martwie się o moją siostre a głównie chodzi o Bartusia który spieszy się na świat:-(
DziękujeWitajcie
Ja jeszcze w piżamce na wyrku siedzę M sie uczy bo dzis ostatni egzamin na uczelni ma i koniec sesji Zaraz przywędruje do mnie śniadanko Czekamy na moją mame. Zabiera nas do siebie, ja u niej zostaje a M z moją mamą jadą na egzamin
Madzia udanych zakupow! Pochwal się telefonikiem jak sobie coś upolujesz
miłej imprezki a jak wymienisz telefon to pochwal się:-)Cześć dziewczynki
My pospaliśmy troszke dzisiaj z przerwami:-)
Ren przejdzie ból piersi,aj też tak na początku miałam
My dzisiaj mamy impreze rodzinną,a nam sie tak nie chce iść. Dobrze,że to na godzinke,dwie idziemy bo mój T ma na nocke:-)
I chce jechać do auchan,bo mam chrapke wymienić sobie telefon na inny;-)
Miłego dnia