reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej
Gin wysłał mnie na ponowne badanie prolaktyny i to ona chyba jest przyczyną moich niepowodzeń. dostałam bromergon i clo kurację zaczynam za 2 tygodnie jak @ dostanę.Zobaczymy co to będzie.
napewno beda wieksze szanse, trzymam kciuki :tak:

Hejka!!
Dopiero co wróciłam od gina. Dziś bylo tyle kobitek, że sie zalamałam jak weszlam na poczekalnię. Powiedział, że wyniki mam super, pobral wymaz i kolejna wizyta za dwa tyg. Powiedział, że juz niedługo poród... bo waga mi sie ustabilizowała, główką dziecka na dole i napiera, stąd te bóle moje no i brzuszek twardy. Aaa! no i przepisal mi 3 globułki dopochwowo na tą moja infekcję.KTG jeszcze nie zlecał, nawet zapomniałam zapytac o to
5
No ale na następnej wizycie pewnie zleci. A co tam u Was?
dobrze zew wyniki wyszly dobre :-)
WITAM:biggrin2:
Troszku mnie nie było bo Alanek był obsypywany gośćmi:tak:
Ach troche martwie się o moją siostre a głównie chodzi o Bartusia który spieszy się na świat:-(
no tak zawsze jest troche osobek ktore wpadaja w odwiedzinki zobaczyc Maluszka;-)
trzymam kciuki za siostre aby wszystko bylo dobrze, a Dzidzia nie spieszyla sie tak i oby poczekala do terminu
-dziekuje i mam nadzieje ze odpoczne ;-)

Kinga pozdrawiam:-)

Agniesiak powodzenia w szkole rodzenia;-)

Madzia Kacperek jest cudny i slodziutki jak miodek ;-)

a ja mam nadzieje ze odpoczne w weekend choc czeka mnie troche roboty bo w tygodniu zaniedbalam wszystko:dry: a do tego biust strasznie mi dokucza nawet w nocy sie przebudzam bo boli jak zmieniam pozycje lezenia masssakraa oby to dlugo nei dokuczalo

Cześć dziewczynki
My pospaliśmy troszke dzisiaj z przerwami:-)
Ren przejdzie ból piersi,aj też tak na początku miałam:tak:
My dzisiaj mamy impreze rodzinną,a nam sie tak nie chce iść. Dobrze,że to na godzinke,dwie idziemy bo mój T ma na nocke:-)
I chce jechać do auchan,bo mam chrapke wymienić sobie telefon na inny;-)
Miłego dnia

Witajcie:)
Ja jeszcze w piżamce na wyrku siedzę:) M sie uczy bo dzis ostatni egzamin na uczelni ma:) i koniec sesji:) Zaraz przywędruje do mnie śniadanko:) Czekamy na moją mame. Zabiera nas do siebie, ja u niej zostaje a M z moją mamą jadą na egzamin:)
Madzia udanych zakupow! Pochwal się telefonikiem jak sobie coś upolujesz;)

Witajcie:)
Ja jeszcze w piżamce na wyrku siedzę:) M sie uczy bo dzis ostatni egzamin na uczelni ma:) i koniec sesji:) Zaraz przywędruje do mnie śniadanko:) Czekamy na moją mame. Zabiera nas do siebie, ja u niej zostaje a M z moją mamą jadą na egzamin:)
Madzia udanych zakupow! Pochwal się telefonikiem jak sobie coś upolujesz;)
Dziękuje
Ja już sobie upatrzyłam,tylko nie wiem czy jeszcze będzie;-)

WITAM:-)
Hhehe mój młodszy synuś obudził się o 3 w nocy i sobie miał oczka jak 5 złotych i tak do piątej sobie "pogadaliśmy" a jak wkońcu zasnął to tak o 6:30 obudził się na karmienie:blink:przypominam że wcześniej przed tą 3 także się budził na karmienie tak wiec jestem niewyspana:sorry2:
Cześć dziewczynki
My pospaliśmy troszke dzisiaj z przerwami:-)
Ren przejdzie ból piersi,aj też tak na początku miałam:tak:
My dzisiaj mamy impreze rodzinną,a nam sie tak nie chce iść. Dobrze,że to na godzinke,dwie idziemy bo mój T ma na nocke:-)
I chce jechać do auchan,bo mam chrapke wymienić sobie telefon na inny;-)
Miłego dnia
miłej imprezki a jak wymienisz telefon to pochwal się:-)

REN ach te cycolki pamiętam jak i mnie bolały ale na szczeście nie dokuczały długo i aż tak mocno:sorry2:

Madzia oj oby przeszedl ten bol i to szybko ;-) udanych zakupow i ciekawe czy telefonik jakis fajny dorwiesz:-) a na imprezie szybko zleci ledwo posiedzicie troche i bedziecie sie zbierac;-)

Agniesiak ale fajnie z tym sniadankiem mialas :-D

Patrysia oj bidulko niewyspana, moze w dzien ci sie uda troszke odespac, no wlasnie te piersi to az za bardzo dokuczaja:dry:

najgorsze ze nawet biustonosz mala ulge daje i jak chodze po schodach to musze sie trzymac za biust :sorry2: wiec latalismy po sklepach za biustonoszem sportowym i wiecie ze nigdzie nei mieli takiego:szok: masaakra ani w normalnym sklepie z bielizna ani w sportowych nic kompletnie:wściekła/y:

reklama
Witam dziewczynki! Właśnie mam na głowie farbę. Lekką zmianę robię bo zapodałam sobie kolorek Fioletowy Ciemny Brąz. Na wzorniku były ciemno brązowe z refleksami fioletowymi jak się patrzyło pod światło. Zobaczymy co z tego wyniknie:-p

Do góry