reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc dziewczynki

Dziekuje za zyczonka,nie bede cytowac bo braknie mi stronki :) Kwiatuszki piekne :)

Bede pozniej

Witajcie babeczki. Jakoś tak ostatnio nie mam weny do pisania. Nie mam też czasu bo zawsze jest coś do zrobienia.

Oleńko wszystkiego najlepszego Kochana:-D

Przecudowne są zdjęcia przystojniaczków na nk i tutaj.

Patrysiu faktycznie dużo szczęścia w 3 rocznicę.

Hej

Olu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Spełnienia marzeń
bo058d.jpg

Patrysiu wszystkiego naj naj z okazji rocznicy

Madziu Kacperek jak zwykle cuuuudo:-D
Agniesiu łóżeczko śliczne:tak:
kasiulek dziękujemy i również przesyłamy buziaki:-D

cześć dziewczyny
normalnie sie załamałam, byłam dzisiaj na rozmowie z szefem M i on twierdzi że to wszystko z winy M, i podobno ma świadka, największego alkoholika na zakładzie i tego gościa który prosił M żeby tego nie zgłaszać, reszta twierdzi że nic nie widziała, jeden gość mógłby mu podpisać protokół ale co z tego jeśli bhpowcem w firmie jest córka szefa a oni sie troszczą tylko o to żeby nie zwiększyć statystyk wypadków w miejscu pracy
nie rozumiem jak można tak traktować pracownika po 6 latach pracy i to jak sam szef mówi jednego z najlepszych

staranka będziemy musieli zawiesić bo niewiadomo jak będzie z pensją M a z samą moją nie wyrobie na lekarzy dla mnie i rehabilitację dla M, bo złamanie jest naprawcę paskudne i niewiadomo czy nie będą go skręcać śrubami, wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach

hej Dziewczynki,

Ale się świątecznie zrobiło :-D

Olu - sto lat, sto lat, zdrówka i wiesz czego a właściwie kogo życzę :tak:

Patrysiu - wszystkiego dobrego z okazji 3 rocznicy. :-)

Kasiulek - buziole od Igorka ;-)

mmm - bardzo mi przykro z powodu męża :-(

reklama
cześć dziewczyny
normalnie sie załamałam, byłam dzisiaj na rozmowie z szefem M i on twierdzi że to wszystko z winy M, i podobno ma świadka, największego alkoholika na zakładzie i tego gościa który prosił M żeby tego nie zgłaszać, reszta twierdzi że nic nie widziała, jeden gość mógłby mu podpisać protokół ale co z tego jeśli bhpowcem w firmie jest córka szefa a oni sie troszczą tylko o to żeby nie zwiększyć statystyk wypadków w miejscu pracy
nie rozumiem jak można tak traktować pracownika po 6 latach pracy i to jak sam szef mówi jednego z najlepszych

staranka będziemy musieli zawiesić bo niewiadomo jak będzie z pensją M a z samą moją nie wyrobie na lekarzy dla mnie i rehabilitację dla M, bo złamanie jest naprawcę paskudne i niewiadomo czy nie będą go skręcać śrubami, wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach
Strasznie mi przykro:-( Trzymam kciuki żeby w pracy M sie ułożyło

Patrysiu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)

Do góry