reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
O Maggie zainteresowałaś mnie. Jak chcesz to Ci wyślę na prywatnym adres mailowy albo namiary na allegro mojego M bo ja na razie się uczę więc on się tym lepiej zajmie.
Kolorek wyszedł świetnie. Może jutro zamieszczę zdjątko:-D

Cześć dziewczynki
My już po imprezie-na szczęście:baffled:
Namówiłam T żeby wziął sobie urlop na żądanie i nie szedł na nocke:-)
A na imprezie zmęczyłam sie i nawkurzałam,oczywiście rady innych,wiecie co rzygać sie chce :wściekła/y:
Aż mnie głowa boli z tego wszystkiego,mały sie namęczył i my też i tyle z tego
Kasiu pochwal sie włoskami
Maggie fajnie,że zajrzałaś:tak:
Ren odpoczywaj sobie:tak:
Aa jutro sie pochwale telefonikiem:)

Ostatnia edycja:
Kolorek wyszedł świetnie. Może jutro zamieszczę zdjątko:-D
to jestem bardzo ciekawa jak wygladasz, choc napewno super extra ;-)
Cześć dziewczynki
My już po imprezie-na szczęście:baffled:
Namówiłam T żeby wziął sobie urlop na żądanie i nie szedł na nocke:-)
A na imprezie zmęczyłam sie i nawkurzałam,oczywiście rady innych,wiecie co rzygać sie chce :wściekła/y:
Aż mnie głowa boli z tego wszystkiego,mały sie namęczył i my też i tyle z tego
Kasiu pochwal sie włoskami
Maggie fajnie,że zajrzałaś:tak:
Ren odpoczywaj sobie:tak:
Aa jutro sie pochwale telefonikiem:)
oj to tak zawsze bywa na rodzinnych imprezach, ile czlowiek musi sie nasluchac
to dzisiaj poodpoczywajcie Wy ;-) bo ja wczoraj odpoczelam sobie:-)
i koniecznie pochwal sie telefonem:tak:

Cześć dziewczynki
Nawet fajnie pospałam dzisiaj:tak:
Ren widze,że z Ciebie ranny ptaszek:-)
Miłego dnia kochane:-)
A to mój telefonik;-)

Załączniki

• Samsung_Avila_milionow_3654140.jpg
    Samsung_Avila_milionow_3654140.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 28
Madzia fajniutki ten telefonik ,tylko chyba trzeba na niego uwazac co?

co do wstawania wczesnego to w tygodniu jak trzeba wstac do pracy to bym spala i spala a w weekend jak mozna spac do oporu to juz od 4-5 sie przebudzam i tylko dosypiam z bolem do 7 :dry:

Madzia fajniutki ten telefonik ,tylko chyba trzeba na niego uwazac co?

co do wstawania wczesnego to w tygodniu jak trzeba wstac do pracy to bym spala i spala a w weekend jak mozna spac do oporu to juz od 4-5 sie przebudzam i tylko dosypiam z bolem do 7 :dry:
Dzięki,no pewnie musze uważać bo on jest dotykowy

Jak tam dziewczynki mija niedziela?

reklama
Do góry