Madziaas
Już jesteś:)
Dzięki kochana:-)HELLO:-)
A mojego szwagra dziewczyna wczoraj od 5.30 leżała w szpitalu wody odchodziły ale o 23 skończyło się cesarką wszystko jest dobrze ma już koło siebie swoją Martusie:-)ile waży i mierzy nie wiem jeszcze bo teściu nam mówił a jak to teściu niespytał się ale M później zadzwoni do Marcina i wtedy się dowiemy;-)
pytaj pytaj :-)tak to sa takie specjalne pasy które nosi się po porodzie i także akurat ten co ja mam po cesarcecena no tu niestety niepomoge bo mi M kupował z apteki ja byłam w domciupóźniej się spytam M ale myśle że w każdej(bynajmiej we większości )sa te pasy w aptece warto się popytac i zakupić bo dzięki temu jak pisałam niepowstaje przepuklina brzuszek szybciej się "wchłania"dziki temu mój flaczek szybciej się pomiejszył i jak to ginekolog powiedział ze wszystko ładnie się zrosło(rana po cc)żadnej przepukliny ani zrostów;-)
witam i pisz do nas:-)
no to super odpoczynek:-)hehe fajowo że synuś sobie baraszkuje w brzuszku :-)a morfologia ech to czesty problem w ciążyu mnie narazie jest ok zobaczymy na jak długo bo w pierwszej ciąży 2 razy miałam anemiebrałam ELEVIT i jeszcze dodatkowo żelazo i pomogło
Ja też brałam Elevit:-)