reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Heloł,

Madziaasku - jestem, jestem. Byliśmy sobie nad morzem przez tydzień i było super. Ale niestety powrót do rzeczywistości bolesny. Tam luzik i spokój a tu już stresy i maluszkowi się to nie podoba.

No ale ogólnie wszystko u Nas ok. morfologia słaba bo młody wszystko wyjada i straszą mnie zastrzykami ale poza tym powoli do przodu.

Tatuś nauczył Młodego kopać na zawołanie i zapierać się nóżkami i mam teraz niezłe balangi w brzuchu :-D:-D:-D

A Twój Kacperek widze rośnie jak na drożdżach. Oczywiście buziaki dla Was :tak:

Heloł,

Madziaasku - jestem, jestem. Byliśmy sobie nad morzem przez tydzień i było super. Ale niestety powrót do rzeczywistości bolesny. Tam luzik i spokój a tu już stresy i maluszkowi się to nie podoba.

No ale ogólnie wszystko u Nas ok. morfologia słaba bo młody wszystko wyjada i straszą mnie zastrzykami ale poza tym powoli do przodu.

Tatuś nauczył Młodego kopać na zawołanie i zapierać się nóżkami i mam teraz niezłe balangi w brzuchu :-D:-D:-D

Fajnie,że się odezwałaś:-):tak:
No to mieliście super wypoczynek:-) Nie stresuj się kochana i uważaj na siebie :tak:Super że mały robi balangi w brzuszku:-D Jeszcze to pamiętam:-)
Kacperek rośnie rośnie:-)
Buziaczki kochana

no racja :sorry:TAK WIĘC WZYWAMY WAS KOBITKI DO RAPORTU:-)
melduję się:tak::-D U nas taka piękna pogoda:-) Słoneczko świeci, tylko zimno jak cholera:-D

witam mam na imie Iwona mam 25 lat i od jutro mam zamiar zacząĆ pierwszy cykl staranek chciałam sie dowiedziec czy moge tu z wami popisaĆ????
Witaj, witaj

Powiem że ci zazdroszcze też bym chciała już dziecko ale te studia
Ja też studiuję:tak: To będzie mój ostatni rok:tak::-) Tylko ja to zaocznie..a Ty dziennie?

reklama
HELLO:-)
A mojego szwagra dziewczyna wczoraj od 5.30 leżała w szpitalu wody odchodziły ale o 23 skończyło się cesarką wszystko jest dobrze ma już koło siebie swoją Martusie:-)ile waży i mierzy nie wiem jeszcze bo teściu nam mówił a jak to teściu niespytał się ale M później zadzwoni do Marcina i wtedy się dowiemy;-)

Dzięki wielkie.A to jakieś specjalne te pasy po cesarce?? A gdzie kupiłaś i powiedz czy są drogie? Sorki za tyle pytań:zawstydzona/y:

pytaj pytaj :-)tak to sa takie specjalne pasy które nosi się po porodzie i także akurat ten co ja mam po cesarce:tak:cena no tu niestety niepomoge bo mi M kupował z apteki ja byłam w domciu:tak:później się spytam M ale myśle że w każdej(bynajmiej we większości )sa te pasy w aptece :tak:warto się popytac i zakupić bo dzięki temu jak pisałam niepowstaje przepuklina brzuszek szybciej się "wchłania"dziki temu mój flaczek szybciej się pomiejszył i jak to ginekolog powiedział ze wszystko ładnie się zrosło(rana po cc)żadnej przepukliny ani zrostów;-)

witam mam na imie Iwona mam 25 lat i od jutro mam zamiar zacząĆ pierwszy cykl staranek chciałam sie dowiedziec czy moge tu z wami popisaĆ????

witam i pisz do nas:-)

Heloł,

no to super odpoczynek:-)hehe fajowo że synuś sobie baraszkuje w brzuszku :-)a morfologia ech to czesty problem w ciąży:sorry:u mnie narazie jest ok zobaczymy na jak długo bo w pierwszej ciąży 2 razy miałam anemie:sorry:brałam ELEVIT i jeszcze dodatkowo żelazo i pomogło:tak:

Do góry