reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczyny... ale się tu dzieje na forum :) Dawno tu nie zaglądałam, ale jestem właśnie w trakce urlopu z mężusiem i mam trochę ograniczony dostęp do kompa...
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej nocki ;-).

reklama
:-D Hope 33 ja też w niedziele obchodzę urodziny tylko troszeczke więcej świec do zdmuchnięcia:-D:rofl2:
Niemartw sie przecież nowy cykl nowa nadzieja ja też nie mam narazie nastroju :no:do robienia imprezy ale rodzinka wpadnie na 100% ok 15 osób to ja już zaczynam działać od rana . zajrze pózniej pa.

:-D Hope 33 ja też w niedziele obchodzę urodziny tylko troszeczke więcej świec do zdmuchnięcia:-D:rofl2:
Niemartw sie przecież nowy cykl nowa nadzieja ja też nie mam narazie nastroju :no:do robienia imprezy ale rodzinka wpadnie na 100% ok 15 osób to ja już zaczynam działać od rana . zajrze pózniej pa.

Dzieńdoberek ja miałam wczoraj okrągła rocznica brrrrr:-)
aslowik ,ale ty wcześnie wstajesz to pewnie przez te tempki

:tak:temperature mierze 0 5.40 a i do pracy zaczynam sie szykowac a dzis rano prasowanie sprzatanie i pichcenie na jutro:-D

ja też dziś od rana na nogach bo mamy wesele w Ostrowcu Świętokrzyskim a od nas to ze 2.5-3 h jazdy naszczęście teściowie mieszkają w tamtej okolicy i u nich zrobimy przystanek i wracamy jutro wieczorem lub w poniedziałek:-D

Ja robie pierwszy raz dla znajomych mini kinderparty(wczesniej tylko byla rodzinka, ktora jest dosc liczna). Zaprosilam 4 mamy z dziecmi i zobaczymy.

Ja robie pierwszy raz dla znajomych mini kinderparty(wczesniej tylko byla rodzinka, ktora jest dosc liczna). Zaprosilam 4 mamy z dziecmi i zobaczymy.

Hope33 - udanej imprezki :-D a z innej beczki, widze, ze tez masz takie dosc dlugie cykle... i ostatnia @ mialas 5 czerwca? u mnie tak bylo... wzielam w koncu duphaston, bo juz chcialam, by ta @ przylazla, stwierdzilam, ze raczej nie ma szans juz na owulke... zreszta ja nie mierze tempki i nie wiem, kiedy i czy w ogole ona jest :-( jak to jest u Ciebie? zawsze masz takie dlugie cykle? jesli tak, znasz tego przyczyne? i zawsze zauwazasz owulke?

reklama
Teraz sie konczy dopiero drugi cykl jak mierze w miare systematycznie temp. Ten cykl troche mnie martwil (mimo, ze przecietnie mialam pnad 30 dni) i juz zaczynalam pdejrzewac u siebie PCO.

Ostatnia edycja:
Do góry