reklama
U mnie spadla dzis znacznie i pewnie jutr @. Bardzo mnie boli dzis lewy jajnik. Juz wole, by @ przyszla jak najszybciej. A w niedziele urodziny corki i przez @ nie bede w najlepszej formie:-(a u mnie pojawiło sie plamienie i piersi daja znac o sobie i jezeli jutro tempka dalej spadnie to @ bedzie w czesniej
aslowik78
Fanka BB :)
;-)dzień dobry:-)
aslowik78
Hope 33 ja też w niedziele obchodzę urodziny tylko troszeczke więcej świec do zdmuchnięcia
Niemartw sie przecież nowy cykl nowa nadzieja ja też nie mam narazie nastroju do robienia imprezy ale rodzinka wpadnie na 100% ok 15 osób to ja już zaczynam działać od rana . zajrze pózniej pa.
Niemartw sie przecież nowy cykl nowa nadzieja ja też nie mam narazie nastroju do robienia imprezy ale rodzinka wpadnie na 100% ok 15 osób to ja już zaczynam działać od rana . zajrze pózniej pa.
Hope 33 ja też w niedziele obchodzę urodziny tylko troszeczke więcej świec do zdmuchnięcia
Dzieńdoberek ja miałam wczoraj okrągła rocznica brrrrr:-)
aslowik ,ale ty wcześnie wstajesz to pewnie przez te tempki
aslowik78
temperature mierze 0 5.40 a i do pracy zaczynam sie szykowac a dzis rano prasowanie sprzatanie i pichcenie na jutro
temperature mierze 0 5.40 a i do pracy zaczynam sie szykowac a dzis rano prasowanie sprzatanie i pichcenie na jutro
ja też dziś od rana na nogach bo mamy wesele w Ostrowcu Świętokrzyskim a od nas to ze 2.5-3 h jazdy naszczęście teściowie mieszkają w tamtej okolicy i u nich zrobimy przystanek i wracamy jutro wieczorem lub w poniedziałek
Ja robie pierwszy raz dla znajomych mini kinderparty(wczesniej tylko byla rodzinka, ktora jest dosc liczna). Zaprosilam 4 mamy z dziecmi i zobaczymy.Hope 33 ja też w niedziele obchodzę urodziny tylko troszeczke więcej świec do zdmuchnięcia
Ja robie pierwszy raz dla znajomych mini kinderparty(wczesniej tylko byla rodzinka, ktora jest dosc liczna). Zaprosilam 4 mamy z dziecmi i zobaczymy.
Hope33 - udanej imprezki a z innej beczki, widze, ze tez masz takie dosc dlugie cykle... i ostatnia @ mialas 5 czerwca? u mnie tak bylo... wzielam w koncu duphaston, bo juz chcialam, by ta @ przylazla, stwierdzilam, ze raczej nie ma szans juz na owulke... zreszta ja nie mierze tempki i nie wiem, kiedy i czy w ogole ona jest :-( jak to jest u Ciebie? zawsze masz takie dlugie cykle? jesli tak, znasz tego przyczyne? i zawsze zauwazasz owulke?
reklama
Podziel się: