reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczyny... ale się tu dzieje na forum :) Dawno tu nie zaglądałam, ale jestem właśnie w trakce urlopu z mężusiem i mam trochę ograniczony dostęp do kompa...
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej nocki ;-).

reklama
:-D Hope 33 ja też w niedziele obchodzę urodziny tylko troszeczke więcej świec do zdmuchnięcia:-D:rofl2:
Niemartw sie przecież nowy cykl nowa nadzieja ja też nie mam narazie nastroju :no:do robienia imprezy ale rodzinka wpadnie na 100% ok 15 osób to ja już zaczynam działać od rana . zajrze pózniej pa.

:-D Hope 33 ja też w niedziele obchodzę urodziny tylko troszeczke więcej świec do zdmuchnięcia:-D:rofl2:
Niemartw sie przecież nowy cykl nowa nadzieja ja też nie mam narazie nastroju :no:do robienia imprezy ale rodzinka wpadnie na 100% ok 15 osób to ja już zaczynam działać od rana . zajrze pózniej pa.

Dzieńdoberek ja miałam wczoraj okrągła rocznica brrrrr:-)
aslowik ,ale ty wcześnie wstajesz to pewnie przez te tempki

:tak:temperature mierze 0 5.40 a i do pracy zaczynam sie szykowac a dzis rano prasowanie sprzatanie i pichcenie na jutro:-D

ja też dziś od rana na nogach bo mamy wesele w Ostrowcu Świętokrzyskim a od nas to ze 2.5-3 h jazdy naszczęście teściowie mieszkają w tamtej okolicy i u nich zrobimy przystanek i wracamy jutro wieczorem lub w poniedziałek:-D

Ja robie pierwszy raz dla znajomych mini kinderparty(wczesniej tylko byla rodzinka, ktora jest dosc liczna). Zaprosilam 4 mamy z dziecmi i zobaczymy.

Ja robie pierwszy raz dla znajomych mini kinderparty(wczesniej tylko byla rodzinka, ktora jest dosc liczna). Zaprosilam 4 mamy z dziecmi i zobaczymy.

Hope33 - udanej imprezki :-D a z innej beczki, widze, ze tez masz takie dosc dlugie cykle... i ostatnia @ mialas 5 czerwca? u mnie tak bylo... wzielam w koncu duphaston, bo juz chcialam, by ta @ przylazla, stwierdzilam, ze raczej nie ma szans juz na owulke... zreszta ja nie mierze tempki i nie wiem, kiedy i czy w ogole ona jest :-( jak to jest u Ciebie? zawsze masz takie dlugie cykle? jesli tak, znasz tego przyczyne? i zawsze zauwazasz owulke?

reklama
Teraz sie konczy dopiero drugi cykl jak mierze w miare systematycznie temp. Ten cykl troche mnie martwil (mimo, ze przecietnie mialam pnad 30 dni) i juz zaczynalam pdejrzewac u siebie PCO.

Ostatnia edycja:
Do góry