reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madziass zaglądaj do nas:tak:
Nektarynko dobrze Cię rozumiem.. ja tez bym chciała po urodzeniu i odchowaniu dzieciaczka pracowac w zawodzie:tak:
Normalnie ja na nic nie mam czasu:szok:Jak przychodzę to jest koło 17:00, zjem, pogadam z M wejdę do Was coś poczytam, pogram z M na kompie i już spac:szok: Eh.. dobrze, że jutro piątek:tak::-D

witaj kochana... ty sie nie zapominaj!!!! na kompie to nie tylko ty grasz z m bo jeszcze jest ktos trzeci :-):-):-):-D:-D:tak::tak:;-);-)

reklama
:-(a moja tempka zaczyna miec tendencje spadkowa i @ pewnie zawita bo innych objawów brak:crazy:
taki spdek to nie spadek wiec glowa do gory i bez takich mi tu prosze
Madziass zaglądaj do nas:tak:
Nektarynko dobrze Cię rozumiem.. ja tez bym chciała po urodzeniu i odchowaniu dzieciaczka pracowac w zawodzie:tak:
to nic pierwsze jego pytanie to bylo czy mam dzieci.. gdybym powiedziala tak to powiedzialby dowidzenia bo potem sie tlumaczyl ze to jest taka praca co sie zadko z rodzina widuje..

Witam Was dziewczynki. Widzę, że sporo się tu dzieje.
Madziaasku trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i mam nadzieję, że już za chwilkę będziesz ze swoim maluszkiem.
Witam nowe forumowiczki i pozdrawiam te które mnie jeszcze pamiętają. Za wszystkie nadal trzymam kciuki.

Madziaasku trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i mam nadzieję, że już za chwilkę będziesz ze swoim maluszkiem.
Witam nowe forumowiczki i pozdrawiam te które mnie jeszcze pamiętają. Za wszystkie nadal trzymam kciuki.

widze ze niedługo testujesz:-)i jak coś czujemy;-)

Witajcie dziewczyny - nowe staraczki i stare...
Kochane jak ja bym się cieszyła, test nie wiem czy chcę robić, na początku czerwca byłam u lekarza ponieważ już podejrzewałam, miałam dość mocne ciągnięcia z prawej strony brzucha, robiono hcg i wynik był 1,03 lekarz powiedział że to prawdopodobnie nie ciąża ponieważ spodziewał się innego wyniku ale tez nie wykluczył jej bo dopiero mogło się zagnieździć. Od tamtej wizyty, jest coraz gorzej, kłucia w macicy, nudności, ach i te piersi :), urosły i brzusio się zaokrągliło, mam takie dziwne przeczucie że już jestem dlatego też nie mogę się doczekać wizyty, mam takie same objawy jak przy pierwszej ciąży, tylko ze piersze dziecko straciłam, pocieszam się tylko tym że je ujrzałam.
powinnas isc do lekarza jak najszybciej jak pierwsza ciaza tak sie skonczyla...

maggie f JA TEŻ CHCĘ JUŻ ZDJĘCIA(a tu fasolki ni widu ni słychu). !!!!!!:rofl2:.
To już 4 cykl .....może teraz coś wyjdzie.:baffled:
agus - co ty masz z tymi suwaczkami bo albo upal mi sie na mozg rzucil albo ich nie rozumiem:-):-):-)
Dziekuje dziewczyny.Zostałam w szpitalu,2 godz.mialam ktg,potem usg.Jestem wymeczona i maly tez.Na razie nic nie wiem co dalej
no i zobaczysz ze bedzie dobrze bo to juz przeciez koncowka i spokojnie mozesz rodzic...
witaj....

reklama
Do góry