reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczynki,

Ależ w nocy burza i wichura były. Oj, oj - spać nie mogłam.

Ciekawe co tam u Madziaas - pewnie Kacperek już na świecie??? :-)

aslowik - główka do góry. Póki @ nie ma .... już Ty wiesz co.

kroczek - witaj Kochana, co tam u Ciebie?

Nie pamiętam kto ale ktoś się pytał co tam u aguniaka?? Dawno jej nie było, najpierw miała urlop a potem miała iść na zwolnienie. Chyba nie kompa w domku. Może dryndnę dziś do niej to dam Wam znać co i jak u niej.

reklama
hej kochane... wczoraj mialam 36.8 (mierzylam o 6:30 bo mi sie przysnelo) a dzisiaj o 6 mialam 36.7... i sama nie wiem... czy spadek o 1 stopien to dobrze czy zle?? wydajemi sie ze jutro bede wiedziec najlepiej jak sobie zmierze o 6 rano... jak bedzie wyzsza niz dzisiaj tzn ze pol godzinki wczoraj moglo zrobic niewielka roznice...

WITAM KOBITKI:-)

;-);-):eek: tempka w dół:-(

przykro mi ale jak już pisano nie ma @ jest nadzieja:tak:

Nie pamiętam kto ale ktoś się pytał co tam u aguniaka?? Dawno jej nie było, najpierw miała urlop a potem miała iść na zwolnienie. Chyba nie kompa w domku. Może dryndnę dziś do niej to dam Wam znać co i jak u niej.

ja ja ja się pytałam:-)miło by było bo długo długo nie było jej:tak:

hej kochane... wczoraj mialam 36.8 (mierzylam o 6:30 bo mi sie przysnelo) a dzisiaj o 6 mialam 36.7... i sama nie wiem... czy spadek o 1 stopien to dobrze czy zle?? wydajemi sie ze jutro bede wiedziec najlepiej jak sobie zmierze o 6 rano... jak bedzie wyzsza niz dzisiaj tzn ze pol godzinki wczoraj moglo zrobic niewielka roznice...

nie znam się na tych tempkach co nie pomoge ale myśle że jest ok bo jednak czym późniejsza tempka mierzona tym większa co myśle że to 36.8 o 6.30 by byla w miare taka sama jak tempka mierzona o 6.00 i jest 36.7 co jest ok tak myśle:eek::zawstydzona/y:jeśli źle mówie to nie bierz pod uwage mojego zdania;-):tak::-)

:eek: ze mną jest coś nie tak ciągle od przeszło 9 dni mam stan podgorączkowy w ciągu dnia i tak sobie myslę że to przez ten cholerny ząb wczoraj niby byłam u dentystki ale dziś znowu zaczyna mnie bolec nie mogę grzyśc lewą stroną:wściekła/y:

dzień dobry, trzymajcie za mnie kciuki w poniedziałek idę do lekarza, mam dobre przeczucie:tak:, zauważyłam że jak się zegnę ro kłuje mnie w macicy i brzuch boli :zawstydzona/y:. może to kolejny znak, pewnie nie które się z Was zastanawia czemu on testu nie zrobi:no:, ale nie ufam im, przy pierwszej ciąży byłam w 5 tyg a tesy nadal negatywne wychodziły:tak:, miłego dzionka dla staraczek :-)

Czesc dziewczynki
Kacperek jeszcze u mnie w brzuszku:) Tetno mu sie juz uspokoilo,ja mam skurcze ale malo je odczuwam.Na razie jestem na obserwacji

dzień dobry, trzymajcie za mnie kciuki w poniedziałek idę do lekarza, mam dobre przeczucie:tak:, zauważyłam że jak się zegnę ro kłuje mnie w macicy i brzuch boli :zawstydzona/y:. może to kolejny znak, pewnie nie które się z Was zastanawia czemu on testu nie zrobi:no:, ale nie ufam im, przy pierwszej ciąży byłam w 5 tyg a tesy nadal negatywne wychodziły:tak:, miłego dzionka dla staraczek :-)
aż niesłychane. No to sie nie dziwie że wolisz ginka

reklama
Patrysiu dostałam w tym miesiącu okres 2 dni przed terminem więc nici z tego ale psychicznie mi bardzo ulżyło bo mimo, że korci mnie codziennie żeby tu wpaść to jednak czuję się mniej zestresowana brakiem ciaży gdy jednak tu nie zaglądam za często.
Patrysiu i Maggie dziękuję za pamięć.
Madziaas trzymam kciuki.

Do góry