reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
ze szczescia głupiutka.. lezki mi napłyneły.. tak ładnie napisałaś..Oj co ja narobiłam. Nektaryneczka płacze przeze mnie.:-( Dobranoc leseczki. Zmykam:-)
Black_Opal
No to wysyp mamy, ciekawe kto nastepny- Kasia, Aga, Nektarynka i ja ktos jeszcze ??
I ja! I ja!!!!
W ogóle to czuję się owulacyjnie... piekielny ból jajników... na teście owu blada druga kreska... ale czóż to jeżeli wszystko może na owu wskazywać a jej nie ma
Idę w czwartek do gina to mi powie czy pękły pęcherzyki... no i jakie są rokowania dla mnie....
Pozdrawiam Dziewuszki
Ostatnia edycja:
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
I ja! I ja!!!!
Byłam u endokrynologa.... wszystko wskazuje na gravesa-basedowa
Założyłam wątek na ten temat... może znajdą się staraczki z doświadczeniami z tą chorobą
W ogóle to czuję się owulacyjnie... piekielny ból jajników... na teście owu blada druga kreska... ale czóż to jeżeli wszystko może na owu wskazywać a jej nie ma
Idę w czwartek do gina to mi powie czy pękły pęcherzyki... no i jakie są rokowania dla mnie....
Chyba jednak nie zrobię sobie przerwy tylko od razu zacznę stymulacje hormonalne bo przez tą tarczycę to noestety trochę jeszcze te staranki potrwają
Ale nie ma co się łamać! Trza iść do przodu
Pozdrawiam Dziewuszki
Ja kochana niestety nie znam tej twojej choroby ale mogę ci tylko powiedzieć że nie ma się co łamać. Moja szwagierka tez miała problem z hormonami i zaczęła brać leki i w ciągu miesiąca - dwóch zaszła w ciążę i teraz czeka na zdrową córeczkę:-) Tak więc głowa do góry będzie dobrze. Musi być
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
A tak poza tym to Dzieńdoberek z rańca. Zaraz śniadanko i myk do pracy.
Wiecie co martwi mnie jedna sprawa ale może wt też tak miałyście. Wg obliczeń Nektaryneczki miałam owulkę 14-15dc ale od kilku dni niemal non stop boli mnie brzuch. Nie jakoś bardzo mocno ale czuję to i zwłaszcza przy wysiłku. A co to może być? Powiem szczerze że troszkę to przeszkadza w przytulańsku bo boli.
Wiecie co martwi mnie jedna sprawa ale może wt też tak miałyście. Wg obliczeń Nektaryneczki miałam owulkę 14-15dc ale od kilku dni niemal non stop boli mnie brzuch. Nie jakoś bardzo mocno ale czuję to i zwłaszcza przy wysiłku. A co to może być? Powiem szczerze że troszkę to przeszkadza w przytulańsku bo boli.
A tak poza tym to Dzieńdoberek z rańca. Zaraz śniadanko i myk do pracy.
Ja czasem tak miałam po owulacji. Ale mam tak i teraz nieprzerwanie od jakiegoś półtora tygodnia - więc nigdy nie wiadomo co to znaczy.... Mam nadzieję że coś pysznie dobrego
aslowik78
:-):-):-)Witam ,Witam i zabieram się do pracy, bo szew niedługo wpadnie, ale zaraz wypadnie i mam luz to będę zaglądac do was
Nektarynka
bóle po owulacji mogą wystepowac i to jest calkiem naturalne.. pytalam gina ostatnio.. zapewne jest to sprawka ciałka ziółtego..A tak poza tym to Dzieńdoberek z rańca. Zaraz śniadanko i myk do pracy.
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Cześć dziewczynki.Zapowiada sie ładna pogoda bo słoneczko świeci,więc mam nadzieje,że tak zostanie :-)
Ide do internistki z wynikami od kardiologa,nie wiem po co bo nic mi nowego nie powie,mam niedomykanie sie zastawki mitralnej czy coś takiego, no ale ide i będzie spokój.Lece zrobić śniadanko i kawke:-)
Ide do internistki z wynikami od kardiologa,nie wiem po co bo nic mi nowego nie powie,mam niedomykanie sie zastawki mitralnej czy coś takiego, no ale ide i będzie spokój.Lece zrobić śniadanko i kawke:-)
Podziel się: