reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam wszystkie mamusie i staraczki w 2009 roku pozwolę sobie do Was dołączyć :-) W tym miesiącu to będzie nasza druga próba niestety w maju nie wyszło. Pozdrawiam Was serdecznie

Witam! :-)

poczatek był w panstwowej placówce szkoda pisać
później wizyty prywatne u profesora Saw... kosmiczne cene i po tych wizytach dorobiłam się torbieli ( clo bez monitoringu ) i ostatnimi czasy Novum inseminacja hsg i pozostałe badania ok no może mój M nie ma rewelacyjnych wyników, ale wg lekarzy sa w granicach normy.:crazy:

Kochanie,a jak dowiedziałaś się o tej torbieli? Bolało Cię to jakoś? Mnie już 6 dni spóźnia się @,a czasami jak się schylam to boli mnie mocniej brzuch,gdzieś koło jajnika i nie wiem czy tak może się objawiać torbiel?

no jakies mnie zle humorzysko wzielo- :(:(:(

Oleńko wczoraj zły humorek,a dzisiaj już masz wakacje. Ja też chcę!!!! Ja dzisiaj podłapałam jakiegoś doła. Oby @ już przyszła. :-:)-:)-(

reklama
u gina będę za tydzień,a do tego czasu mnie szlag trafi. jeszcze mój M w poniedziałek na badania idzie. boję się,że się nie poprawiło nic. ehh mówię Wam szkoda gadać.

Madziasku ja niby też nie miałam jakoś bardzo regularnych okresów,ale ostatnie 3 m-ce były jak w zegarku. Teraz nagle nie. W sobotę zrobię jeszcze jeden test bo idę na wesele i chcę być spokojna. Brzuch już ponad tydzień boli jak na @. w 10 dc pęcherzyk 16 mm więc owulka w jakimś 15-17 dniu. Tak też bolał mnie jajnik.

reklama
kasiulek sprawdz to jak najszybciej...mi tez ostatnio sie spozniala @ - az 2 tygodnie...okazalo sie ze pecherzyk nie pekl i mam torbiel na jajniku...13 lipca ide na kontrole czy sie wchlonol

Do góry