reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam wszystkie mamusie i staraczki w 2009 roku pozwolę sobie do Was dołączyć :-) W tym miesiącu to będzie nasza druga próba niestety w maju nie wyszło. Pozdrawiam Was serdecznie

Witam! :-)

poczatek był w panstwowej placówce szkoda pisać
później wizyty prywatne u profesora Saw... kosmiczne cene i po tych wizytach dorobiłam się torbieli ( clo bez monitoringu ) i ostatnimi czasy Novum inseminacja hsg i pozostałe badania ok no może mój M nie ma rewelacyjnych wyników, ale wg lekarzy sa w granicach normy.:crazy:

Kochanie,a jak dowiedziałaś się o tej torbieli? Bolało Cię to jakoś? Mnie już 6 dni spóźnia się @,a czasami jak się schylam to boli mnie mocniej brzuch,gdzieś koło jajnika i nie wiem czy tak może się objawiać torbiel?

no jakies mnie zle humorzysko wzielo- :(:(:(

Oleńko wczoraj zły humorek,a dzisiaj już masz wakacje. Ja też chcę!!!! Ja dzisiaj podłapałam jakiegoś doła. Oby @ już przyszła. :-:)-:)-(

reklama
u gina będę za tydzień,a do tego czasu mnie szlag trafi. jeszcze mój M w poniedziałek na badania idzie. boję się,że się nie poprawiło nic. ehh mówię Wam szkoda gadać.

Madziasku ja niby też nie miałam jakoś bardzo regularnych okresów,ale ostatnie 3 m-ce były jak w zegarku. Teraz nagle nie. W sobotę zrobię jeszcze jeden test bo idę na wesele i chcę być spokojna. Brzuch już ponad tydzień boli jak na @. w 10 dc pęcherzyk 16 mm więc owulka w jakimś 15-17 dniu. Tak też bolał mnie jajnik.

reklama
kasiulek sprawdz to jak najszybciej...mi tez ostatnio sie spozniala @ - az 2 tygodnie...okazalo sie ze pecherzyk nie pekl i mam torbiel na jajniku...13 lipca ide na kontrole czy sie wchlonol

Do góry