reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No to wysyp mamy, ciekawe kto nastepny- Kasia, Aga, Nektarynka i ja :) ktos jeszcze ?? :)

I ja! I ja!!!! :-D

W ogóle to czuję się owulacyjnie... piekielny ból jajników... na teście owu blada druga kreska... ale czóż to jeżeli wszystko może na owu wskazywać a jej nie ma :confused2::confused2::confused2::confused2:

Idę w czwartek do gina to mi powie czy pękły pęcherzyki... no i jakie są rokowania dla mnie....

Pozdrawiam Dziewuszki :-D

Ostatnia edycja:
I ja! I ja!!!! :-D

Byłam u endokrynologa.... wszystko wskazuje na gravesa-basedowa :wściekła/y:
Założyłam wątek na ten temat... może znajdą się staraczki z doświadczeniami z tą chorobą :sorry:

W ogóle to czuję się owulacyjnie... piekielny ból jajników... na teście owu blada druga kreska... ale czóż to jeżeli wszystko może na owu wskazywać a jej nie ma :confused2::confused2::confused2::confused2:

Idę w czwartek do gina to mi powie czy pękły pęcherzyki... no i jakie są rokowania dla mnie....

Chyba jednak nie zrobię sobie przerwy tylko od razu zacznę stymulacje hormonalne bo przez tą tarczycę to noestety trochę jeszcze te staranki potrwają :baffled:

Ale nie ma co się łamać! Trza iść do przodu :tak:

Pozdrawiam Dziewuszki :-D

Ja kochana niestety nie znam tej twojej choroby ale mogę ci tylko powiedzieć że nie ma się co łamać. Moja szwagierka tez miała problem z hormonami i zaczęła brać leki i w ciągu miesiąca - dwóch zaszła w ciążę i teraz czeka na zdrową córeczkę:-) Tak więc głowa do góry będzie dobrze. Musi być

A tak poza tym to Dzieńdoberek z rańca. Zaraz śniadanko i myk do pracy.
Wiecie co martwi mnie jedna sprawa ale może wt też tak miałyście. Wg obliczeń Nektaryneczki miałam owulkę 14-15dc ale od kilku dni niemal non stop boli mnie brzuch. Nie jakoś bardzo mocno ale czuję to i zwłaszcza przy wysiłku. A co to może być? Powiem szczerze że troszkę to przeszkadza w przytulańsku bo boli.:no:

Wiecie co martwi mnie jedna sprawa ale może wt też tak miałyście. Wg obliczeń Nektaryneczki miałam owulkę 14-15dc ale od kilku dni niemal non stop boli mnie brzuch. Nie jakoś bardzo mocno ale czuję to i zwłaszcza przy wysiłku. A co to może być? Powiem szczerze że troszkę to przeszkadza w przytulańsku bo boli.:no:

Ja czasem tak miałam po owulacji. Ale mam tak i teraz nieprzerwanie od jakiegoś półtora tygodnia - więc :) nigdy nie wiadomo co to znaczy....:) Mam nadzieję że coś pysznie dobrego :)

bóle po owulacji mogą wystepowac i to jest calkiem naturalne.. pytalam gina ostatnio.. zapewne jest to sprawka ciałka ziółtego..

eee...Kamilko ja mam do ciebie pytanko...czemu ja teraz tuz prze @ mam az mokro w majtkach ( wybacz za bezposredniosc ) od sluzu???

reklama
Cześć dziewczynki.Zapowiada sie ładna pogoda bo słoneczko świeci,więc mam nadzieje,że tak zostanie :-)
Ide do internistki z wynikami od kardiologa,nie wiem po co bo nic mi nowego nie powie,mam niedomykanie sie zastawki mitralnej czy coś takiego, no ale ide i będzie spokój.Lece zrobić śniadanko i kawke:-)

Do góry