reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Taki to znaczy jaki?
Dokładny termometr owulacyjny Microlife MT 16C2 (610043303) - Aukcje internetowe Allegro
Może o taki jej chodziło
Wygląda nawet fajnie. Dziękuję!
Agniesiak85
Wygląda nawet fajnie. Dziękuję!
Proszę:-) Tez się nad nim zastanawiam.. kupiłam dziś testy owulacyjne na allegro.. i nie wiem czzy jeszcze ten termometr zamawiac..:-)
Agniesiak85
Agniesiak nie wiem czy bedzie czy jeszcze potrzebny termometr
Zobaczymy:-):-)
Agniesiak85
Zobaczymy:-):-)
Trzymam kciuki :-)[/QUOTE]
Dziękuję
A Ty Kochana jakie miałas objawy swojej ciąży? Bo ja to prócz bolących piersi to chyba żadnych nie mam Nawet tempke mam 36,6. Może tylko siusiu czesciej..;-)
A Ty Kochana jakie miałas objawy swojej ciąży? Bo ja to prócz bolących piersi to chyba żadnych nie mam Nawet tempke mam 36,6. Może tylko siusiu czesciej..;-)
aguniak
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki :-)
Dziękuję
[/QUOTE]A Ty Kochana jakie miałas objawy swojej ciąży? Bo ja to prócz bolących piersi to chyba żadnych nie mam Nawet tempke mam 36,6. Może tylko siusiu czesciej..;-)
Pamiętam że bardzo chciało mi sie hamburgera i zjadłam go ale niestety zwróciłam, tylko byłam pewna że może poprostu był jakiś nieświeży a w życiu nie pomyslalam ze to od ciąży, no piersi tez mnie bolały i tak z tydzień przed spodziewaną @ bolał mnie brzuch. Ale on zawsze mnie bolał tydzień przed więc nie brałam tego pod uwagę.
Mam nadzieję że Tobie też się udało. Już nie mogę się doczekać kiedy napiszesz że zrobiłaś test i wyszły II :-)
reklama
Agniesiak85
Dziękuję
Pamiętam że bardzo chciało mi sie hamburgera i zjadłam go ale niestety zwróciłam, tylko byłam pewna że może poprostu był jakiś nieświeży a w życiu nie pomyslalam ze to od ciąży, no piersi tez mnie bolały i tak z tydzień przed spodziewaną @ bolał mnie brzuch. Ale on zawsze mnie bolał tydzień przed więc nie brałam tego pod uwagę.
Mam nadzieję że Tobie też się udało. Już nie mogę się doczekać kiedy napiszesz że zrobiłaś test i wyszły II :-)[/QUOTE]
brzuszek tez mnie bolał a teraz cisza ale może to taka cisza przed burzą Ja nie zwracałam niczego jeszcze..:-) haha
Podziel się: