reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jesli juz chcesz kupic kup sobie taki:

mierzy sie nim krócej.. nie wiem czy w aptece są.. bo ja oblecialam chyba 4.. i nie było..no chyba ze mieszkasz w duzym miescie..

Taki to znaczy jaki?
A mam jeszcze pytanie od kiedy należy zacząć mierzyć temperaturę?

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam kciuki :-)
Dziękuję:tak:
A Ty Kochana jakie miałas objawy swojej ciąży? Bo ja to prócz bolących piersi to chyba żadnych nie mam:sorry: Nawet tempke mam 36,6. Może tylko siusiu czesciej..;-)
[/QUOTE]

Pamiętam że bardzo chciało mi sie hamburgera i zjadłam go ale niestety zwróciłam, tylko byłam pewna że może poprostu był jakiś nieświeży a w życiu nie pomyslalam ze to od ciąży, no piersi tez mnie bolały i tak z tydzień przed spodziewaną @ bolał mnie brzuch. Ale on zawsze mnie bolał tydzień przed więc nie brałam tego pod uwagę.

Mam nadzieję że Tobie też się udało. Już nie mogę się doczekać kiedy napiszesz że zrobiłaś test i wyszły II :-)

reklama
Dziękuję:tak:
A Ty Kochana jakie miałas objawy swojej ciąży? Bo ja to prócz bolących piersi to chyba żadnych nie mam:sorry: Nawet tempke mam 36,6. Może tylko siusiu czesciej..;-)

Pamiętam że bardzo chciało mi sie hamburgera i zjadłam go ale niestety zwróciłam, tylko byłam pewna że może poprostu był jakiś nieświeży a w życiu nie pomyslalam ze to od ciąży, no piersi tez mnie bolały i tak z tydzień przed spodziewaną @ bolał mnie brzuch. Ale on zawsze mnie bolał tydzień przed więc nie brałam tego pod uwagę.

Mam nadzieję że Tobie też się udało. Już nie mogę się doczekać kiedy napiszesz że zrobiłaś test i wyszły II :-)[/QUOTE]
brzuszek tez mnie bolał a teraz cisza:eek: ale może to taka cisza przed burzą:-D Ja nie zwracałam niczego jeszcze..:-) haha:-D

Do góry