reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja też ciągle pracy szukam i nic. Męczę się od września, więc wiem co czujesz. Mi niektórzy nie chcieli dać pracy, ponieważ studiuje zaocznie. Mam już dość:no:

Ja tez studiuje zaocznie ale jakoś z tym problemów nie miałam co do pracy. U nas ogólnie nie mam miejsc pracy w moim miasteczko, trzeba jeździc i sie dowiadywac wkoło. Jak na razie ja się opiekuję dwuletnim Filipkiem do końca sierpnia bo od września idzie do przedszkola.:tak:

reklama
gwalc gwalc widze ze wszystko powolutku idzie ku dobremu i wbrew pozorom tempka wiele daje, ja myslalam ze to takie chop siu, owu 14 dc itd itp bo tak mialam 3 cykle a co sie potem dzialo to ho ho co raz cos nowego...owu raz 12 raz 12 i nic 14 i nic...16...hmmm <mysle cykl bezowulacyjny???, testy owu ujemne> i dopiero 17 dc wyszedl dodatni a 18 skoczyla tempka :szok: i wtedy udalo mi sie zafasolkowac a tak...hmmm pewnie serduszkowanie bylo by do 14 dc i koniec i bym czekala na @ myslac ze juz po owu, @ by sie spozniala <bym myslala ze fasolka> a to przeciez sie owu przesunela o 4 dni kolejne a dzieki tempce wiedzialam :-) i odliczalam faze lutealna 14 dni od 19 dc a nie 15 :-) ufff wiec wiele jeszcze moze zaskoczyc i nasz organizm to nie maszyna wiec trza byc czujnym...

A Kacperek silny chlopczyk...da rade, musi dac, juz tak wiele przeszedl, razem przeszlismy...walcze dzielnie i odliczam, poki co 27 tydzien na liczniku :-) przeraza mnie mysl ze urodzila juz jedna lipcowka...:szok: w 32 tc :-) mala ma 1640g i mierzy nie pamietam 43 cm chyba :-):-):-) trzeba byc czujnym...ale wolalabym dotrwac i rozpakowac sie min 38 :-)...Maly ma juz ok 33 cm i wazy ok 800g -900g :-) taki malenki juz dzidzius...
no ja wlasnie po obserwacji poprzedniego cyklu wiem ze faza litealna jest 15 dniowa.. no chyba ze jednak owulka byla nie 13 a 14.. no ale ff wyliczylo ze 13 wiec 15 dni lutealna..i tu pokazuje sie wlasnie to ze dzis powinnam miec owulke.. a to jednak bedzie pozniej..
oby Wam sie powiodło i żebyś sie ropakowalam po 38tc..
w kazdym razie dzis jak weszlam do gabinetu to taki maly stworek był na monitorku.. a ja do doktorka kiedy u mnie taki widok bedzie.. a on z uśmiechem ze też będzie i u mnie:-) jeszcze nie wiedzac jaki jest pecherzyk..

Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mam:wściekła/y:Mogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła:crazy:
No ale cóż..
niestety okrutna rzeczywistosc.. czasemidzie sie wkurzyc.. bo przeciez mogli napisac ze wymagane to prawko..

Witaj ola81

Ja tez studiuje zaocznie ale jakoś z tym problemów nie miałam co do pracy. U nas ogólnie nie mam miejsc pracy w moim miasteczko, trzeba jeździc i sie dowiadywac wkoło. Jak na razie ja się opiekuję dwuletnim Filipkiem do końca sierpnia bo od września idzie do przedszkola.:tak:
Fajnie przynajmniej masz jakieś zajęcie. U nas też jest z pracą ciężką mieszkam w 40 tys. mieście. Jak szukasz pracy w biurze to jest mnóstwo osób, które też składają oferty i pracodawca ma w czym przebierać. A jak składam do sklepu to nie oddzwaniają bo pracowałam w urzędzie prawie dwa lata. Szlag mnie już trafia.:wściekła/y:

reklama
Do góry